REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 4/36 ÝlkÝlk 123456789101112131429 ... SonSon
360 sonuçtan 31 ile 40 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hasanbaglan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    genç parti nin oylarý þaþýrttý beni þayet bu genele vurulursa mhp ve dyp nin oylarýný uzan yine kýrpar bunlar yine barajý geçemez demektir oda akp yi tekrar tek baþýna iktidar yapar
    Mhp bu sefer gayet güçlü geliyor...barajý aþacaðý düþüncesindeyim...dyp yine kritik çizgilerde dolaþýyor...bakalým neler olacak ilerleyen günlerde...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili arkadaslar bu secimi yine kararsýzlar belirleyecek gibi benim kanatýma göre tek kalusyonsuz bir bes yýldaha var gibi bu görüþler beni baglar herkese saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forumdaki oyumu kullandım ,nasip olursa sandıktada kullanıp vatandaşlık görevimi yapacağım .sevgilerimle...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý draculu45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sevgili arkadaslar bu secimi yine kararsýzlar belirleyecek gibi benim kanatýma göre tek kalusyonsuz bir bes yýldaha var gibi bu görüþler beni baglar herkese saygýlar
    Yok bu sefer büyük ihtimal koalisyon gözüküyor...þu an ki tablo 4 partinin barajý aþacaðý yönünde...bakalým neler olacak...ufukta koalisyon görünüyor...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hiç kullanmamakta kötu ama ulke için sessiz kalmak iyi değil o zaman gelecegi şansa bırakmak herşeyi kabullenmek gibi oluyor

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý onurozkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hiç kullanmamakta kötu ama ulke için sessiz kalmak iyi deðil o zaman gelecegi þansa býrakmak herþeyi kabullenmek gibi oluyor
    Evet kesinlikle öyle...gidip geçerli oy kullanmalý...ne diye ülkemizin ve kendimizin geleceðini baþkalarýnýn oylarýna göre belirliyelimki...kendimiz düþünüp kendimiz oyumuzu verelim...gerisi takdiri ilahi...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

en iyisi deniz baykal ben ona verecem...chp ve dsp dende tecrübeli bakanlýk yapmýþ kültürlü üniversite mezunu aydýn bir insan ...ayni zamanda en önemlisi atatürkçü laik vatansever tayyibe þeriatçýlara tarikatlara þeyhlere düttürü hacý hocalara karþý çaðdaþ ilerici kendine güvenen politikada ateþli tuttuðunu koparan hertürlü övgüyü hak eden bir parti lideri.....eminimki ülkenin baþýnada iyibir lider ve baþbakan olur...bu baþbakanlýðý bileðinin hakkýyla götürür bence....zaten türkiyenin %20 akp li %40 ý saðcý %40 ý da chp li çýkmýþ geçen seçimden önce yapýlan arge piyar barem v.b gibi araþtýrma firmalarýnýn anketlerinde...%20 fark ile tayyibi geçiyor bile ama ******* uðursuzun koyduðu baraj yüzünden özaldan beri iktidara gelen partiler hep ezici azýnlýk olarak milletin baþýnýn üzerine oturup aðýrlýk yapýyorlar...hak eden parti barajý geçemediði için kazandýðý yerleride sandalyalaride haksýz yere gelen ezici azýnlýða býrakýyor bu bence adaletsiz ve saçma bir uygulama...türkiyeninn %80 i akp yi istemezken %20 vatanhayininin yüzünden akp iktidar oldu ....nediyelim bu hükümetten ve tayyipten türkiyeyi ALLAH kurtarsýn inþallah...
    Konu tike® tarafýndan (03-04-2007 Saat 22:24 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende verdim.. Bende sölemem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla hepsi birbirine benziyo.dolayýsýylada hangisine verirsek verelim çokta deðiþen biþey olmayacak.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anketin gidiş hattı yine bildik partiler on planda yine

Sayfa 4/36 ÝlkÝlk 123456789101112131429 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri