AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
bence bu ampul sönecek gibi görünüyor tabiki milletimiz oyunu satmazsa
hayýrlý olsun
öyle yada böyle ampul 5 yıl daha yanacagı kesin.yanması da gerekir.en azından zamla yatıp zamla kalkmaktan kurtulduk.
:S hala gidipte akp ye oy veren arkadaþlarýn safkan þehit torunu olduðundan,asil türk kaný taþýyýp taþýmadýðýndan þüpeliyim...nedenini aklýma geldiði kadarýyla sýralýyým:
1-þehitlere kelle diyen bir adam
2-terörist baþlarýna,teröristlere ve terörist gruplarýna sayýn saygýn amanda aman puh puh hanimiþ benim diye hitap eden bir adam
3- 1 gün önce amerikaya ortadoðu için yardým etme sözü verip ertesi gün amerikanýn arkasýndan iran irakla konuþan adam
4- vataný her þekilde satmaya fýrsat kollayan adam(kýbrýs vb...)
5- saðda solda dengesiz ve tc hakkýnda ters konuþmalarý
6-vb......
aklýma gelen önemli þeyler bunlar.hala bu adama ve bu adamýn partisine oy veriliyorsa ben sizi gerçekten kýnamak zorundayým.ha siz demeyinki bana gidelimde chp ye yada tkp ye verip ülkenin durumu dahamý kötüye gitsin?hayýr,çünkü ben hiç birine vermeyin derim.keþke parti diye birþey olmasa.keþke sað sol diye bir ayrým olmasa.keþke insanlar görüþler için birbirlerini öldürmese....keþke bütün dünya tek bir anayasa tarafýndan herkes eþit olarak yönetilse.o zaman ne 3 kuruþluk petrol için savaþ olurde nede hergün kaos olurdu.ünlü bir düþünürün dediði gibi:
''eðer dünyada siyaset olmasaydý,diktatörler olmasaydý dünyada çoçuklar ve masumlar ölmez herkes barýþ içinde yaþardý.savaþlarý baþlatan diktatörler olan askerlere ve masum insanlara oluyor....''
dediðim gibi arkadaþlar bence hiç oy vermemek en iyisi sonradan piþmanlýk çekmemek için...
oyumuzu verelim bakalým.
nedense.olan.halka.oluyor.kımın.geldı.onemli.degıl.imf.calısan.hukemetler.ulkeyı.hep.geriye.goturduler.akp.aynısını.yaptı.su.anda.piyesa.berbat ısler durgun para donmuyor .boyle gıderse akp coker belırsızlık var mualesef ıye gıtmıyor ısler cumhurbakanı secımlernden sonra daha danetlesecek.halkı dusunen yok.ısimız zor.oraya gelen.dokunulmazlıklara byrunuyorlar.ye babam ye. bıtıremedıler.bankalar batar.halk.oder faturasını kemer sık vatandasa rahat yok. herkese saygılar
türkiyeyi soyan AKP'ye yine oy vereceksinizz haa adam gezdiginiz kaldýrýmdan bile para alýrken siz daha uyumaya devam mý edeceksiniz.._?
Valla genç partiye şaşırdım.Hiç beklemiyordum bu kadar oy alacağını.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri