Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aşk mı? Para mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aşk mı? Para mı?

Evet arkadaşlar aşk mı paramı ne dersiniz ilişkilerde sizce hangisi önemli şimdi burada buna cevap bulmaya calışalım bu konuyu tartışalım bakalım kim neye önem veriyor ilişkilerde hangisi agır basıyor?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya tabi günümüzde artık aşkın yerini para almış aşkmı? paramı? sorusu uzun zamandır sorulmakta.ben aşkta demiyorum parada ikiside olmalı. peki alperbey sizce hangisi...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben aşk diyorum ama aşkın yanında parada vazgeçilmez bir unsur yani aşk bence daha önemli ama karnımızı doyuracak kadar parada gerekli kısaca aşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla klasik olacak ama bence ikiside olmadan olmaz.Birbirlerini tamamlayan unsurlardır bunlar.İlk başta aşk gözü kör eder hiç birşey umurunda olmaz ama daha sonra sisler dağılıpta gerçekler gözükmeye başlayınca işte o zaman sorunlar başlar.Allah kimseyi sevgisizde,parasızda bırakmasın.Yeteri kadar versin.
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı melek73 Nickli Üyeden Alıntı
    ya tabi günümüzde artık aşkın yerini para almış aşkmı? paramı? sorusu uzun zamandır sorulmakta.ben aşkta demiyorum parada ikiside olmalı. peki alperbey sizce hangisi...
    cok güzel bir soru öyle değilmi? evet bence ilk önce aşk geliyor o kadar zengin mutsuz birbirine aşık olmayan insanlar gördüm ama mutlu değillerdi ve bir okadarda parasız olup birbirini cok seven çifler var ama mutlular bence ilk aşk geliyor arka planda para olursa daha iyi olur diyorum ben nasıl sizce haksızmıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bakalım diğer arkadaşlar ne diyecekler burada bu sorunun cevabını bulacagız hadi bakalım... en güzel cevap kimden gelecek?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhabalar...

Nacizane bende fikrimi söylemek istiyorum..Burada asıl olan kalıcı olandır... Öncelikle fikrim bence ikiside değil.. Bence aslolan sevgidir...Aşk ve para geçici olabilir ancak sevgi (gerçekten) temelde olduğu için her bitişe göğüs gerebilir...

Bir insana hemen aşık olabilir ancak çok sonra sevebilirsiniz... Aşık olduğunuz kişinin ters bir hareketinden veya hize hiç uymayacak bir davranışından aşkınız bitebilir..

Para derseniz... Biraz önce haberlerde dinledim antalyada 8000 metre kare bir fabrika yanmış ve kullanılmaz bir hale gelmiş... Adam ağlıyordu.. İşte Paranın hazin sonu... Şimdi bu adamın eşini düşünün.. Aşk olsa o yaşta aşk yaşamak biraz fazla romantiklik gerekir... Para olsa oda gitti.. Geriye ne kaldı sevgi...

Saygılar....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artık para diyorum çünkü sevgilim beni terketti uzun zaman önce bende bıraktım aşk olaylarını direk para olayına girdim. Harıl harıl çalışıyorum eh artık zamanı gelincede evleniriz. ama karşıma böyle inanabileceğim biri çıkarsa (konuyu dağıttım galiba hehe) evet bence para o olunca aşkta olur. zaten para bitince aşkta biter eskidenmiş o hakiki aşklar şimdiklerin %99 u paraiçin arkadaşlık yapıyor kalan %1lik kısımdan biri olduğuna inandığımda zaten hiç düşünmem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:gift: ikiside olmalı parasız aşk olmaz aşkta parasız olmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel cevaplar hadi bakalım daha neler gelecek bakalım?

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri