Alýntý emekli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
ak partiyi övüp hastahaneden bahseden kardeþim parmaðýmda kopan lif için doktor benden 250 ytl býçak parasý istedi hastane ismi vermiyorum dediðin gibi allah baþýmýzdan eksik etmesinde doktorun kullanacaðý mazlemeler devlete ait doktorun kendi malý deðil yaptýðý görev için devletten maaþýný alýyor yani bir ben deðilim çoðu vatandaþlarýmýz böyle durumla karþýlaþýyor inan bana hala böyle bir zihniyetle çalýþan tabiplerimiz var ama aralarýnda insana insan gibi davranan lar çoðunlukta yinede allah hepsinden razý olsun.

kardeþim sende kabahat .artýk doktorlar býçak parasý isteyemiyor sen hiç genel basýný okumuyon. saðlýk bakanlýðýnýn þikayet hatlarý var artýk.artýk doktorlar muayenehanesine gidersen sadece muayene ücreti istiyor fazla isteyemez merak etme. :45: :45:
hiç bu zamana kadar hastahaneler böyle rahat olmamýþtý merak etme sen dahada iyi olacak inþallah..saygýlarýmla....yinede inadýna ..akp:45: :45: :45: