Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 19/36 ÝlkÝlk ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... SonSon
360 sonuçtan 181 ile 190 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Şimdiye kadar gelmiş gecmiş en iyi yönetim sergiliyen tabiki AK Parti obir partileri gördük allah etmeye sabah kalk zam öğlen yemek ye zam akşam yat zam millet artık gördü neyin ne olduğunu koaliasyonmu ASLA!! yine oyum ak partiye kolay gelsin....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence þuan oy verilebilecek bir parti yok,temiz pýrýl pýrýl bir parti olsada ona oy verebilsek ikdidara her gelen götürüyor, temiz ve lekesiz herkezin kucaklayabileceði bir lider arýyoruz, dsp zeki sezer þuan görülen en temiz kiþi daha iyisi gelene kadar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben gecen secim mhp ye verdim oyomu bu secim bu karardan vazgecmiþ deðilim yine mhp ye vericem 100 yýl gecse de mhp ye vericem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

oyumu kullandým.aynýsýný seçim olsa yine vereceðim.kolaygelsin

FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5

sað birleþicek solbirleþicek enaz üç parti olucak ve bize hangi parti güven verirse o partiye oy veririm. çok parti hiç bir zaman tükiyeye hayýr getimiyecektir.Artýk türkiyeyi bölmekten vaz geçilsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu an secim olsa birde dyp nin baþýna tansu abla gelirse tabiki dyp olur idealimdeki iktidar refahyol dönemi cünkü parada vardý alým gücüde vardý refah seviyemiz yüksekti ama bu dönem cok farklý para yok alým gücü yok nerdesin erbakan nerdesin ciller

Kullanýcý Bilgi Menüsü

artı ekonomideki cari acık endişe veriyor eğer akp tekrar tek başına iktidara gelirse siz ozaman görün başınıza gelecekleri cari acık neyle kapıtılacak tabiki senin benim gibi garibanların parasıyla sıkı durun 4 yıldır yapılmayan zamları yağmur gibi gelir özalın 2.dönemi öyle olmadımı bu iktidar 2 toplum yarattı zengin ve yoksul ne benim refah seviyem arttı aksine dahada fakirleşdik bu iktidar en büyük develasyonu yapmadımı en büyük paramız neydi bizim 20 milyondu şu an en büyük paramız ne 100 ytl 5 kat devalasyon olmuş biz paradan 6 sıfır attık demesini biliyorlar değişen ne peki hiç bişey oradaki develasyonu toplum olarak göremiyoruz enflasyonun yıllık %10 oldu denilen bir ülkede en düşük kredi fazinin yıllık %19 larda olması sizce normalmi bence faizlerinde enflasyonla doğru orantıda olması gerekmiyormu. ozaman şu anlaşılıyorki bu ülkede hala enflasyon %18-19 larda ben bu ülkede oyunu bir kömür ve yağ erzağı icin oylarını satanlara lanetliyorum bu secimde de biretane çeyrek altın verceklermiş hayılı olsun demekki bu ülkede ekonomi iyi değil insanlar bir ceyrek altın icin birbirlerini satma derdine düşmüş hayatta kalmak ve yasamak icin bu benim görüşüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Ortamda Ak PartÝye Oy VermeyÝnde HerhangÝ PartÝye Oy VerÝn Allah RizasÝ ÝÇÝn Su AdamlarÝ BasÝmÝzdan GÖnderelÝm LÜtfen HaydÝ TÜrkÝyem Ak PartÝyÝ De EdelÝm Yeter ArtÝk Memleket GÝdecek Elden

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar iktidara hangi parti gelirse gelsin hepside kendine ve çevresine çalýþýyor garibanlar yoksular gene ayný durumda gidiyor ben zaten oy kullanmak için yazýlmadým o yüzden fark etmiyor ülkemiz için hayýrlý olan kazansýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

akparti ve tayyip erdoğan a vereceğim ülkem adına başbakanıma minnettarım

Sayfa 19/36 ÝlkÝlk ... 91011121314151617181920212223242526272829 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri