Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 12/36 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
360 sonuçtan 111 ile 120 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben türkiyemizin başına geçen çok iktidar gördüm hiç biri ak partinin bu türkiyeye yaptığı kadar hizmet yapmadı . gözünüzü iyi açın .avrupalılar bile türkiyenin durumunu görüp takdir ederken bizler neden bakar körüz.soruyorum size .?her şey ortada .türkiyenin geleceği aydınlık olsun istiyorsak eğer yine ak partiye oy verip başımızdan eksik etmememiz gerekir. size en basit bir örnek.hastahanelere senelerdir gidip eziyet çekenler çok iyi bilirler. ALLAH razı olsun ak parti hükümetinden bizleri çileden kurtardı .daha bu hükümet gibisini bir daha bulamazsınız . pişman olmamak için AK PARTİYE oy verin.SAYGILARIMla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý telat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ben türkiyemizin baþýna geçen çok iktidar gördüm hiç biri ak partinin bu türkiyeye yaptýðý kadar hizmet yapmadý . gözünüzü iyi açýn .avrupalýlar bile türkiyenin durumunu görüp takdir ederken bizler neden bakar körüz.soruyorum size .?her þey ortada .türkiyenin geleceði aydýnlýk olsun istiyorsak eðer yine ak partiye oy verip baþýmýzdan eksik etmememiz gerekir. size en basit bir örnek.hastahanelere senelerdir gidip eziyet çekenler çok iyi bilirler. ALLAH razý olsun ak parti hükümetinden bizleri çileden kurtardý .daha bu hükümet gibisini bir daha bulamazsýnýz . piþman olmamak için AK PARTÝYE oy verin.SAYGILARIMla

Telat sen dalga gewçmiþin belli. Ne akepesi ne reteesi ya. bunlara mý kaldý benim oyum. abedeye kadar yollarý var. Ha bi de borazani (barzani yani) abisi versin ona (oyunu) yada o ona versin.

Sevgi ve Saygýlarýmla....

14 Nisanda ANKARA'da Cumhuriyet Mitingine...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý telat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ben türkiyemizin baþýna geçen çok iktidar gördüm hiç biri ak partinin bu türkiyeye yaptýðý kadar hizmet yapmadý . gözünüzü iyi açýn .avrupalýlar bile türkiyenin durumunu görüp takdir ederken bizler neden bakar körüz.soruyorum size .?her þey ortada .türkiyenin geleceði aydýnlýk olsun istiyorsak eðer yine ak partiye oy verip baþýmýzdan eksik etmememiz gerekir. size en basit bir örnek.hastahanelere senelerdir gidip eziyet çekenler çok iyi bilirler. ALLAH razý olsun ak parti hükümetinden bizleri çileden kurtardý .daha bu hükümet gibisini bir daha bulamazsýnýz . piþman olmamak için AK PARTÝYE oy verin.SAYGILARIMla
    Brukselden oralari cok guzel gozukuyor ne de olsa boyle bir hukumetimiz varken boyle bir basbakan yakalamisken elimizden geldigince bu firsattan yararlanalim diyorlar arkadasim sen hikaye anlatiyorsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

No

Arkadaþým hangi hizmetten bahsediyorsun.
    yapýlan kavþak inþaatlarýndan mý? o kavþaklar hangi yolun üstüne yapýldý.
    özelleþtirmelerden mi?
    neler özelleþtirildi bir bak bakalým hep tüketim tesisleri þirketleri,Üretim tesislerinin TÜRKÝYE ye faydasý olan tesislerde yabancýlar neden yok bir düþün bakalým.
    PTT nin ''T'' sini geçmiþ hükümetler 30 Milyar dolara özeleþtirmek isterken senin Parti ne dedi unuttun mu? TÜRKÝYE nin bütün haberleþmesini ve sýrlarýný satýyorlar demediniz mi? ve SÝZZZZ 5 Milyar dolara satmadýnýz mý?

Özel bankalar özeleþtirilmek istenirken peþkeþ çekiyorlar deyip özelleþtirilmesini engelleyen sizin zihniyetiniz yüzünden 30 milyar dolar cývarýndaki bankalarýn borcunu bu topluma ödetmediniz mi?

Hastahanelerden bahsediyorsun. AYIIPPPPPP
    O hastahanelerin ve sosyal sigortalar kurumunun düzelmesi için mücadele eden kendi siyasi geleceðini deðilde ÜLKESÝ ni düþünen YAÞAR OKUYAN a bir özür borcun var dostum.
    OKUYAN deðil mi hastahaneleri bu hale getiren emeklilik yaþýný 58 e çýkaran ve bu halkýmýzýnda oy vermediði insan.
    oda sizin partinizin yaptýðýný yapýp oy alamazmýydý.
    228 bin kiþiyi seçim zamaný kadroya alýp oylarý alamazmýydý.

oy için yapýlan bu çalýþmalrý nasýl bu kadar görmemezlikten geliyorsunuz...

neden oy verildi ak partiye

baþörtüsü için deðilmi
    sosyal adalet için deðilmi.
    milletvekilliði dokunulmazlýklarý deðilmi
    hýrsýzlýklarýn durmasý için deðilmi

avrupa takdir ediyor ve sen övünüyorsunnn
    avrupa deðil TÜRK milletinin takdir etmesini iste arkadaþýmmmmm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayene53 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Arkadaþým hangi hizmetten bahsediyorsun.
    yapýlan kavþak inþaatlarýndan mý? o kavþaklar hangi yolun üstüne yapýldý.
    özelleþtirmelerden mi?
    neler özelleþtirildi bir bak bakalým hep tüketim tesisleri þirketleri,Üretim tesislerinin TÜRKÝYE ye faydasý olan tesislerde yabancýlar neden yok bir düþün bakalým.
    PTT nin ''T'' sini geçmiþ hükümetler 30 Milyar dolara özeleþtirmek isterken senin Parti ne dedi unuttun mu? TÜRKÝYE nin bütün haberleþmesini ve sýrlarýný satýyorlar demediniz mi? ve SÝZZZZ 5 Milyar dolara satmadýnýz mý?

Özel bankalar özeleþtirilmek istenirken peþkeþ çekiyorlar deyip özelleþtirilmesini engelleyen sizin zihniyetiniz yüzünden 30 milyar dolar cývarýndaki bankalarýn borcunu bu topluma ödetmediniz mi?

Hastahanelerden bahsediyorsun. AYIIPPPPPP
    O hastahanelerin ve sosyal sigortalar kurumunun düzelmesi için mücadele eden kendi siyasi geleceðini deðilde ÜLKESÝ ni düþünen YAÞAR OKUYAN a bir özür borcun var dostum.
    OKUYAN deðil mi hastahaneleri bu hale getiren emeklilik yaþýný 58 e çýkaran ve bu halkýmýzýnda oy vermediði insan.
    oda sizin partinizin yaptýðýný yapýp oy alamazmýydý.
    228 bin kiþiyi seçim zamaný kadroya alýp oylarý alamazmýydý.

oy için yapýlan bu çalýþmalrý nasýl bu kadar görmemezlikten geliyorsunuz...

neden oy verildi ak partiye

baþörtüsü için deðilmi
    sosyal adalet için deðilmi.
    milletvekilliði dokunulmazlýklarý deðilmi
    hýrsýzlýklarýn durmasý için deðilmi

avrupa takdir ediyor ve sen övünüyorsunnn
    avrupa deðil TÜRK milletinin takdir etmesini iste arkadaþýmmmmm
    dikkat ettiyseniz ben bu formda yazýlarýmda hep anlayýþdan ve unutkanlýðýmýzdan bahsetmiþimdir.þimdi sormak istiyorum her seçimde siyasilerin oy avcýlýðý için kimleri nerelere iþe alýyorlardý:49: ve devamlý zarar edip türk halkýnýn sýrtýnda kambur hale gelen kit ler özelleþince neden kara geçti bu kadar banka açýlmasýna müsade edip devlet bankasýndan alýnan kredilerle devletten banka alýnmasýna hangi siyasi partiler müsade etti?türkiyenin dýþ borcu 20milyar dolar iken 36 milyar dolara özelleþtirilmek istenirken anayasa mahkemesinde dava açan hangi milletvekili idi (bu þahýs ayný zamanda siyasi arenadan silinince kýbrýsta denkdaþýn danýþmaný oldu)?vesaire vesa ire yaz yaz bitmez arkadaþtan ricam bu sorularýma cevap vermesidir.sevgilerimle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Layik OlduÐunuz ÞekÝlde YÖnetÝlÝrsÝnÝz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý talhayuce3333 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Layik OlduÐunuz ÞekÝlde YÖnetÝlÝrsÝnÝz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Daha iki gün önce ABD genelkurmay başkanı ne dedi: Kuzey Irak'a girerseniz başınıza gene çuval geçiririz. Aşiret reisi kılıklı kıl torbası Barzanide aynı havalarda ama altı sayfadır yere göğe sığdıramadığınız bizim AKP yöneticilerinden tık yok hala. Birde utanmadan cumhurbaşkanlığına soyunuyor. Sen önce ülkemizin onurunu korumayı öğrende ondan sonra düşün bunları. Sizlere başka ne deyim ben. Allah akıl fikir ihsan etsin demekten başka.
    Saygılar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Daha iki gün önce ABD genelkurmay baþkaný ne dedi: Kuzey Irak'a girerseniz baþýnýza gene çuval geçiririz. Aþiret reisi kýlýklý kýl torbasý Barzanide ayný havalarda ama altý sayfadýr yere göðe sýðdýramadýðýnýz bizim AKP yöneticilerinden týk yok hala. Birde utanmadan cumhurbaþkanlýðýna soyunuyor. Sen önce ülkemizin onurunu korumayý öðrende ondan sonra düþün bunlarý. Sizlere baþka ne deyim ben. Allah akýl fikir ihsan etsin demekten baþka.
    Saygýlar.
    sen daha iyi bilin emmi derdim de o filmi seyrettik sonu ne oldu yinede fikrine saygý duymam gerekir insanlar birbirlerine saygý duymaz iseler zaten ülke bitmiþtir öncelik her fert kendini düzeltmeliki ülke düzelsin sonuçta bu ülkeyi yönetenler burda yaþayanlardýr bugün ak yarýn kara kim gelir bilinmez ama kendimizi düzeltmedikçe ülkemizi düzeltemeyiz saygýlarýmý sunarým teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm arkadaslar,ben bir gurbetci arkadasiniz olarak,diyecegim.AVRUPA EKONOMISI CÖKMÜS durumda,biraksinlar avrupa birligin pesini,faydasi yok zarari var ülkemize,Milletimize. Keske simdi cenet VATANIMda olsam ah ah.VATANIMIN kokusu yeter.Herkese selamlar. NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Sayfa 12/36 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri