REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 6/36 ÝlkÝlk 1234567891011121314151631 ... SonSon
360 sonuçtan 51 ile 60 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar konuyu saptırmayalım. şuraya buraya oy kullanın gibi mesajları lütfen yazmayın. seçiminizi yapın varsa kısa bir yorumunuz tabi polemik yaratmayacak yazın ve devam edin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hekeze mehabalar inanýn bu anket þu an türkiye'nin gerçek yüzü tarantino arkadaþa katýlýyorum iyi düþünülerek sandýkta oy verilmeli ve boþ oy atýlmamalý benim partim barajý aþamaz diyerek sandýk baþýna gidilmemeli her yigidin gönlünde bir aslan yatar diyerek oy verilmeli ve sonuçlarý görmeli...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayhan arkadaş bu ülkeye muhalefet partisi'de lazım bunu en güzel sn deniz baykal yapıyor başbakan olursa birdaha muhalefet parti bulamassın

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý abraham Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cumhuriyete sahip çýkýn yarýn aðlamak fayda etmez hayali düþük enflasyonlara inanmayýn milli gelir yükseldi diyerek milletin cebini delenlere kanmayýn iranýn bugün geldiði noktaya bizide süreklemeye çalýþanlara dur deyin kýsaca bý memlekete bu cumhuriyete sahip çýkýn
    Arkadaþým cumhuriyete kim senin biþey yaptýðý yok,gözünüzü seveyim cumhuriyet elden gidiyo diye çýðýrtkanlýða gerek yok bence.Anladýn sen onu kanýmca

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ATATÜRK SÝZÝN GÝBÝ GENÇLERE EMANET ETTÝ ÜLKEYÝ SAÐ OLUP GÖRSEYDÝ HERHALDE KAHRINDAN ÖLÜRDÜ HERHALDE KÝMLERE NEYÝ EMANET EDÝYORUZ ARKADAÞLAR GEÇMÝÞE BÝR BAKIN ÝSTERSENÝZ BENDEN SÖYLEMESÝ ÝYÝ DÜÞÜNÜN.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kimin çýkacaðý bellidir umarým gene secilir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ugurdikdonek Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ATATÜRK SÝZÝN GÝBÝ GENÇLERE EMANET ETTÝ ÜLKEYÝ SAÐ OLUP GÖRSEYDÝ HERHALDE KAHRINDAN ÖLÜRDÜ HERHALDE KÝMLERE NEYÝ EMANET EDÝYORUZ ARKADAÞLAR GEÇMÝÞE BÝR BAKIN ÝSTERSENÝZ BENDEN SÖYLEMESÝ ÝYÝ DÜÞÜNÜN.
    Alýntý Forum Kurallarý Nickli Üyeden Alýntý
    *KURAL 7-Mesaj yazarken büyük Harf kullanmak baðýrmak anlamýna geleceði için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayýnýz.
    Kurallara uyalým:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ankette ilgimi çeken dsp hiç oy alamamıl 4 partı onde götürüyor su anda ankette .favori olarakta genç partinin çıkışı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yönetici arkadaþlara duyurulur; arkadaþlar bu seçim meçim benim iþim deðil ve ayriyeten de hiç te umurumda deðil.sizden istediðim bana bu konuda mesaj türü þeylerin gönderilmemesi.þimdiden duyarlýlýðýnýz için teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý arkadaþ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yönetici arkadaþlara duyurulur; arkadaþlar bu seçim meçim benim iþim deðil ve ayriyeten de hiç te umurumda deðil.sizden istediðim bana bu konuda mesaj türü þeylerin gönderilmemesi.þimdiden duyarlýlýðýnýz için teþekkürler...
    Biraz araþtýrsanýz kendi sorununuzun çözümünü forumda bulabilirsiniz linki okuyun.. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Sayfa 6/36 ÝlkÝlk 1234567891011121314151631 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri