arkadaşlar konuyu saptırmayalım. şuraya buraya oy kullanın gibi mesajları lütfen yazmayın. seçiminizi yapın varsa kısa bir yorumunuz tabi polemik yaratmayacak yazın ve devam edin.
AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
arkadaşlar konuyu saptırmayalım. şuraya buraya oy kullanın gibi mesajları lütfen yazmayın. seçiminizi yapın varsa kısa bir yorumunuz tabi polemik yaratmayacak yazın ve devam edin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
hekeze mehabalar inanýn bu anket þu an türkiye'nin gerçek yüzü tarantino arkadaþa katýlýyorum iyi düþünülerek sandýkta oy verilmeli ve boþ oy atýlmamalý benim partim barajý aþamaz diyerek sandýk baþýna gidilmemeli her yigidin gönlünde bir aslan yatar diyerek oy verilmeli ve sonuçlarý görmeli...
ayhan arkadaş bu ülkeye muhalefet partisi'de lazım bunu en güzel sn deniz baykal yapıyor başbakan olursa birdaha muhalefet parti bulamassın
ATATÜRK SÝZÝN GÝBÝ GENÇLERE EMANET ETTÝ ÜLKEYÝ SAÐ OLUP GÖRSEYDÝ HERHALDE KAHRINDAN ÖLÜRDÜ HERHALDE KÝMLERE NEYÝ EMANET EDÝYORUZ ARKADAÞLAR GEÇMÝÞE BÝR BAKIN ÝSTERSENÝZ BENDEN SÖYLEMESÝ ÝYÝ DÜÞÜNÜN.
Kimin çýkacaðý bellidir umarým gene secilir.
Ankette ilgimi çeken dsp hiç oy alamamıl 4 partı onde götürüyor su anda ankette .favori olarakta genç partinin çıkışı
yönetici arkadaþlara duyurulur; arkadaþlar bu seçim meçim benim iþim deðil ve ayriyeten de hiç te umurumda deðil.sizden istediðim bana bu konuda mesaj türü þeylerin gönderilmemesi.þimdiden duyarlýlýðýnýz için teþekkürler...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri