AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
sevgili arkadaslar bu secimi yine kararsýzlar belirleyecek gibi benim kanatýma göre tek kalusyonsuz bir bes yýldaha var gibi bu görüþler beni baglar herkese saygýlar
forumdaki oyumu kullandım ,nasip olursa sandıktada kullanıp vatandaşlık görevimi yapacağım .sevgilerimle...
hiç kullanmamakta kötu ama ulke için sessiz kalmak iyi değil o zaman gelecegi şansa bırakmak herşeyi kabullenmek gibi oluyor
Evet kesinlikle öyle...gidip geçerli oy kullanmalý...ne diye ülkemizin ve kendimizin geleceðini baþkalarýnýn oylarýna göre belirliyelimki...kendimiz düþünüp kendimiz oyumuzu verelim...gerisi takdiri ilahi...sevgilerimle...![]()
en iyisi deniz baykal ben ona verecem...chp ve dsp dende tecrübeli bakanlýk yapmýþ kültürlü üniversite mezunu aydýn bir insan ...ayni zamanda en önemlisi atatürkçü laik vatansever tayyibe þeriatçýlara tarikatlara þeyhlere düttürü hacý hocalara karþý çaðdaþ ilerici kendine güvenen politikada ateþli tuttuðunu koparan hertürlü övgüyü hak eden bir parti lideri.....eminimki ülkenin baþýnada iyibir lider ve baþbakan olur...bu baþbakanlýðý bileðinin hakkýyla götürür bence....zaten türkiyenin %20 akp li %40 ý saðcý %40 ý da chp li çýkmýþ geçen seçimden önce yapýlan arge piyar barem v.b gibi araþtýrma firmalarýnýn anketlerinde...%20 fark ile tayyibi geçiyor bile ama ******* uðursuzun koyduðu baraj yüzünden özaldan beri iktidara gelen partiler hep ezici azýnlýk olarak milletin baþýnýn üzerine oturup aðýrlýk yapýyorlar...hak eden parti barajý geçemediði için kazandýðý yerleride sandalyalaride haksýz yere gelen ezici azýnlýða býrakýyor bu bence adaletsiz ve saçma bir uygulama...türkiyeninn %80 i akp yi istemezken %20 vatanhayininin yüzünden akp iktidar oldu ....nediyelim bu hükümetten ve tayyipten türkiyeyi ALLAH kurtarsýn inþallah...
Konu tike® tarafýndan (03-04-2007 Saat 22:24 ) deðiþtirilmiþtir.
bende verdim.. Bende sölemem
valla hepsi birbirine benziyo.dolayýsýylada hangisine verirsek verelim çokta deðiþen biþey olmayacak.
Anketin gidiş hattı yine bildik partiler on planda yine
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri