Bütün üyelerimiz düşünçelerine sataşma yapmadan paylaşabilir.
AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
Bütün üyelerimiz düşünçelerine sataşma yapmadan paylaşabilir.
soylýým ben hýc býrýne oy vermýcem yoremden baðimsýz adey olursa kalýtelý ona dusunurum
Laik Türkiye Cumhuriyetine lütfen sahip çýkalým arkadaþlar, unutmayýn ki bu ülkede halen enflasyon aptalca þeylerden hesaplanýyor. neymiþ beyaz eþya fiyatlarýna zam yok diyoruz. elbette olmaz satýlmayan bir malýn fiyatý artar mý ? hem þu da bir gerçek halkýn cebinde parasý yok alým gücü yok kalkmýþlar milli gelir artýyor diyorlar. senin alým gücün artýyor mu ona bak sen. avrupalý destekliyor çünkü ülkenin geliþtiðini deðil bataklýða sürüklendiðini istiyorlar... Ülkene Sahip Çýk ; Demokrasine Sahip Çýk !!!
bende akp diyorum
ben esnaf ve çifcilik yapmaktayım dediğiniz partiden hariç hepsaini veririm
akpartiye oy verdim ama bundan sonra asla vermem gemi gidiyor diroksona gecen kaptan ayný rotada iler liyor degiþiklikyok
arkadaþým bu kin ve nefret konuþmalarýný ben cumhuriyetciyim ben milliyetciyim hemde imam hatip mezunuyum diyen birinin yapma þansý sýfýr bu kadar kin bu kadar nefret asla kültürlü ve türkiye vatandaþýyým diyene yakýþmaz.kaldýki imam hatipte okudugunu idda ediyorsun sonrada allahla kul arasýnda kulmu olur diyorsun peyganberi inkar ediyorsun ben þunu bunu yapýyorum diyorsun yazýk bana sorarsan sen önce ne olduguna karar ver.sonra bu konularý konuþ.bu dinde zorlamanýn olmadýgýný bilmiyorum deme sakýn.bu dinde zorlamak yobazlýktýr.kim tarafýndan yapýlýrsa yapýlsýn.akýllý insanlarý ancak akýllýlar yönetir.biz bu iktidarý begenmedik gelin tüm kurumlar yýkalým peki nerede cumhuriyet türkiyeyide irana þuraya buraya benzetip durmayýn artýk gýna geldi
türkiyede 100 müslümandan 99 tanesi huzurlu yaþamak istiyor.kimseyi zorla müslüman yapmak bu dine yoktur.bunu bu dini okumuþ ve anlamýþ herkes bilir.
nasýlki cumhuriyetciyim deyip halký kýþkýrtanlar varsa müslümaným deyip kýþkýrtanlarda var.cumhuriyet te dinde rant degildir.bunun icin kullanýlamaz.gelin bu kadar ters ve benim dedigim dogrudur demeyin bu vatandan baþka vatan yok bizim için kýymetini bilelim herkes bayrak vatan sevgisini yüreginde taþýsýn kiþilerin inanclarý ýrklarý ne olursa olsun bir bayrak altýnda hür ve özgür yaþýyalým.
Cumhurbaþkanlýðý seçiminden sonra karar vereceðim þuan için bir fikrim yoktur.Saygýlarýmla
bu forumu lütfen siyasetle kirletmeyin lütfen. teknoloji forumu burasý.ne yapacaksýnýz kimin kaç oy alacaðýný.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri