Cumhurbaþkaný benim
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
Cumhurbaþkaný benim
avrupa birliðine girmek için yeterince çekti bu millet. ama hak yerini bulur inþallah yeterince sokaklarda terör ve kapkaç, hertürlü yolsuzluk oluyor hep birlikte görüyoruz bunlarýn sonu gelir inþallah gereken kanun düzenlemesi yapýlýr türk insaný da huzur içinde yaþar. bütün temenlim bu bu yapan bi parti gelir inþallah vatanýný düþünen bi parti.
![]()
Konu vardarelk tarafýndan (03-04-2007 Saat 20:40 ) deðiþtirilmiþtir.
cumhuriyete sahip çıkın yarın ağlamak fayda etmez hayali düşük enflasyonlara inanmayın milli gelir yükseldi diyerek milletin cebini delenlere kanmayın iranın bugün geldiği noktaya bizide süreklemeye çalışanlara dur deyin kısaca bı memlekete bu cumhuriyete sahip çıkın
Şu an için hangi parti diye hiç düşünmedim...ama değerlendirip...oyumu ona göre vereceğim...bakalım hangi parti daha uygun olacaktır...
Bir önceki kullandığım oydan dolayı bin pişmanım bir daha pişman olmamak için geçersiz oy kullanmayı düşünüyorum bence herkesde öyle yapmalı şu siyasileri şok edecek bir ders vermek lazım fakat buda var bir kesim vatandaşımız varki türkiyede 20 milyonu buluyor oy kapmak için bu vatandaşlarımıza vaatlerde bulunuluyor bu kesimin çoğumluğundan oy aldımı başbakanlığı götürüyor tabiki ikna edici olması lazım. Oy kullanacak vatandaşlardan ricam mührü basmadan çok iyi düşünsünler duygularıyla değil mantıklarıyla oy versinler büyüklerimizin geçmişte kullandığı rey in cezasını bizler çekiyoruz bizim kullanacağımız reylerin cezasını biz ve henüz dünyaya gelmeyen insanlar çekecek bu listedeki hiç bir siyasiden ümitli değilim öyle bir lider olmalıki dışarıdan oynanan bizans oyunlarının üstesinden gelecek cennet Türkiye'mizde herkesin refah içinde yaşayamasını sağlayaçak biri olmalı
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri