Demekki son mesajları yazan arkadaşlar bu ülkede yaşamıyorlar yada dünyaya at gözlüğü ile bakan gruba giriyorlar
AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
Demekki son mesajları yazan arkadaşlar bu ülkede yaşamıyorlar yada dünyaya at gözlüğü ile bakan gruba giriyorlar
Siz herhalde baþka bir ülkede yaþýyorsunuz.
Onlar bankalarý soydular, doðru. Ama akp soyulmadýk hiç bir þey býrakmadý. Sonra, diðerlerinin hatalarýný savunacak deðiliz. Bu günkü hükümetin yaptýðý sadece soygun olsa, hadi görmezden gelirsiniz. Adamlar ayný zamanda Türkiye'yi pazarlýyorlar. Bunu da saklamýyorlar. Oferler, Dubai þeyhleri ve bir çok yabancý sermaye sahibiyle otellerde, uçaklarda yaptýklarý, rüþvet anlaþmalarý ortada.
Daha sayýlmayacak çok þey. Hala akpye oy vereceðiz diyorsunuz, inanýlmaz!
Herkesin bir partiye oy verirken kendine göre gerekçeleri vardýr. Ama yapmasý zorunlu bir kaç þeyi yaptý diye, ki bunlarda çýkarlarý olmasa yapmazlardý, o kadar hýrsýzlýklarýný, yolsuzluklarýný, memlekette telafisi zor açtýklarý yaralarý görmezden gelmek....
O yüzden ve daha bir çok gerekçeyle, yarýn Ankara Tandoðan Meydanýnda olacaðýz.
Ayrýca belirteyim; solcu filan deðilim. Ama bunlara karþý, saðýn solun, memleketini milletini seven herkesin birleþmesi gerekir.
Saygýlarýmla,
bu akp iktidarý döneminde doþ borçlar 5 yýlda 120milyar dolardam 350 milyar dolara çoktý.ayrýca birçok kamu kuruluþu (tüpraþ-telekom-seka-etibank-erdemir-petrol olfisi ve daha niceleri.) bu iktidar tarafýndan yabancýlara satýldý ve peþkeþ çekildi.halkbankýn %25 i satýldý.seçimlerden sonrada halkbankýn geri kalan hisseler ile ziraat bankasý alman deutchebank a peþkeþ çekilerek satýlacak.yeniden iktidara geldikten bir yýl sonrada bütün bor sahalarýný da amerikalýlara satacaklar.bu iktidar ruhsuz bir mirasyedi.ülkemizin dýþ borçlarýný arttýrarak ipotek altýna soktular.akp ye oy kullanan bütün arkadaþlarýma soruyorum siz hiç ceviz kabuðu (kanaltürk) ve ulusal kanalda Doðu Perinçek'i izlemiyormusunuz.din tutar gibi parti tutulmaz.dýþ politikadaki beceriksizliklerini ve basiretsizliklerini saymaya kalksam sayfalar dolusu yazmam gerekir.kýbrýsta rauf denktaþ ý harcatýp ingiliz-rum uþaðý talat ý cumhurbaþkaný seçtirmedilermi.böylesine ruhsuz bir iktidar bu memlekete bir daha gelmesin.
sýrf enflasyonu düþük tutabilmek uðruna dolar baský altýna alýndý.2.100.000 lira olmasý gereken dolar bu gün 1.400.000 civarýnda.ithalat patladý.yerli imalarcýlarýmýz ve ihracatcýlarýmýz kan aðlýyor.ülkede ucuz ve kalitesiz çin mallarý cirit atýyor.sahte bahar yaþýyoruz.akp ye oy verenlere sesleniyorum: hiç mi aklýnýzý kullanýp düþünmezsiniz.muhakeme etmezsiniz.haberleri iyi dinleyip muhakeme edin.satýlmýþ iþbirlikci ve herdevrin adamý olan holding medyasý kanallarýnýn haber programlarýnda ha bire tayyip-akp reklamlarýndan baþka birþey yok.kanaltürk-meltem-mesaj-ulusal kanal lardaki haberleri izlerseniz belki daha akýllýca düþünürsünüz.en son çýkarýlan petrol kanununa bir bakýn da vataný nasýl peþkeþ çektiklerini görün.zaten þimdiye kadar sattýklarý ve peþkeþ çektikler telekom-tüpraþ-erdemir-seka-þeker fabrikalarý-tekel-bankalar ve niceleri tekrar iktidara gelirlerse yapacaklarýnýn teminatýdýr.
Konu CABBARÝ tarafýndan (13-04-2007 Saat 12:31 ) deðiþtirilmiþtir.
bu ulkede sayin apo diyenlere hala oy veriliyorsa ne diyebilirim ki vicdanlari ile bas basa birakiyorum demekki bu insanlar yarin bu apoyu da basimiza basbakan yaparlar
arkadaşlar hala bir partinin değnekcilğini yapanlar var yok CHP türkiyeyi sattı başa gelirse satacak yok MHP şunu yaptı ya arkadaşlar ben mi başka ülkede yaşıyorum yoksa bu tip yazıları yazan AKP korumalığını yapanlarmı hala hayal görüyorlar arkadaşlar herkes özgürdür isteyen istediği partiye oy versin ama şu bilinsinki ülkeyi satmaksa TC kuruldu kurulalı böyle kimse satmadı şu bilinsinki TC kuruldu kuruları fuhuşun artığı fuhuş yaşının 12 yaşlara indiği şu bilinsinki gasp ın bu kadar hortladığı şu bilinsinki intiharların hırsızlığın ve yoksulluğun bu kadar arttığı hiç bir dönemde görülmemiştir
birde şunu söylemek istiyorum ünlü bir söz vardır insanlar insanlar layık oldukları şekilde yaşarlar layık oldukları şekildede yönetilirler biz demekki aç yoksul ve ezilerek yaşamaya layığız
Olaya bakýþ açýn, uslubun, tesbitlerin gerçekten çok doðru. 53 yaþýndayým ve oy kullanmaya baþladýðýmdan beri CHP ve DSP arasýnda dolaþtým durdum bir þey inanýyorum ki artýk CHP Baykal ile bir arpa boyu ilerlemedi ve ilerleyemezde. Bu ankette oyumu Genç Partiye kullandým ama bu tepki oyuydu ve seçim zamaný geldiðinde de ona kullanabilirmiyim bilemiyorum. Fakat eski iktidarlarýn yolsuzluklarýndan bahsedip bu günkü iktidarý savunanlara ben "patlak ampul" kitabýný okumalarýný tavsiye ediyorum. Savunduklarý kiþiler hakkýnda yolsuzluktan açýlan mahkeme dosyalarýný bir görsünler. açýlan o davalarda mahkum olanlarý ve bu gün dokunulmazlýk zýrhýna sahip olmasalardý kimlerinde nasýl mahkum olacaklarýný görsünler.
Hepimiz Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyoruz herkesin görüş açısı farklı olabilir...herkesin düşünceside farklı olabilir...bunları hazmedip herkes bir birinin düşünce ve görüşüne saygı duymalıdır...tartışmayı...tartışırken fikir geliştirmeyi...tartışmaları iyi değerlendirip...kendimize ve ülkemize faydalı yararlı şeyler ortaya çıkarmayı bir gün başaracağız ümidi vardır hep içimde...ümitler bitmez...biterse bizlerde biteriz...sevgilerimle...
Sevgili hocam, yazdýklarýnýzýn hepsine katýlýyorum ama "herkes bir birinin düþünce ve görüþüne saygý duymalýdýr..." cümlenizi kabul etmem mümkün deðil. Yanlýþ ve hatta tehlikeli bulduðum bir düþünceye nasýl saygý duymam beklenebilir ki! benden.... Amaþunu demek istiyorsanýz. Doðru veya yanlýþ herkes bu ülkede belirli bir uslup içersinde fikirlerini özgürce söyleyebilmeli ve ifade ettiði fikir ve düþünceleri için asla hiç bir kötü söze ve muameleye muhatap kalmamalý. iþte o zaman size katýlabilirim. Nasýl baþkalarýnýn benim fikirlerime katýlmasa bile çirkin tepki vermeden dinlemesini istiyorsam bende baþkalarýnýn fikirlerine katýlmasam dahi dinleyip çirkin bir tepki vermeden tartýþabilmeliyim. Ama taktir edersiniz ki hiç bir kimse inanmadýðý bir fikre saygý duyamaz. Saygý ve sevgilerimle...![]()
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri