benim düþümcemde bazý arkadaþlarýn belirttiði gibi her vatandaþýn görevini yerine getirmesi ve oyunu kullanmasýdýr.bu arada ak parti yine ALLAH'ýn izniyle tek baþýna iktidar olacak. Saygýlar....
AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
benim düþümcemde bazý arkadaþlarýn belirttiði gibi her vatandaþýn görevini yerine getirmesi ve oyunu kullanmasýdýr.bu arada ak parti yine ALLAH'ýn izniyle tek baþýna iktidar olacak. Saygýlar....
arkadaşlar ben türkiyemizin başına geçen çok iktidar gördüm hiç biri ak partinin bu türkiyeye yaptığı kadar hizmet yapmadı . gözünüzü iyi açın .avrupalılar bile türkiyenin durumunu görüp takdir ederken bizler neden bakar körüz.soruyorum size .?her şey ortada .türkiyenin geleceği aydınlık olsun istiyorsak eğer yine ak partiye oy verip başımızdan eksik etmememiz gerekir. size en basit bir örnek.hastahanelere senelerdir gidip eziyet çekenler çok iyi bilirler. ALLAH razı olsun ak parti hükümetinden bizleri çileden kurtardı .daha bu hükümet gibisini bir daha bulamazsınız . pişman olmamak için AK PARTİYE oy verin.SAYGILARIMla
Layik OlduÐunuz ÞekÝlde YÖnetÝlÝrsÝnÝz
Daha iki gün önce ABD genelkurmay başkanı ne dedi: Kuzey Irak'a girerseniz başınıza gene çuval geçiririz. Aşiret reisi kılıklı kıl torbası Barzanide aynı havalarda ama altı sayfadır yere göğe sığdıramadığınız bizim AKP yöneticilerinden tık yok hala. Birde utanmadan cumhurbaşkanlığına soyunuyor. Sen önce ülkemizin onurunu korumayı öğrende ondan sonra düşün bunları. Sizlere başka ne deyim ben. Allah akıl fikir ihsan etsin demekten başka.
Saygılar.
slm arkadaslar,ben bir gurbetci arkadasiniz olarak,diyecegim.AVRUPA EKONOMISI CÖKMÜS durumda,biraksinlar avrupa birligin pesini,faydasi yok zarari var ülkemize,Milletimize. Keske simdi cenet VATANIMda olsam ah ah.VATANIMIN kokusu yeter.Herkese selamlar. NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
yorumlara bakmam ben ak partiye vermeyi düşünüyorum herkesin fikirlerinede saygılıyım teşekkürler saygılar.....
bu sefer oylar genç partiye gidecek doğru dürüst bir parti yok
hepsi aynı belki genç parti yeni birşeyler katar saygılar
sen daha iyi bilin emmi derdim de o filmi seyrettik sonu ne oldu yinede fikrine saygý duymam gerekir insanlar birbirlerine saygý duymaz iseler zaten ülke bitmiþtir öncelik her fert kendini düzeltmeliki ülke düzelsin sonuçta bu ülkeyi yönetenler burda yaþayanlardýr bugün ak yarýn kara kim gelir bilinmez ama kendimizi düzeltmedikçe ülkemizi düzeltemeyiz saygýlarýmý sunarým teþekkürler.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri