REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 31/36 ÝlkÝlk ... 621222324252627282930313233343536 SonSon
360 sonuçtan 301 ile 310 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    izmirde okurken o parti kontör döner pilav cep telefonu karþýlýðýnda oy aldý epeyce
    Alanyada pilav ekmek dagýttý millete ciddi bir oy çýkardý sanýrsam ülke genelinde %7 lerde kaldý yoksa girmiþti meclise
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu adamlar ilozyonla insanýmý kandýrýyor adamlar ne yi iyi yapmýþlar aþiret itiyle uðraþamýyan yarýn bizi baþka devletlere karþý nasýl savunaçak yabancý sermaye kaçýp gideçek takke düþeçek kel görüneçek diye adamlar herþeye sezsiz kalýyor kalýn kafalý barzani bunu çözdüðü için havlayýp duruyor o yüzden MHP

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Alanyada pilav ekmek dagýttý millete ciddi bir oy çýkardý sanýrsam ülke genelinde %7 lerde kaldý yoksa girmiþti meclise
    Yanýnda birde ayran falan olsaydý tamammýþtý...kesin barajý aþardý...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tarantino arkadasim bu r.t.e. in zamaninda yapmis oldugu yemini silmenize anlam veremiyorum bu yemini zaten biliyoruz bilgi icin herkesin ogrenmesi lazim yalan olsa tamam haklisiniz ama kaynagi belli tutanaklara gecmis olmus bir seyi bir arkadasin burada yazmasini ve bilmeyenlerinde ogrenmesini istemesi gayet normal ve neden sildigini hala anlamis degilim herhangibir yerden baskimi var bilmek isteriz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tarih yazmak tarih yapmak kadar zordur;yazan yapana sadik kalmamissa degismeyen hakikat insanligi sasirtan bir hal alir...gercekleri soylemekten korkmayiniz!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serefguler Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tarantino arkadasim bu r.t.e. in zamaninda yapmis oldugu yemini silmenize anlam veremiyorum bu yemini zaten biliyoruz bilgi icin herkesin ogrenmesi lazim yalan olsa tamam haklisiniz ama kaynagi belli tutanaklara gecmis olmus bir seyi bir arkadasin burada yazmasini ve bilmeyenlerinde ogrenmesini istemesi gayet normal ve neden sildigini hala anlamis degilim herhangibir yerden baskimi var bilmek isteriz
    Daha öncede ayný mesajý sildim...açýklamamýda yazayým...neden siliyor diye düþünüyorsunuz...nedeni her ne olursa olsun...Mustafa Kemal Atatürk'ün bu tür konulara alet edilmesine müsaade edemem...Mustafa Kemal Atatürk hayraný biri olarak onu o þekil konular edapte ettirtmeyeceðiz...bizler biliyoruz neyin ne olduðunu merak etmeyiniz...baský falan demiþsiniz...böyle bir þey söz konusu bile olamaz...bizler burada görevli vasfýyla tarafsýz davranýp hareket ediyoruz...hiç bir parti v.b koruyup kollama gibi lüksümüz yok...forum kurallarýna,genel adaba ve polemik kavga çýkartmaya yönelik kiþilere,mesajlara gerekli müdahaleyi yapýyoruz...umarým buradaki ince düþünceyi anlayabilmiþsinizdir...hiç bir þekilde ne olursa olsun Mustafa Kemal Atatürk'ün bu tür konulara alet edilmesine izin vermeyeceðiz...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabýkýde dusunmeden akp verýrým :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TOPRAK67 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þu ana kadar gördüðüm hükümetlerin en iyisi bu daha iyisini buluncaya kadar dewam
    sonuna kadar bu sözün arkasýndayým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tarantino kardeþ yalan yazan birine verdiðim yanýtý silmiþsin ellerine saðlýk. Ayný hassasiyeti onun içinde beklerdim. Teþekkürler.
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (12-04-2007 Saat 19:58 ) deðiþtirilmiþtir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Tarantino kardeþ yalan yazan birine verdiðim yanýtý silmiþsin ellerine saðlýk. Teþekkürler.
    Saygýlar.
    Ben içinde cevap göremedim...gördüðüm forum kurallarýna ve genel adaba aykýrý olduðudur...bu þekil yazmayý kimseye müsaade edemeyiz...rica ederim efendim her zaman...görevimiz...

Sayfa 31/36 ÝlkÝlk ... 621222324252627282930313233343536 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri