ben geçen ak partiye oy verdim bugunde ak partiye oyumu veririm
AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
ben geçen ak partiye oy verdim bugunde ak partiye oyumu veririm
tepki oyu olarak akp ye veririm insanlar tüm işleri bıraktı ve akp ve Sayın Başbakanımıza verip veriştirmeye başladılar.Hele üniversite öğretim görevlilerinin sınavları bile erteleyip buğünkü mitinğ için öğrencileri teşvik etmeye çalışmaları.yaptığım iş gereği bazı kurumların nasıl bir dejenere içinde olduğunu çok iyi biliyorum.artı birde yök var yök değil toplum ve ülke için yükten başka bişey değil.
mevcut durum ve partiler içinde bundan iyisi yoktur onun için kötünüm iyisini seçmek durumundayýz
akp ye veririm
Sevgili Dostum,
Tepki olsun diye oy kullanýlýr mý?Zaten akp yi baþýmýza bela eden de vural savaþ, yekta güngör özden ve dönemin bazý siyaset ve bürokratlarý deðilmiydi.
Birileri yazdý onlar oynadý. Tayyibi önce þair ettiler, sonra hapsettiler, mazlum ettiler, kahraman ettiler, baþbakan ettiler.
Bütün bunlarý kim yaptýysa onlara sormak lazým, seçimi kim kazanýr diye.
Ayrýca miting bu gün deðildi, haftaya.
14 Nisan'da Cumhuriyetini, devletini, milletini seven her kesi mitinge katýlmaya çaðýrýyorum. Hangi partili olursa olsun.
Gerçi bizim millet þimdi bu mitinge de tepki olsun diye Tayyibi mazlum görür ya neyse.
Yukarýda arkadaþýn biri Hadis-i Þerif ten alýntý yapmýþ "layýk olduðunuz þekilde yönetilirsiniz" diye.
Saygýlarýmla,
türk milletine hangisi hayirliysa o olur insallah bu arada milletimiz bir geri dønüp gecmise bakmasi lazim ve ona gøre durumu degerlendirmesi lazim saygilar
Tabiki ak parti ecmain![]()
yorumlara bakarsanız bende ak partiye oy veririm
seçimler gediğinde düşünücem şu an için karar vermiş değilim
Telat sen dalga gewçmiþin belli. Ne akepesi ne reteesi ya. bunlara mý kaldý benim oyum. abedeye kadar yollarý var. Ha bi de borazani (barzani yani) abisi versin ona (oyunu) yada o ona versin.![]()
Sevgi ve Saygýlarýmla....
14 Nisanda ANKARA'da Cumhuriyet Mitingine...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri