AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
bu adamlar ilozyonla insanýmý kandýrýyor adamlar ne yi iyi yapmýþlar aþiret itiyle uðraþamýyan yarýn bizi baþka devletlere karþý nasýl savunaçak yabancý sermaye kaçýp gideçek takke düþeçek kel görüneçek diye adamlar herþeye sezsiz kalýyor kalýn kafalý barzani bunu çözdüðü için havlayýp duruyor o yüzden MHP
tarantino arkadasim bu r.t.e. in zamaninda yapmis oldugu yemini silmenize anlam veremiyorum bu yemini zaten biliyoruz bilgi icin herkesin ogrenmesi lazim yalan olsa tamam haklisiniz ama kaynagi belli tutanaklara gecmis olmus bir seyi bir arkadasin burada yazmasini ve bilmeyenlerinde ogrenmesini istemesi gayet normal ve neden sildigini hala anlamis degilim herhangibir yerden baskimi var bilmek isteriz
tarih yazmak tarih yapmak kadar zordur;yazan yapana sadik kalmamissa degismeyen hakikat insanligi sasirtan bir hal alir...gercekleri soylemekten korkmayiniz!
Daha öncede ayný mesajý sildim...açýklamamýda yazayým...neden siliyor diye düþünüyorsunuz...nedeni her ne olursa olsun...Mustafa Kemal Atatürk'ün bu tür konulara alet edilmesine müsaade edemem...Mustafa Kemal Atatürk hayraný biri olarak onu o þekil konular edapte ettirtmeyeceðiz...bizler biliyoruz neyin ne olduðunu merak etmeyiniz...baský falan demiþsiniz...böyle bir þey söz konusu bile olamaz...bizler burada görevli vasfýyla tarafsýz davranýp hareket ediyoruz...hiç bir parti v.b koruyup kollama gibi lüksümüz yok...forum kurallarýna,genel adaba ve polemik kavga çýkartmaya yönelik kiþilere,mesajlara gerekli müdahaleyi yapýyoruz...umarým buradaki ince düþünceyi anlayabilmiþsinizdir...hiç bir þekilde ne olursa olsun Mustafa Kemal Atatürk'ün bu tür konulara alet edilmesine izin vermeyeceðiz...sevgilerimle...
tabýkýde dusunmeden akp verýrým :45:
Tarantino kardeþ yalan yazan birine verdiðim yanýtý silmiþsin ellerine saðlýk. Ayný hassasiyeti onun içinde beklerdim. Teþekkürler.
Saygýlar.
Konu emmi tarafýndan (12-04-2007 Saat 19:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri