AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
+1 gecersiz oy kullanmak yasadigin ulkeye topluma ailene bence ihanettir. Iyi yada kotu bunlar bizim secimlerimiz. Bizim hukumetlerimiz bizim partilerimiz amerikadan, cinden parti ithal edemeyecegimize gore en iyisini secmeliyiz.
Bizim partilerimiz deðil diye bir þey diyen olmadý...elbetteki bize en yakýn gelen icraatlerine güvendiðimiz bir partiye oyumuzu vereceðiz...hiç sandýða yada boþ oy kullanmak barajý aþan partilerin iþine yarar...yani endirekte olsa o partilere oy verilmiþ olur...![]()
o dediðin insanda ancak kýyamete yakýn bir zamanda gelir kardeþim çünkü bizim ülkede koltuk sevdasý ve milletini düþünmeyen siyasiler olduðu süreçte öyle biþey olmasýný beklemeyiniz Yüce Allah Ýnsana akýl vermiþ fikir vermiþ düþünüp tutsunlar diye ama bizim millet maalesef(hepsi için deðil) öyle yapamýyor ilk önce milletçe kendimize çeki düzen vermek zorundayýz.
Bence Bu Anketlere GÜvenmemek GerekÝr...sonuÇta KoalÝsyon HÜkÜmetÝ Çikmasi Da MuhtemeldÝr...
AMA LÜTFEN BOÞ OY ATIPTA BÝRÝLERÝNÝN EKMEÐÝNE YAÐ SÜRMEYELÝM ARKADAÞLAR...![]()
sevgili arkadaslar bu secimi yine kararsýzlar belirleyecek gibi benim kanatýma göre tek kalusyonsuz bir bes yýldaha var gibi bu görüþler beni baglar herkese saygýlar
ben bu sene ilk kullancam oyumu ama þimdiye kadar kise vazifesini tam yapmýþ degil çogu arkadaþýmýzýn seçtigi geldi de ne oldu devlet borcu azaldý ama bu sefer vatandaþ eli ile kendini tutar oldu neyse tüm partilere baþarýlar iyi olan kazansýn vatana millete hayýrlý olan
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri