Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Goldmaster 9900PVR-Topfield 5000PVR Yazılım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Goldmaster 9900PVR-Topfield 5000PVR Yazılım

Arkadaşlar bana Goldmaster 9900PVR veya Topfield 5000PVR Güncel yazılmı lazım, forumda baktım ama bulamadım, yardımcı olabilecekmisiniz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulursam haber veririm..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burada orjinal yazılımı var...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Burada orjinal yazılımı var...

Dostum sağolasın ama bana emu yazılmı lazım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı akcayhalil Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Dostum sağolasın ama bana emu yazılmı lazım..
    valla arkadaşım bu pvr serisinin bir sürüy yazılımı var ama hep yabancı sitelerde bildiğim kadarı ile yabancı dilin varsa googlede bir ara.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla arkadaşım bu pvr serisinin bir sürüy yazılımı var ama hep yabancı sitelerde bildiğim kadarı ile yabancı dilin varsa googlede bir ara.
    Sağolasın volkan dostum aslında çok aradım ama bulamadım, kaç saattir bu cihazla ilgili yazılım ararken, çok forum gezdim ve herkeste aynı sorun var. Aslında modlarımız bunada bir el atsa iyi olur, çoğu kişinin sorunu ortadan kalkar, saygılar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bilgisi olan yokmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence sız yazılım arayacagınıza ona uygun bır modul takın ben dragon modul tavsıye ederım gayet guzel calısıyor sorunsuz desteklıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım goldmaster 9900 pvr ye ben bazen topfield 5000 pvr yazılımı atıyorum sana bütün yazılımları bir yerde takılırsan sorabilirsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri