Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
360 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ESES-58 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hangi parti kazanacak diye deðilde kime oy vereceksiniz deseydiniz ankete daha gerçekçi olurdu verilen oylar

sonuç itibariyle ikisi de ayný þey deðil mi arkadaþým??en çok oy alan parti zaten kazanan parti olur bunda anlaþýlmayacak bi þey yok ki:46:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sonuç itibariyle ikisi de ayný þey deðil mi arkadaþým??en çok oy alan parti zaten kazanan parti olur bunda anlaþýlmayacak bi þey yok ki:46:
    bence deðil arkadaþým.neden dersen seçimi mesela ak parti kazanabilir ama ben baþka partiye oy vereceðim .soruda istenen ne kim kazanacak net bir soru. belki kiþi dsp veya bbp ye verecek ama kim kazanacak denirse algýlama yanlýþlýðý olabilir ve þu parti diyebilir bunu belirttim arkadaþým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anladýðým kadarýyla fikirlerine saygý duyduðum tüm arkadaþlar forum anketinde akp den memnun.ayrýca ankette akp ve anti akpcilikte oluþmuþ durumda herkes saygýlý olmalý tercihdir. ama benim gördüðüm altýmýzda bir toprak üstümüzde bir bayrak kalmýþtýr.bunlar olmazsa din,dil,özgürlük,namus,millet v.s. hiçbiri kalmaz.ak partiye bende dahil bu millet büyük yetki verdi. ama milletin deðil,abd denenlerin icazeti ön plana çýktý.ben bu ülkede yaþýyorsam çevremde kimse mutlu deðil,deðerlerimiz her þeyden önce kiþiliklerimiz kayýp.soysuzlaþtýrýlýyoruz ama ankete göre herkesi mutlu eden bir yönetim var,ekonomi, iç-dýþ meseleler,þehitler...demekki herkes mutlu?kaynaþýklýk ve huzursuzluk oluþturma bizlerde ne dyelim saygýlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri