Evet arkadaþlar aþk mý paramý ne dersiniz iliþkilerde sizce hangisi önemli þimdi burada buna cevap bulmaya calýþalým bu konuyu tartýþalým bakalým kim neye önem veriyor iliþkilerde hangisi agýr basýyor?
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet arkadaþlar aþk mý paramý ne dersiniz iliþkilerde sizce hangisi önemli þimdi burada buna cevap bulmaya calýþalým bu konuyu tartýþalým bakalým kim neye önem veriyor iliþkilerde hangisi agýr basýyor?
ya tabi günümüzde artýk aþkýn yerini para almýþ aþkmý? paramý? sorusu uzun zamandýr sorulmakta.ben aþkta demiyorum parada ikiside olmalý. peki alperbey sizce hangisi...
ben aþk diyorum ama aþkýn yanýnda parada vazgeçilmez bir unsur yani aþk bence daha önemli ama karnýmýzý doyuracak kadar parada gerekli kýsaca aþk
Valla klasik olacak ama bence ikiside olmadan olmaz.Birbirlerini tamamlayan unsurlardýr bunlar.Ýlk baþta aþk gözü kör eder hiç birþey umurunda olmaz ama daha sonra sisler daðýlýpta gerçekler gözükmeye baþlayýnca iþte o zaman sorunlar baþlar.Allah kimseyi sevgisizde,parasýzda býrakmasýn.Yeteri kadar versin.
YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL
cok güzel bir soru öyle deðilmi? evet bence ilk önce aþk geliyor o kadar zengin mutsuz birbirine aþýk olmayan insanlar gördüm ama mutlu deðillerdi ve bir okadarda parasýz olup birbirini cok seven çifler var ama mutlular bence ilk aþk geliyor arka planda para olursa daha iyi olur diyorum ben nasýl sizce haksýzmýyým?melek73 Nickli Üyeden Alýntý
bakalým diðer arkadaþlar ne diyecekler burada bu sorunun cevabýný bulacagýz hadi bakalým... en güzel cevap kimden gelecek?
merhabalar...
Nacizane bende fikrimi söylemek istiyorum..Burada asýl olan kalýcý olandýr... Öncelikle fikrim bence ikiside deðil.. Bence aslolan sevgidir...Aþk ve para geçici olabilir ancak sevgi (gerçekten) temelde olduðu için her bitiþe göðüs gerebilir...
Bir insana hemen aþýk olabilir ancak çok sonra sevebilirsiniz... Aþýk olduðunuz kiþinin ters bir hareketinden veya hize hiç uymayacak bir davranýþýndan aþkýnýz bitebilir..
Para derseniz... Biraz önce haberlerde dinledim antalyada 8000 metre kare bir fabrika yanmýþ ve kullanýlmaz bir hale gelmiþ... Adam aðlýyordu.. Ýþte Paranýn hazin sonu... Þimdi bu adamýn eþini düþünün.. Aþk olsa o yaþta aþk yaþamak biraz fazla romantiklik gerekir... Para olsa oda gitti.. Geriye ne kaldý sevgi...
Saygýlar....
Artýk para diyorum çünkü sevgilim beni terketti uzun zaman önce bende býraktým aþk olaylarýný direk para olayýna girdim. Harýl harýl çalýþýyorum eh artýk zamaný gelincede evleniriz. ama karþýma böyle inanabileceðim biri çýkarsa (konuyu daðýttým galiba hehe) evet bence para o olunca aþkta olur. zaten para bitince aþkta biter eskidenmiþ o hakiki aþklar þimdiklerin %99 u paraiçin arkadaþlýk yapýyor kalan %1lik kýsýmdan biri olduðuna inandýðýmda zaten hiç düþünmem
:gift: ikiside olmalý parasýz aþk olmaz aþkta parasýz olmaz
güzel cevaplar hadi bakalým daha neler gelecek bakalým?
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri