tabiki MHP birlik ve beraberlik için.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
tabiki MHP birlik ve beraberlik için.
arkadaşlar herkes istediği partiye oy verebilir o konuda herkes serbest o yüzden şu partiye vericem buna vericem ya da sizde ona verin gibi yazılar yerine seçimi hangi parti kazanır?? sorusuna cevap olacak şeyler yazarsak daha iyi olur en azından konudan çıkmamış oluruz yoksa konu başka noktalara doğru gitmeye başlar ve amacından çıkar
saygılar kolay gelsin
büðün türkiyenin kat ettigi mesafeyi görmeyen kördür daha düne kadar ülke iflasýn eþindeydi eyy gözünü aç türkiyeee benim oyum AKP ye
AKP-(Anketin Kral Partisi)![]()
BENÝMDE OYUM AKP' YE
ben hala kat ettiði mesafeyi göremedim..bana açýklarmýsýn hangi yönden bir mesafe kat etti Türkiye..eðer pkk örgütü liderine sayýn demek bir mesafeyi kat etmekse yada þehitlerden bahsederken kelle diye hitap etmesi de cabasý..bana aydýnlatýrsanýz çok sevinirim:49:
Öncelikle mutlaka oy kullanmak gerekir.Kimlik ve kiþilik sahibi her insan öyle yapmalýdýr.Çünkü benim sevmediðim adamlarýn beni yönetmesine rýza gösteremem.Oy kullanmak benim hakkým ve görevimdir.
Ýkinci olarak, bizde bir söz vardýr: Deveye diken, insana seven (!) derler.Bizi en çok kim seviyorsa ona gidelim.Memleketi en çok kim satýyor,kim en çok dolandýrýyor, kim en çok yabancý pasaportuna sahip, kimin çocuklarý daha gözü açýk,kimin çocuklarý Amerika doðumlu, kim vatan hainleriyle can-ciðer kuzk dolmasý.Aman dikkatli olalým bizi en çok sevecek olanlarý arayýp bulalým.
Peygamberimiz diyor ki: "Neye layýksanýz, öyle yönetilirsiniz." Eminim biz daha kötüsüne layýðýz.Hala þu yazýlanlarý gördükçe iyice emin oldum artýk.
arkadaşlar herkeze verecekleri oylar karşısında saygıyla karşılıyorum ama bir oy kullanılırken dışarıdan görünenlere değilde bize gösterdikleri dünyanın nasıl bir dünya olduğunu ve bu gösterdikleri dünyanın sonunda neleri bizleri beklediğini söyleseler acaba yine de aynı olurmu onu çok merak ediyorum ha bunları sizlerin kendilerinizinde öğrenebilmesi çok ama çok basit nasıl mı? hani bizim bu türkiyede 3-5 tane kanal var başka kanal yok ya ha birde onların dışında olana yerel kanalllarımızda var ama nedense hep bizlere o sadece 3-5 kanalı seyretmemezi sağlıyorlar sizlerden ricam bir de o güzelim haber kanalları var onlardaki söyleşileri bir dinleyelim ondan sonra bu oylarımızı düşünün bakalım yalnız benimkisi sadece bir görüş bu görüşede saygı duyacağınızdan şüphem yok ama yinede teşekkürler kusurlarıma bakmayın saygılar
Valla ülke sadece televizyondan duyduðun ve gördüðünle bilinmiyor ama malesef burada gördümkü öyle...
Ülke satýlýyor karýþ karýþ sonra o ülkeyi kurtarmak için çabala yine bu halk..
Zaten bu iktidarda öyle gelmedimi...
Sokakta parti kuranlar þimdi iktidar.yazýk..
Barzaniya.talabaniyi devlet baþkaný olarak karþýlýyoruz...
Ülkem ne hallere düþmüþ oy oy..
Ülkene hergün saldýrýlsýn þehitler verilsin sen kalk onlarý aðýrla..Yetmedi ülken de iki kule vuruldu diye terör diye ýrak'ý iþgal et ama senin hergün verdiðin þehitlere sýrtýný dön ve onlarý destekle..
Ha birde yazmadan geçemeyeceðim kimse kusura bakmasýn nerde hani o
cuma namazý eylem yapan baþartücüler..Þimdi üniversitelere baþaörtülü girmek serbestmi?????Sizi maþalar sizi..
ve matador...
Beninm inancýma göre bu ankatin bu sitede yeri yok nacizane fikrim..Çünki herþeyin iyisini bu sitede buldum ama siyaset karýþan hiçbiryerde iyi birþey kalmýyor umarým burda kalýr ...
Sevgiyle kalýn
Pencilvania
arkadaþým güncel ve deðiþik konularda anketler açýlýyor ve belli bi süre içinde kapanýyor tekrar bu da onlardan biri yoksa siyaset ve siyasetle ilgili bölüm yoktur forumumuzda ayrýca seviye mümkün olduðunca korunarak gidiyor tartýþmada saygýlar
Forum anketilerin amacýda umuterin dedigi gibi gundemdeki konular zaten anket bölümümüzde gundeme olan konular iþlenmiþtir. Buda herhangi bir olayda olabilir forumumuz siyasi degil her düþünceye acýk bir forumdur kurallar cercevesinde tabiki
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri