akp oy veririm
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
akp oy veririm
akp, den daha iyisi varsa onu seçelim mevcut partiler içinde en iyisi o ben oyumu yine ona vereceðim herkez iradesinde özgürdür
milli duygular aðýr basacak umarým.akp gibi vatan savunmasýný beceremeyen bir hükümet daha bu ülkeye gelmedi..þimdi baþka hukumetler olsa o kurtler bakalým oyle ayaklanabýlýyorlar mýydý? ab ye gýrecez dýye her seyýmýzý kaybedýyoruz.kahrolsun ab uyelýgý...sehýtlerýmýzýn kaný adýna bu hukumet gýtmelý hepsýnýn kemýklerý sýzlayacak...
bu vatan ýn varlýðý,birliði ve türk milletinin onuru için tabii ki MHP bu benim fikrim..
Ben uyarmýþtým...konu karþýlýklý polemiðe dönüþmeye gittiði için kýsa süreli kapanmýþtýr...gerekli tartýþma yaratan mesajlar düzenlenecek konu açýldýðýnda tekrar ayný kiþiler bu tutumlarýný devam ettirirlerse malesef ceza almak zorunda kalacaktýrlar...
Tartýþma yaratan karþýlýklý polemik içeren mesajlar düzenlenene kadar...
Konu Geçici Olarak Kapanmýþtýr...
Konu tekrar açýlmýþtýr...lütfen karþýlýklý polemik kavga yaratacak mesajlar yazmayýnýz...forum kurallarý ve genel adaba uygun olduðu sürece istediðinizi yazabilir fikrinizi belirtebilirsiniz...þayet bu hususlara ýsrarla uymamak ve kulak ardý edenlere...bu son uyarýmdýr...bundan sonra...kýsa süreli forumdan yasaklamalar olacak herkesin bilgisine sunulur...
şu ana kadar gördüğüm hükümetlerin en iyisi bu daha iyisini buluncaya kadar dewam
ZAMAN ÝNSANLARI DEÐÝL ARMUTLARI OLGUNLAÞTIRIR
geçen seçimde olmadı ama bu seçimde bende AKP diyorum
ak parti bence
SAYGISIZLIKTIR CUMHURÝYETE AKP ÝKTÝDAR ÇIKSARSA ÝNANIN BU SEFER ORTALIK ÇOK KARIÞACAK..
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri