REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 13/36 ÝlkÝlk ... 34567891011121314151617181920212223 ... SonSon
360 sonuçtan 121 ile 130 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar herkes istediği partiye oy verebilir o konuda herkes serbest o yüzden şu partiye vericem buna vericem ya da sizde ona verin gibi yazılar yerine seçimi hangi parti kazanır?? sorusuna cevap olacak şeyler yazarsak daha iyi olur en azından konudan çıkmamış oluruz yoksa konu başka noktalara doğru gitmeye başlar ve amacından çıkar
    saygılar kolay gelsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý almeyda Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    seçimler gediðinde düþünücem þu an için karar vermiþ deðilim
    katýlýyorum dostum bende...:45: :45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart kýþkýrtýcý sözlere hiç gerek yok

Alýntý banshee8831 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    :S hala gidipte akp ye oy veren arkadaþlarýn safkan þehit torunu olduðundan,asil türk kaný taþýyýp taþýmadýðýndan þüpeliyim...nedenini aklýma geldiði kadarýyla sýralýyým:

1-þehitlere kelle diyen bir adam
    2-terörist baþlarýna,teröristlere ve terörist gruplarýna sayýn saygýn amanda aman puh puh hanimiþ benim diye hitap eden bir adam
    3- 1 gün önce amerikaya ortadoðu için yardým etme sözü verip ertesi gün amerikanýn arkasýndan iran irakla konuþan adam
    4- vataný her þekilde satmaya fýrsat kollayan adam(kýbrýs vb...)
    5- saðda solda dengesiz ve tc hakkýnda ters konuþmalarý
    6-vb......

aklýma gelen önemli þeyler bunlar.hala bu adama ve bu adamýn partisine oy veriliyorsa ben sizi gerçekten kýnamak zorundayým.ha siz demeyinki bana gidelimde chp ye yada tkp ye verip ülkenin durumu dahamý kötüye gitsin?hayýr,çünkü ben hiç birine vermeyin derim.keþke parti diye birþey olmasa.keþke sað sol diye bir ayrým olmasa.keþke insanlar görüþler için birbirlerini öldürmese....keþke bütün dünya tek bir anayasa tarafýndan herkes eþit olarak yönetilse.o zaman ne 3 kuruþluk petrol için savaþ olurde nede hergün kaos olurdu.ünlü bir düþünürün dediði gibi:
    ''eðer dünyada siyaset olmasaydý,diktatörler olmasaydý dünyada çoçuklar ve masumlar ölmez herkes barýþ içinde yaþardý.savaþlarý baþlatan diktatörler olan askerlere ve masum insanlara oluyor....''

dediðim gibi arkadaþlar bence hiç oy vermemek en iyisi sonradan piþmanlýk çekmemek için...
    .burada hiç kimsenin kime oy verip veremeyecegini kararlaþtýramazsýn.herkesin kendi aklý ve iradesi var.
    Konu umuter tarafýndan (09-04-2007 Saat 00:53 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: uslüp biraz daha yumuþak olursa daha iyi olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý banshee8831 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    :S hala gidipte akp ye oy veren arkadaþlarýn safkan þehit torunu olduðundan,asil türk kaný taþýyýp taþýmadýðýndan þüpeliyim...nedenini aklýma geldiði kadarýyla sýralýyým:

2-terörist baþlarýna,teröristlere ve terörist gruplarýna sayýn saygýn amanda aman puh puh hanimiþ benim diye hitap eden bir adam
    3- 1 gün önce amerikaya ortadoðu için yardým etme sözü verip ertesi gün amerikanýn arkasýndan iran irakla konuþan adam
    6-vb......

aklýma gelen önemli þeyler bunlar.hala bu adama ve bu adamýn partisine oy veriliyorsa ben sizi gerçekten kýnamak zorundayým.ha siz demeyinki bana gidelimde chp ye yada tkp ye verip ülkenin durumu dahamý kötüye gitsin?hayýr,çünkü ben hiç birine vermeyin derim.keþke parti diye birþey olmasa.keþke sað sol diye bir ayrým olmasa.keþke insanlar görüþler için birbirlerini öldürmese....keþke bütün dünya tek bir anayasa tarafýndan herkes eþit olarak yönetilse.o zaman ne 3 kuruþluk petrol için savaþ olurde nede hergün kaos olurdu.ünlü bir düþünürün dediði gibi:
    ''eðer dünyada siyaset olmasaydý,diktatörler olmasaydý dünyada çoçuklar ve masumlar ölmez herkes barýþ içinde yaþardý.savaþlarý baþlatan diktatörler olan askerlere ve masum insanlara oluyor....''

dediðim gibi arkadaþlar bence hiç oy vermemek en iyisi sonradan piþmanlýk çekmemek için...
    Arkadaþým senin fkrin ne olursa olsun;burada bir anket düzenlemiþler herkesin fikrine saygý duyacaksýn.kimsenin ne kadar türk nekadar þehit torunu olduðunu sýnamak sanamý düþtü.Çok aðýr hakaret dolu bir satýrla baþlamýþsýn yazýna.þimdi burada hangimiz ne kadar türk kaný taþýyoruz onun mücadelesinimi vericez.Seni kýnýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

büðün türkiyenin kat ettigi mesafeyi görmeyen kördür daha düne kadar ülke iflasýn eþindeydi eyy gözünü aç türkiyeee benim oyum AKP ye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

AKP-(Anketin Kral Partisi)
    BENÝMDE OYUM AKP' YE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Öncelikle mutlaka oy kullanmak gerekir.Kimlik ve kiþilik sahibi her insan öyle yapmalýdýr.Çünkü benim sevmediðim adamlarýn beni yönetmesine rýza gösteremem.Oy kullanmak benim hakkým ve görevimdir.
    Ýkinci olarak, bizde bir söz vardýr: Deveye diken, insana seven (!) derler.Bizi en çok kim seviyorsa ona gidelim.Memleketi en çok kim satýyor,kim en çok dolandýrýyor, kim en çok yabancý pasaportuna sahip, kimin çocuklarý daha gözü açýk,kimin çocuklarý Amerika doðumlu, kim vatan hainleriyle can-ciðer kuzk dolmasý.Aman dikkatli olalým bizi en çok sevecek olanlarý arayýp bulalým.
    Peygamberimiz diyor ki: "Neye layýksanýz, öyle yönetilirsiniz." Eminim biz daha kötüsüne layýðýz.Hala þu yazýlanlarý gördükçe iyice emin oldum artýk.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar herkeze verecekleri oylar karşısında saygıyla karşılıyorum ama bir oy kullanılırken dışarıdan görünenlere değilde bize gösterdikleri dünyanın nasıl bir dünya olduğunu ve bu gösterdikleri dünyanın sonunda neleri bizleri beklediğini söyleseler acaba yine de aynı olurmu onu çok merak ediyorum ha bunları sizlerin kendilerinizinde öğrenebilmesi çok ama çok basit nasıl mı? hani bizim bu türkiyede 3-5 tane kanal var başka kanal yok ya ha birde onların dışında olana yerel kanalllarımızda var ama nedense hep bizlere o sadece 3-5 kanalı seyretmemezi sağlıyorlar sizlerden ricam bir de o güzelim haber kanalları var onlardaki söyleşileri bir dinleyelim ondan sonra bu oylarımızı düşünün bakalım yalnız benimkisi sadece bir görüş bu görüşede saygı duyacağınızdan şüphem yok ama yinede teşekkürler kusurlarıma bakmayın saygılar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

6-vb......

Kardeþ söylediklerinde haklý olduðun kadar söyleyemediklerinde de haklýsýn.Daha aklýna gelmeyenleri saymaya kalksak 50 ciltlik ansiklopedi olur, ama okuyabilen nerde...Kafaný yorma sen, ak ....., kara ...... belli olacak nasýlsa.Sadece yalaka medyayý seyredenlerden daha fazla þeyler beklemek safdillik olur.Allah bu millete acýsýn.
    "Bir zamanlar biz de millet, hem nasýl milletmiþiz,
    Gelmiþiz dünyaya milliyet nedir öðretmiþiz.
    Kapkaranlýkken afaký bütün insaniyyetin,
    Nur olup fýþkýrmýþýz ta sinesinden zulmetin.
    ......
    Göster Allah'ým bu millet kurtulur tek mucize,
    Bir utanma hissi ver gaaib hazinenden bize!"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla ülke sadece televizyondan duyduðun ve gördüðünle bilinmiyor ama malesef burada gördümkü öyle...
    Ülke satýlýyor karýþ karýþ sonra o ülkeyi kurtarmak için çabala yine bu halk..
    Zaten bu iktidarda öyle gelmedimi...
    Sokakta parti kuranlar þimdi iktidar.yazýk..
    Barzaniya.talabaniyi devlet baþkaný olarak karþýlýyoruz...
    Ülkem ne hallere düþmüþ oy oy..
    Ülkene hergün saldýrýlsýn þehitler verilsin sen kalk onlarý aðýrla..Yetmedi ülken de iki kule vuruldu diye terör diye ýrak'ý iþgal et ama senin hergün verdiðin þehitlere sýrtýný dön ve onlarý destekle..
    Ha birde yazmadan geçemeyeceðim kimse kusura bakmasýn nerde hani o
    cuma namazý eylem yapan baþartücüler..Þimdi üniversitelere baþaörtülü girmek serbestmi?????Sizi maþalar sizi..
    ve matador...
    Beninm inancýma göre bu ankatin bu sitede yeri yok nacizane fikrim..Çünki herþeyin iyisini bu sitede buldum ama siyaset karýþan hiçbiryerde iyi birþey kalmýyor umarým burda kalýr ...
    Sevgiyle kalýn
    Pencilvania

Sayfa 13/36 ÝlkÝlk ... 34567891011121314151617181920212223 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri