REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 18/36 ÝlkÝlk ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... SonSon
360 sonuçtan 171 ile 180 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

akp diyorum ama dýþ politikasýnýda hiçmi ama hiç beyenmiyorum.emirle yönetiliyoruz sanki. Oysa bizler osmanlýnýn torunlarýyýz.neyse þimdi aðzýmý açmayayým.vazla hakkýmýza hayýrlýsý hangisi ise o olsun nemutlu TÜRKÜM diyene

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon5

sað birleþicek solbirleþicek enaz üç parti olucak ve bize hangi parti güven verirse o partiye oy veririm. çok parti hiç bir zaman tükiyeye hayýr getimiyecektir.Artýk türkiyeyi bölmekten vaz geçilsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

þu an secim olsa birde dyp nin baþýna tansu abla gelirse tabiki dyp olur idealimdeki iktidar refahyol dönemi cünkü parada vardý alým gücüde vardý refah seviyemiz yüksekti ama bu dönem cok farklý para yok alým gücü yok nerdesin erbakan nerdesin ciller

Kullanýcý Bilgi Menüsü

artı ekonomideki cari acık endişe veriyor eğer akp tekrar tek başına iktidara gelirse siz ozaman görün başınıza gelecekleri cari acık neyle kapıtılacak tabiki senin benim gibi garibanların parasıyla sıkı durun 4 yıldır yapılmayan zamları yağmur gibi gelir özalın 2.dönemi öyle olmadımı bu iktidar 2 toplum yarattı zengin ve yoksul ne benim refah seviyem arttı aksine dahada fakirleşdik bu iktidar en büyük develasyonu yapmadımı en büyük paramız neydi bizim 20 milyondu şu an en büyük paramız ne 100 ytl 5 kat devalasyon olmuş biz paradan 6 sıfır attık demesini biliyorlar değişen ne peki hiç bişey oradaki develasyonu toplum olarak göremiyoruz enflasyonun yıllık %10 oldu denilen bir ülkede en düşük kredi fazinin yıllık %19 larda olması sizce normalmi bence faizlerinde enflasyonla doğru orantıda olması gerekmiyormu. ozaman şu anlaşılıyorki bu ülkede hala enflasyon %18-19 larda ben bu ülkede oyunu bir kömür ve yağ erzağı icin oylarını satanlara lanetliyorum bu secimde de biretane çeyrek altın verceklermiş hayılı olsun demekki bu ülkede ekonomi iyi değil insanlar bir ceyrek altın icin birbirlerini satma derdine düşmüş hayatta kalmak ve yasamak icin bu benim görüşüm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Ortamda Ak PartÝye Oy VermeyÝnde HerhangÝ PartÝye Oy VerÝn Allah RizasÝ ÝÇÝn Su AdamlarÝ BasÝmÝzdan GÖnderelÝm LÜtfen HaydÝ TÜrkÝyem Ak PartÝyÝ De EdelÝm Yeter ArtÝk Memleket GÝdecek Elden

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar iktidara hangi parti gelirse gelsin hepside kendine ve çevresine çalýþýyor garibanlar yoksular gene ayný durumda gidiyor ben zaten oy kullanmak için yazýlmadým o yüzden fark etmiyor ülkemiz için hayýrlý olan kazansýn.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý telat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ben türkiyemizin baþýna geçen çok iktidar gördüm hiç biri ak partinin bu türkiyeye yaptýðý kadar hizmet yapmadý . gözünüzü iyi açýn .avrupalýlar bile türkiyenin durumunu görüp takdir ederken bizler neden bakar körüz.soruyorum size .?her þey ortada .türkiyenin geleceði aydýnlýk olsun istiyorsak eðer yine ak partiye oy verip baþýmýzdan eksik etmememiz gerekir. size en basit bir örnek.hastahanelere senelerdir gidip eziyet çekenler çok iyi bilirler. ALLAH razý olsun ak parti hükümetinden bizleri çileden kurtardý .daha bu hükümet gibisini bir daha bulamazsýnýz . piþman olmamak için AK PARTÝYE oy verin.SAYGILARIMla
    Brukselden oralari cok guzel gozukuyor ne de olsa boyle bir hukumetimiz varken boyle bir basbakan yakalamisken elimizden geldigince bu firsattan yararlanalim diyorlar arkadasim sen hikaye anlatiyorsun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 "Ne Mutlu Türk'üm Diyene"

Alýntý ERGENEKON Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Öncelikle bu anketi hazýrladýðýnýz için teþekkürler
    Ben secim oldugunda yaþlý anamý alýp seçime gidecem ...
    Birde yangelip yatanlarý ziyaret ettikden sonra oy kullanacam...
    Hepsi bukader deyil þehitlerime kelleci dedirtmeyecem...
    Hikmetyarýn dizinde çökenlere hayýr diyeceyim...
    Ülkemi emperyalizim lobisine teslim eden zihniyete hayýr diyeceyim...
    Özyurdumda garip yaþamamak için oy vereceyim...
    Ama en önemlisi türkiyeli deyilde ....
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYECEYÝM

Ben önce ülkem ve milletim diyenlerle gideceyim oy MHP in saygýlarýmla..
    haklýsýn kardeþ. Sadece Türkiye'liyim diyebilen ama Türk'üm demekten korkanlara bu milletin söyleyeceði çok þey vardýr mutlaka. "Ne Mutlu Türk'üm Diyene!"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

akparti ve tayyip erdoğan a vereceğim ülkem adına başbakanıma minnettarım

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ak parti gene iktidar bunu hiç bir zaman unutmayalým hayat gene devam edecek diðer partiler gibi gene ayný þekilde arada bir maaþlara zam yapacak diðer bir tabirle kaþýkla ikram edecek yaptýðý maaþlara zam yürürlüðe girmeden kepçekleyle alacak bu her iktidara gelen parti için bir formüldür en güzeli vatanýmýz için allahtan hayýrlýsýný dilemektir.

Sayfa 18/36 ÝlkÝlk ... 8910111213141516171819202122232425262728 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri