REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 33/36 ÝlkÝlk ... 82324252627282930313233343536 SonSon
360 sonuçtan 321 ile 330 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kendimi bildim bileli hep milleti uyutuyorlar.vatandaþýk görevi,oyumu kullanacaðým.herkesin düþüncesine saygým var ama oy vereceðim parti kesinlikle akp olmayacaktýr.yinede akp'nin iktidarda kalacaðýný düþünüyorum.memleketimizin iyi muhalefete ihtiyacý var.dirayetli,dik durabilen,vatanýna,bizim adýmýza sahip çýkacak,koruyacak,ne yaptýðýný bilen muhalefete ihtiyaç var.þu anda böyle parti maalesef yok.programlarýný öðrendikten sonra karar vereceðim.saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben ak partiye oy kullanacaðým , mayýs seçiminden sonra daha hýzlý çalýþacaklarýna inanýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar benim kanımca bu seferde iktidara hiç kimse bilemez bence bu işler sadece bizleri avutmaları için haaa sakın sanmayın bu form için demiyorum ben memleketimiz için olacakları söylüyorum abd ne derse o olacak hatırlasanıza bu devlet dahi nasıl geldi başa tayip bey abd gitti türkiyenin sonunu onlara teslim etmeye söz verdi ve baktınız hülle mülle derken başımıza geçiriverdiler değilmi bir düşünün aynı şey bu seferde aynısının tıplısı olacaktır.saygılarımla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili zorlu arkadasým billah sana gülmeden edemiyorum yav bu ülke patakonya degil lütfen burasý türkiye cumhuriyeti sen bile bir basbakana nasýl hakaret ettiðinin farkýndamýsýn demekki onlar buülkeyi yönetemiyormuda bu gün döviz fiyatlarýna bir bak yav arkadaslar bu ülke necektiyse kalisyonlardan cekti türkiye güclü ve dirayetli bir ülkedir onun için herzaman tek partili iktidari seciyorum üçlü kalusyon hükümetini bir hatýrlayýn birinin aksam basý agýrýyor sabah döviz taban yapýyor biri yok efendim ben bukararý gözden gecirmedim kýriz cýkýyor onun için bu ülke için tek partili hükümet lazým ha illada akp demiyorum a b c hangisi olursa olsun ama tek partili iktidar olsun herkese saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý draculu45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sevgili zorlu arkadasým billah sana gülmeden edemiyorum yav bu ülke patakonya degil lütfen burasý türkiye cumhuriyeti sen bile bir basbakana nasýl hakaret ettiðinin farkýndamýsýn demekki onlar buülkeyi yönetemiyormuda bu gün döviz fiyatlarýna bir bak yav arkadaslar bu ülke necektiyse kalisyonlardan cekti türkiye güclü ve dirayetli bir ülkedir onun için herzaman tek partili iktidari seciyorum üçlü kalusyon hükümetini bir hatýrlayýn birinin aksam basý agýrýyor sabah döviz taban yapýyor biri yok efendim ben bukararý gözden gecirmedim kýriz cýkýyor onun için bu ülke için tek partili hükümet lazým ha illada akp demiyorum a b c hangisi olursa olsun ama tek partili iktidar olsun herkese saygýlar
    sayýn arkadaþým bana dolarý göstermene gerek yok çünkü dolar dünyanýn her yerinde ayný bir TÜRKÝYE de deðil anlýyacaðýn ama bak bakalým hangi hükümet zamanýnda topraklarýmýz talan edildi veya kamu kuruluþlarý kimlere peþkeh çekildi haa ben de sana katýlýyorum tek partili olsun ama bunlar olmasýn be kardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Hukumette Asla Ak Parti Olmamali. Sehitlerimizin Ve Ataturk'umuzun Mirasin Yiyip Bitirdiler. Cumhuriyet Bizimdir. Asla Mkimse Alamz. Yoksa Iran' A Mi Benzemek Istiyorsunuz. Cumhuriyete Sahip Çikalim. Bu Vatan Bizim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý coolfr Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Hukumette Asla Ak Parti Olmamali. Sehitlerimizin Ve Ataturk'umuzun Mirasin Yiyip Bitirdiler. Cumhuriyet Bizimdir. Asla Mkimse Alamz. Yoksa Iran' A Mi Benzemek Istiyorsunuz. Cumhuriyete Sahip Çikalim. Bu Vatan Bizim
    geçen senelerde biz diyer partileride gorduk kardeþ bankalrý soyanlarýda gorduk
    ama akp ne yaptý hepsinin teke tek altlarýný boþalttý görmediniz mi ...???????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MURATEXC Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    geçen senelerde biz diyer partileride gorduk kardeþ bankalrý soyanlarýda gorduk
    ama akp ne yaptý hepsinin teke tek altlarýný boþalttý görmediniz mi ...???????
    Siz herhalde baþka bir ülkede yaþýyorsunuz.

Onlar bankalarý soydular, doðru. Ama akp soyulmadýk hiç bir þey býrakmadý. Sonra, diðerlerinin hatalarýný savunacak deðiliz. Bu günkü hükümetin yaptýðý sadece soygun olsa, hadi görmezden gelirsiniz. Adamlar ayný zamanda Türkiye'yi pazarlýyorlar. Bunu da saklamýyorlar. Oferler, Dubai þeyhleri ve bir çok yabancý sermaye sahibiyle otellerde, uçaklarda yaptýklarý, rüþvet anlaþmalarý ortada.

Daha sayýlmayacak çok þey. Hala akpye oy vereceðiz diyorsunuz, inanýlmaz!

Herkesin bir partiye oy verirken kendine göre gerekçeleri vardýr. Ama yapmasý zorunlu bir kaç þeyi yaptý diye, ki bunlarda çýkarlarý olmasa yapmazlardý, o kadar hýrsýzlýklarýný, yolsuzluklarýný, memlekette telafisi zor açtýklarý yaralarý görmezden gelmek....

O yüzden ve daha bir çok gerekçeyle, yarýn Ankara Tandoðan Meydanýnda olacaðýz.

Ayrýca belirteyim; solcu filan deðilim. Ama bunlara karþý, saðýn solun, memleketini milletini seven herkesin birleþmesi gerekir.

Saygýlarýmla,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý drvet06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Siz herhalde baþka bir ülkede yaþýyorsunuz.

Onlar bankalarý soydular, doðru. Ama akp soyulmadýk hiç bir þey býrakmadý. Sonra, diðerlerinin hatalarýný savunacak deðiliz. Bu günkü hükümetin yaptýðý sadece soygun olsa, hadi görmezden gelirsiniz. Adamlar ayný zamanda Türkiye'yi pazarlýyorlar. Bunu da saklamýyorlar. Oferler, Dubai þeyhleri ve bir çok yabancý sermaye sahibiyle otellerde, uçaklarda yaptýklarý, rüþvet anlaþmalarý ortada.

Daha sayýlmayacak çok þey. Hala akpye oy vereceðiz diyorsunuz, inanýlmaz!

Herkesin bir partiye oy verirken kendine göre gerekçeleri vardýr. Ama yapmasý zorunlu bir kaç þeyi yaptý diye, ki bunlarda çýkarlarý olmasa yapmazlardý, o kadar hýrsýzlýklarýný, yolsuzluklarýný, memlekette telafisi zor açtýklarý yaralarý görmezden gelmek....

O yüzden ve daha bir çok gerekçeyle, yarýn Ankara Tandoðan Meydanýnda olacaðýz.

Ayrýca belirteyim; solcu filan deðilim. Ama bunlara karþý, saðýn solun, memleketini milletini seven herkesin birleþmesi gerekir.

Saygýlarýmla,
    Olaya bakýþ açýn, uslubun, tesbitlerin gerçekten çok doðru. 53 yaþýndayým ve oy kullanmaya baþladýðýmdan beri CHP ve DSP arasýnda dolaþtým durdum bir þey inanýyorum ki artýk CHP Baykal ile bir arpa boyu ilerlemedi ve ilerleyemezde. Bu ankette oyumu Genç Partiye kullandým ama bu tepki oyuydu ve seçim zamaný geldiðinde de ona kullanabilirmiyim bilemiyorum. Fakat eski iktidarlarýn yolsuzluklarýndan bahsedip bu günkü iktidarý savunanlara ben "patlak ampul" kitabýný okumalarýný tavsiye ediyorum. Savunduklarý kiþiler hakkýnda yolsuzluktan açýlan mahkeme dosyalarýný bir görsünler. açýlan o davalarda mahkum olanlarý ve bu gün dokunulmazlýk zýrhýna sahip olmasalardý kimlerinde nasýl mahkum olacaklarýný görsünler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ANKET 13-04-2007 19:58 tarihinde kapanacaktır

Oy vermeyen arkadaşlarımzın oy vermesini bekliyoruz

Sayfa 33/36 ÝlkÝlk ... 82324252627282930313233343536 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri