Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 30/36 ÝlkÝlk ... 52021222324252627282930313233343536 SonSon
360 sonuçtan 291 ile 300 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Şu ana kadar toplam 945 kişi oylamada bulunmuş...bakalım 1000 olacakmı...ben daha kullanmadım oyumu...bekliyorum son ana kadar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yorumlara bakarak oy verilmez kardeþim.Ýlgi duyduðun partinin planlarý nelerdir,proðramýnda neler var,kadrolarý,adaylarý kimlerdir.Senin fikirlerinle uyuþuyorsa öyle oy verirsin.Ne diyelim hayýrlýsý neyse o olsun.Selamlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam insanlarýn bukadar sýkýntýlý olduðu bir dönem hatýrlamýyorum.ben bazý düþünceleri paylaþmýyorum,onun için diyorum ki bunlar gitsin gelen yenilerini bir görelim deðiþiklik iyidir.saðlýcakla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar oy vermiyecem diyorsunuz , sonrada birileri başa geçince kaç kişinin oyuynan geldin sen kimsin diyorsunuz.sen % bilmem kaçları temsil ediyorsun diye laf konuşuyorsunuz.bence oy verme yaşı gelmiş herkesin oyunu kullanması gerekir.yok ben vermem,boş atarım felan gibi şeylerle türkiyenin geleceğiynen oynamayın lütfen.pişman olmamak için mutlaka oyunuzu kullanın .kullanırkende daha önceki hükümetlerin vede şimdiki hükümetin türkiyeye ne kazandırıp ne kaybettirdiğini iyi düşünmelisiniz.bence hepiniz herşeyi apaçık görüyorsunuz vede inkar ediyorsunuz.arkadaşlar herşey ortada.ben herzamanki gibi AK Parti diyorum başka alternatifi yok bu işin.
    HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNARIM.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben yeþil ýþýk yakacam..baþka varmý arkadaþlar.ülkemizi düþtüðü bataktan kim çýkardý..? rahmetli sn turgut özal beyefendiyede atan çok oldu ama þu elimizdeki teknolojik geliþmeler onun zamanýnda ülkemize girmeye baþladý.radyodan baþka biþey bilmeyen bizlere telsiz kanunundaki deðiþiklik ile cep telefonlarýnýn yolunu açmýþtý.ama bugün hala küfredenler var yazýk..ve ..hayret..!þimdi kabus dolu günler bitti. ver yansýn ediliyo yine yazýk..ve hayret..!ben politika bilmem ama 53 yaþýna kadar çok politikacý gördüm.ölenlere rahmet,kalanlara saðlýklý günler dilerim.hepsi bizim ülkemizin insanlarýdýr.ülkemize sahip çýkacaklarýndan adým gibi eminim.yönetim görüþleri ayrýdýr,onada biþey diyemem yeri burasý deðil sandýktýr..herkese sevgi ve saygýlarýmla ..bir kiraz aðacý düþünün .birde kirazlarý toplanmýþ sepete doldurulmuþ kirazlarý bakýn sepete hiç biri ayný boy ve özellikte deðildir,çürük vardýr ,çalýk vardýr,ama kökü aynýdýr..saygýlarýmla..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SÝZLER (ÝNSANLAR) LAYIK OLDUÐUNUZ YÖNETÝMLE ÝDARE EDÝLÝRSÝNÝZ (YÖNETÝLÝRSÝNÝZ) HADÝS-Ý ÞERÝF
    þahsen ben ya Kominist Partiye ya da TÝP 'e yani Doðu Perinçek'e vercem. baksana kýrk yýllýk solcu oldu milliyetçi öperim ellerinden, ne çýkýþlarý var aman yarabbim... allah herkesi özellikle de D.perincek'i çok korusun. o küçük bedende mangal gibim yürek var.... yanýndayýz Eðin'lim....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gamber Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    SÝZLER (ÝNSANLAR) LAYIK OLDUÐUNUZ YÖNETÝMLE ÝDARE EDÝLÝRSÝNÝZ (YÖNETÝLÝRSÝNÝZ) HADÝS-Ý ÞERÝF
    þahsen ben ya Kominist Partiye ya da TÝP 'e yani Doðu Perinçek'e vercem. baksana kýrk yýllýk solcu oldu milliyetçi öperim ellerinden, ne çýkýþlarý var aman yarabbim... allah herkesi özellikle de D.perincek'i çok korusun. o küçük bedende mangal gibim yürek var.... yanýndayýz Eðin'lim....
    deðerli arkadaþým ..bir hadisi þerifle baþlamýþtýn ama ..hadisi þerife uygun bitirmeni beklerdik..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gamber Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým diðerlerinide korusun, hepsi bizim büyüðümüz..
    Konu akcayhalil tarafýndan (12-04-2007 Saat 11:41 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadaslar bende mademki bu ülkede demokrasi var insanlar hürdür bizde köklü bir aþiretiz yaþadýðýmýz yerde herkese saygý duyarýz onlarda bize duyar aþiret tek ses diyor A.K.P.HERKESE SAYGI VE SEVGÝLER

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ak parti

Sayfa 30/36 ÝlkÝlk ... 52021222324252627282930313233343536 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri