ülkede fakir sayısı ne kadar fazla olursa akparti o kadar oy alır ülkede nekadar tuzukuru varsa o oylarıda chp alır yani akparti gene tekbaşına ikdidar herkese saygılar
AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
ülkede fakir sayısı ne kadar fazla olursa akparti o kadar oy alır ülkede nekadar tuzukuru varsa o oylarıda chp alır yani akparti gene tekbaşına ikdidar herkese saygılar
geçmiþi unutmayalým arkadaþlar fikrimi söyliyorum cumhuriyet tarihinin en iyi dönemi rahmetli özaldan sora en iyi dönem ak parti dönemi bence yine destek vermeliyiz selamlar
konuşmak istiyorsak yo kulanalım öyle veya böyle
dünleri ne çabuk unuttuk arkadaþlar! yarýndan ümidimizin kalmadýðý günleri
akp ye oyverin ey millet
düne dönmeyin olmayýn illet
selamlar
cumhuriyet herhangi bir partinintekelinde deðildir. bütün partilaerin olduðu gibi bizimde sahip çýkmamýz gereir
ben bu sene ilk kullancam oyumu ama þimdiye kadar kise vazifesini tam yapmýþ degil çogu arkadaþýmýzýn seçtigi geldi de ne oldu devlet borcu azaldý ama bu sefer vatandaþ eli ile kendini tutar oldu neyse tüm partilere baþarýlar iyi olan kazansýn vatana millete hayýrlý olan
hangisine güveneceksin, al birini vur ötekine, hepsinin amacý iktidara gelmek, hizmet vermek deðil. Örnek alýnmasý gereken insanlarýn yaptýklarýna bir bakýn, biri ötekine cibiliyetsiz diyor, diðeri de ona bilmem ne.... býrakýn kardeþim bunlarý, yoksa sonu yine bir darbe ile sonlanýr, yada baþka bir ülkenin hegomanlýðý altýna gireriz. PKK bölücülük yapýyor da, ya bunlarýn bölünmüþlüðüne ne demeli, ne zaman ülkemizde birlik ve dirlik olacak acaba. Seçim olmasý önemli mi sizce, neyin deðiþeceðini sanýyorsunuz. Yýllardýr uyutulduk ve uyutuluyoruz.
******oy verenlere hala þaþýyorum
Konu tike® tarafýndan (03-04-2007 Saat 22:59 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Tartýþma çýkartacak mesajlardan kaçýnalým...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri