REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 16/36 ÝlkÝlk ... 67891011121314151617181920212223242526 ... SonSon
360 sonuçtan 151 ile 160 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bütün üyelerimiz düşünçelerine sataşma yapmadan paylaşabilir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Ben þahsen ilk þeçimde oyum çikmadiði için kullanmadým ama kime vereceðimi
    sorarsaniz partiye deyil de adama verecem Tayyýp Erdoðan çünkü aralarýnda
    yine en saðlamo o saygýlar....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

soylýým ben hýc býrýne oy vermýcem yoremden baðimsýz adey olursa kalýtelý ona dusunurum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Laik Türkiye Cumhuriyetine lütfen sahip çýkalým arkadaþlar, unutmayýn ki bu ülkede halen enflasyon aptalca þeylerden hesaplanýyor. neymiþ beyaz eþya fiyatlarýna zam yok diyoruz. elbette olmaz satýlmayan bir malýn fiyatý artar mý ? hem þu da bir gerçek halkýn cebinde parasý yok alým gücü yok kalkmýþlar milli gelir artýyor diyorlar. senin alým gücün artýyor mu ona bak sen. avrupalý destekliyor çünkü ülkenin geliþtiðini deðil bataklýða sürüklendiðini istiyorlar... Ülkene Sahip Çýk ; Demokrasine Sahip Çýk !!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende akp diyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben esnaf ve çifcilik yapmaktayım dediğiniz partiden hariç hepsaini veririm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

akpartiye oy verdim ama bundan sonra asla vermem gemi gidiyor diroksona gecen kaptan ayný rotada iler liyor degiþiklikyok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Bence Cok Yazik

Alýntý rose Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tayyip erdoðaný tutan kendini bilmez %20 lik kesimin yüzünden laik ve atatürkü seven ülkesine baðlý binlerce þehit kanýyla yýkanarak oluþan türkiyeyi türkiye yapan þehitlerimizi ve atamýzý unutmayan %80 lik vatansever halkýmýz akp ve baþbakanýn zulmü altýnda eziliyor...bunun tek sorumlusu özal olacak türkiyenin yüzkarasý kiþidir...özaldan sonra iktidar olanlar hep ezici azýnlýk olarak vatandaþýn baþýna balyoz gibi inmiþtir...bence bu haksýz seçim sistemi deðiþmeliki %20 lik çocuðlukla türkiyenin baþýna gelemesinler....akp yi seçen bu %20 kimdir..... tabiiki tarikatlar þeriatçýlar iran ve arap ülkeleridir.....tarikat dediðinde birçok laiklik ve atatürk karþýtý kuþbeyinli insanýn þeyh denen kendisine faydasý olmayan salak gördüðü kiþileri dini güçlerim var diye kandýrarak çevresinde toplayan kendini peygamber hatta Allah gibi gören ve salak halkýn buna inandýðýný gördükçe kendini Allah sanan kendini bilmez 3-5 dinsömürücüsü þerefsizden olauþan topluluktur.....nedendir bilmem bir kiþi Allahý ve muhammedi seviyorsa Allah la arasýna neden tarikatlarý þeyhleri korki þeyhler sanki Allahýn sað kolu Allah onlar nederse onu yapan kiþilermidirde bu tarikatlara inanan halk þeyhleri Allahla arasýna sokar...vay efendim ne imiþ þeyh der veriyormuþ verdiði dersleri yaparsan derecen yükseliyor Allaha daha yakýn oluyormuþsun....Allaha daha yakýn olmayý bu þeyh þarlatanlarý Allahla anlaþmýþlardamý bu yetkiyi almýþlar þerefsizler...bende Allahýna baðlý imamhatip mezunu biriyiðm diðer arkadaþlarým tarikatlara girerken þeyh saçmalýðýna belbaðlarken ta ozaman tarikatlarýn ve þeyhlerin þarlatan olduðunu gördüm ve onlara inanýp vatanhayini bir gerici olmadým....devletine baðlý atatürke baðlý ülkesini ve vatanýný seven biri oldum...cuma namazlarýnda ve yasin okurken hep dualarýmda ülkeyi kurtaran þehitlerimize ve atatürke dua ederim....müslüman olmak için dini sömüren dinci partilere ve tarikatlara gerek yoltur...Allahý seviyorsan ve içinden ibadet etmek geliyorsa Allah la arana kimseyi sokma ben cuma günleri geceleri ramazan üç aylar kandil gecelerini dolu dolu ibadet ve dualarla geçiririm ve bunlarý yaparkende hiçbirþeyhten ders almaya ihtiyacým yoktur nediye elin þarlatanýný Allah la arama solayýmki......lafý biraz uzattým birazda konu diþý oldu kusura bakmayýn burda anlatmak istediðim dini sömüren dinci görülen partiler þarlatan þeyhler ve tarikatlar tarafýndan seçilmiþtir siz siz olun sakýn akp ye oy vermeyin tayyibin cumhurbaþkaný olmasýna da sýcak bakmayýn yoksa bu vataný kaybedersiniz bu ülke küçük bir iran afganistan þeriat yasalarý anayasanýn yerini alýrda farkedince bunu çok geç olur eyvah desenizde geriye dönüþ olmaz....bakýn iran humeyninin eline geçtikten sonra halk bin piþman oldu ama geriye dönemediler halen dönmek istiyorlar ama nafile ...slmlar....
    arkadaþým bu kin ve nefret konuþmalarýný ben cumhuriyetciyim ben milliyetciyim hemde imam hatip mezunuyum diyen birinin yapma þansý sýfýr bu kadar kin bu kadar nefret asla kültürlü ve türkiye vatandaþýyým diyene yakýþmaz.kaldýki imam hatipte okudugunu idda ediyorsun sonrada allahla kul arasýnda kulmu olur diyorsun peyganberi inkar ediyorsun ben þunu bunu yapýyorum diyorsun yazýk bana sorarsan sen önce ne olduguna karar ver.sonra bu konularý konuþ.bu dinde zorlamanýn olmadýgýný bilmiyorum deme sakýn.bu dinde zorlamak yobazlýktýr.kim tarafýndan yapýlýrsa yapýlsýn.akýllý insanlarý ancak akýllýlar yönetir.biz bu iktidarý begenmedik gelin tüm kurumlar yýkalým peki nerede cumhuriyet türkiyeyide irana þuraya buraya benzetip durmayýn artýk gýna geldi
    türkiyede 100 müslümandan 99 tanesi huzurlu yaþamak istiyor.kimseyi zorla müslüman yapmak bu dine yoktur.bunu bu dini okumuþ ve anlamýþ herkes bilir.
    nasýlki cumhuriyetciyim deyip halký kýþkýrtanlar varsa müslümaným deyip kýþkýrtanlarda var.cumhuriyet te dinde rant degildir.bunun icin kullanýlamaz.gelin bu kadar ters ve benim dedigim dogrudur demeyin bu vatandan baþka vatan yok bizim için kýymetini bilelim herkes bayrak vatan sevgisini yüreginde taþýsýn kiþilerin inanclarý ýrklarý ne olursa olsun bir bayrak altýnda hür ve özgür yaþýyalým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Cumhurbaþkanlýðý seçiminden sonra karar vereceðim þuan için bir fikrim yoktur.Saygýlarýmla

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu forumu lütfen siyasetle kirletmeyin lütfen. teknoloji forumu burasý.ne yapacaksýnýz kimin kaç oy alacaðýný.

Sayfa 16/36 ÝlkÝlk ... 67891011121314151617181920212223242526 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri