REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 11/36 ÝlkÝlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon
360 sonuçtan 101 ile 110 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim düþümcemde bazý arkadaþlarýn belirttiði gibi her vatandaþýn görevini yerine getirmesi ve oyunu kullanmasýdýr.bu arada ak parti yine ALLAH'ýn izniyle tek baþýna iktidar olacak. Saygýlar....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar ben türkiyemizin başına geçen çok iktidar gördüm hiç biri ak partinin bu türkiyeye yaptığı kadar hizmet yapmadı . gözünüzü iyi açın .avrupalılar bile türkiyenin durumunu görüp takdir ederken bizler neden bakar körüz.soruyorum size .?her şey ortada .türkiyenin geleceği aydınlık olsun istiyorsak eğer yine ak partiye oy verip başımızdan eksik etmememiz gerekir. size en basit bir örnek.hastahanelere senelerdir gidip eziyet çekenler çok iyi bilirler. ALLAH razı olsun ak parti hükümetinden bizleri çileden kurtardı .daha bu hükümet gibisini bir daha bulamazsınız . pişman olmamak için AK PARTİYE oy verin.SAYGILARIMla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ESES-58 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hangi parti kazanacak diye deðilde kime oy vereceksiniz deseydiniz ankete daha gerçekçi olurdu verilen oylar

sonuç itibariyle ikisi de ayný þey deðil mi arkadaþým??en çok oy alan parti zaten kazanan parti olur bunda anlaþýlmayacak bi þey yok ki:46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Layik OlduÐunuz ÞekÝlde YÖnetÝlÝrsÝnÝz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý talhayuce3333 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Layik OlduÐunuz ÞekÝlde YÖnetÝlÝrsÝnÝz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Daha iki gün önce ABD genelkurmay başkanı ne dedi: Kuzey Irak'a girerseniz başınıza gene çuval geçiririz. Aşiret reisi kılıklı kıl torbası Barzanide aynı havalarda ama altı sayfadır yere göğe sığdıramadığınız bizim AKP yöneticilerinden tık yok hala. Birde utanmadan cumhurbaşkanlığına soyunuyor. Sen önce ülkemizin onurunu korumayı öğrende ondan sonra düşün bunları. Sizlere başka ne deyim ben. Allah akıl fikir ihsan etsin demekten başka.
    Saygılar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm arkadaslar,ben bir gurbetci arkadasiniz olarak,diyecegim.AVRUPA EKONOMISI CÖKMÜS durumda,biraksinlar avrupa birligin pesini,faydasi yok zarari var ülkemize,Milletimize. Keske simdi cenet VATANIMda olsam ah ah.VATANIMIN kokusu yeter.Herkese selamlar. NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yorumlara bakmam ben ak partiye vermeyi düşünüyorum herkesin fikirlerinede saygılıyım teşekkürler saygılar.....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu sefer oylar genç partiye gidecek doğru dürüst bir parti yok
    hepsi aynı belki genç parti yeni birşeyler katar saygılar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Daha iki gün önce ABD genelkurmay baþkaný ne dedi: Kuzey Irak'a girerseniz baþýnýza gene çuval geçiririz. Aþiret reisi kýlýklý kýl torbasý Barzanide ayný havalarda ama altý sayfadýr yere göðe sýðdýramadýðýnýz bizim AKP yöneticilerinden týk yok hala. Birde utanmadan cumhurbaþkanlýðýna soyunuyor. Sen önce ülkemizin onurunu korumayý öðrende ondan sonra düþün bunlarý. Sizlere baþka ne deyim ben. Allah akýl fikir ihsan etsin demekten baþka.
    Saygýlar.
    sen daha iyi bilin emmi derdim de o filmi seyrettik sonu ne oldu yinede fikrine saygý duymam gerekir insanlar birbirlerine saygý duymaz iseler zaten ülke bitmiþtir öncelik her fert kendini düzeltmeliki ülke düzelsin sonuçta bu ülkeyi yönetenler burda yaþayanlardýr bugün ak yarýn kara kim gelir bilinmez ama kendimizi düzeltmedikçe ülkemizi düzeltemeyiz saygýlarýmý sunarým teþekkürler.

Sayfa 11/36 ÝlkÝlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri