Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 25/36 ÝlkÝlk ... 151617181920212223242526272829303132333435 ... SonSon
360 sonuçtan 241 ile 250 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emekli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ak partiyi övüp hastahaneden bahseden kardeþim parmaðýmda kopan lif için doktor benden 250 ytl býçak parasý istedi hastane ismi vermiyorum dediðin gibi allah baþýmýzdan eksik etmesinde doktorun kullanacaðý mazlemeler devlete ait doktorun kendi malý deðil yaptýðý görev için devletten maaþýný alýyor yani bir ben deðilim çoðu vatandaþlarýmýz böyle durumla karþýlaþýyor inan bana hala böyle bir zihniyetle çalýþan tabiplerimiz var ama aralarýnda insana insan gibi davranan lar çoðunlukta yinede allah hepsinden razý olsun.

kardeþim sende kabahat .artýk doktorlar býçak parasý isteyemiyor sen hiç genel basýný okumuyon. saðlýk bakanlýðýnýn þikayet hatlarý var artýk.artýk doktorlar muayenehanesine gidersen sadece muayene ücreti istiyor fazla isteyemez merak etme. :45: :45:
    hiç bu zamana kadar hastahaneler böyle rahat olmamýþtý merak etme sen dahada iyi olacak inþallah..saygýlarýmla....yinede inadýna ..akp:45: :45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben DYP'ye verecem geçen sefer AK Partiye verdim vermez olaydým göreceksiniz.yüzde %30 - %35 lerden bahsediyorlar büyük basýnýmýz... bu millet daha önce (Anavatan,Doðruyol.CHP,MHP) gibi partilere büyük ceza verdiyse baraja takýldýlarsa bunlarýn da sonu ayný olacak %15- 20 oyu alsýnlar öpüp baþýnýn üstüne koysunlar..bence DYP-ANAP birlikte girerlerse 1.partide olurlarsa kimse þaþmasýn...........millet kýzgýnlýðýna chp,mhp,dyp'ye verecek geçen seferki gibi olacaðýný sananlar aldanýrlar geçen sefer 3'lü koalisyona kýzgýnlýktan saðcýsý solcusu Ak partiye verdi. bu sefer tam tersi olacak
    son söz BU PARTÝLERÝN HEPSÝNDEN NE KÖY OLUR NE KASABA TÜM PARTÝLERÝ TOPLASAN BÝR TANE AKLI BAÞINDA PARTÝ ÇIKMAZ çaresiz kötünün iyisine verecez her seçimde olduðu gibi YAZIK ÇOK YAZIK..........
    Konu þabanbillor tarafýndan (10-04-2007 Saat 01:03 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

AKP ye oy verenlerin aklından şüphe ederim..hangi mantıkla AKP ye oy veriyorsunuz..ya adam teror orgutu liderine sayın diyor..şehitlerden bahsederken kelle diye bahsediyor..AKP ye oyverenlerin bir çoğunun bana göre beyni yıkanmış durumda.bir çoğuda imam hatip den çıkma...bu iki kesime birşey diyemicem onlar zaten şartlanmışlar AKP ye oy vermek için...ama diğer insanlar neden veriyor? yoksa ülkenin çoğunu imam hatip li ve beyni yıkanmış kişiler mi oluşturuyo?:@

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    AKP ye oy verenlerin aklýndan þüphe ederim..hangi mantýkla AKP ye oy veriyorsunuz..ya adam teror orgutu liderine sayýn diyor..þehitlerden bahsederken kelle diye bahsediyor..AKP ye oyverenlerin bir çoðunun bana göre beyni yýkanmýþ durumda.bir çoðuda imam hatip den çýkma...bu iki kesime birþey diyemicem onlar zaten þartlanmýþlar AKP ye oy vermek için...ama diðer insanlar neden veriyor? yoksa ülkenin çoðunu imam hatip li ve beyni yýkanmýþ kiþiler mi oluþturuyo?:@
    sevgili kardeþimiz senden ricamýz fikrine saygý istiyorsan fikirlere saygý göster sana insanlara geri deme yetkisini kim veriyor.eger senin fikirlerin dogruysa ispat et insanlara hakaret edip polomik konusu cýkarma sende gel bize fikirlerinin dogrulugunu ispat et beynimizi yýka sanki beyin camaþýr.hangi deterjanla yýkansa temiz olur acaba solmu sagmý býrakýn bunlarý artýk bizim gencligimizi böyle harcadýlar malý götüren götürdü genclerin polomige girmeden medenice tartýþarak bu konularý cözmesinden yanayýz.ben oyumu akp ye verdim ve yine verecegim.tek partili hükümet her zaman iyidir bak bir tane banka battýmý fikri ne olursa olsun tek partili hükümet her zaman iyidir.en iyi koalisyondan bile.akp nin altarnetifi yok olsaydý bir dönem onlarý dinlendirirdik.malesef vatan hizmet bekliyor.buda benim fikrim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

:45: bence ak bundan iyisi yok saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wetin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    akp nin bana yaptýðý birþeyi söylermisin?:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wetin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    imzanla çeliþmiyormusun usta?:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bundan sonra siyasi konular açılmasın bari ya Ne bu herkes birbirinine girmiş gibi siyaset zor ya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili arkadaþlar bana kalýrsa karar vermeden önce herþeyi enine boyuna düþünüp öyle karar vermeliyiz.biliyorsunuzki Türk'ün Türkten baþka dostu yok Türkiye sýnýrlarý içerisinde yaþýyorsak hepimiz bir bütün olmamýz gerekiyor.Ani çýkýþ yapmak,ani kararlar vermek hüsrana sebebiyet verecektir.Zaten bize dost görünen bütün dünya ülkeleri anýnda karþýmýza dikilip kuyruk acýlarýyla hakkýmýzda ne yapabileceklerse yapmaya çalýþacaklardýr.Çok etkili yavaþ fakat etkin kararlýlýkla bütün olumsuz davranýþlarý bertaraf etmek için güçlü devlet adamlarýna ve güçlü devlete ihtiyaç var.bunun altýný çizelim.günlük menfaatler için hükümetimizi yerden yere vurmayalým.Bize uzun vadede gerçekten hatýrý sayýlýr bir devlet olmamýzý saðlayacak yönetim gerek.Bu da tek partinin hükümet olmasýndan geçer diye düþünüyorum.bazý þeylerin gerçekleþmesi için sanki ak partinin devam etmesi Türkiye için daha yararlý olacaðý görüþündeyim.sevgi ve saygýlarmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart birlik

Birliði ve bütünlüðü, saygýyý ve sevgiyi, halklarýn kardeþlýðini ve birliðini kim savunuyorsa allah onu getýrsýn baþa. kým içimýzde kýný ve nefretý körüklüyorsa allah onunda cezasýný versýn.
    Sizlere tavsýyem denenmiþleri bir daha denemeyýn.
    Bu lýþteyi yapan arkadaþ bile ayrýcalýk yapmýþ, ya yapmazdýn yada yaptýn mý tam lýþte yapardýn seçýme girecek tüm partilerýn listesini verecektýn.Geçen seçimlerde %6 oy alan partýler yok listede %1 bile almayan partiler var. neden bu ayrýcalýk.
    Konu askar47 tarafýndan (10-04-2007 Saat 11:31 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 25/36 ÝlkÝlk ... 151617181920212223242526272829303132333435 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri