REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 12/36 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon
360 sonuçtan 111 ile 120 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben geçen ak partiye oy verdim bugunde ak partiye oyumu veririm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tepki oyu olarak akp ye veririm insanlar tüm işleri bıraktı ve akp ve Sayın Başbakanımıza verip veriştirmeye başladılar.Hele üniversite öğretim görevlilerinin sınavları bile erteleyip buğünkü mitinğ için öğrencileri teşvik etmeye çalışmaları.yaptığım iş gereği bazı kurumların nasıl bir dejenere içinde olduğunu çok iyi biliyorum.artı birde yök var yök değil toplum ve ülke için yükten başka bişey değil.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

mevcut durum ve partiler içinde bundan iyisi yoktur onun için kötünüm iyisini seçmek durumundayýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

akp ye veririm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bosborus Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tepki oyu olarak akp ye veririm insanlar tüm iþleri býraktý ve akp ve Sayýn Baþbakanýmýza verip veriþtirmeye baþladýlar.Hele üniversite öðretim görevlilerinin sýnavlarý bile erteleyip buðünkü mitinð için öðrencileri teþvik etmeye çalýþmalarý.yaptýðým iþ gereði bazý kurumlarýn nasýl bir dejenere içinde olduðunu çok iyi biliyorum.artý birde yök var yök deðil toplum ve ülke için yükten baþka biþey deðil.
    Sevgili Dostum,

Tepki olsun diye oy kullanýlýr mý?Zaten akp yi baþýmýza bela eden de vural savaþ, yekta güngör özden ve dönemin bazý siyaset ve bürokratlarý deðilmiydi.

Birileri yazdý onlar oynadý. Tayyibi önce þair ettiler, sonra hapsettiler, mazlum ettiler, kahraman ettiler, baþbakan ettiler.

Bütün bunlarý kim yaptýysa onlara sormak lazým, seçimi kim kazanýr diye.

Ayrýca miting bu gün deðildi, haftaya.

14 Nisan'da Cumhuriyetini, devletini, milletini seven her kesi mitinge katýlmaya çaðýrýyorum. Hangi partili olursa olsun.

Gerçi bizim millet þimdi bu mitinge de tepki olsun diye Tayyibi mazlum görür ya neyse.

Yukarýda arkadaþýn biri Hadis-i Þerif ten alýntý yapmýþ "layýk olduðunuz þekilde yönetilirsiniz" diye.

Saygýlarýmla,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türk milletine hangisi hayirliysa o olur insallah bu arada milletimiz bir geri dønüp gecmise bakmasi lazim ve ona gøre durumu degerlendirmesi lazim saygilar

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart akakakakakakakakakakakakakakakakakkakakakakak

Tabiki ak parti ecmain

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yorumlara bakarsanız bende ak partiye oy veririm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

seçimler gediğinde düşünücem şu an için karar vermiş değilim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý telat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ben türkiyemizin baþýna geçen çok iktidar gördüm hiç biri ak partinin bu türkiyeye yaptýðý kadar hizmet yapmadý . gözünüzü iyi açýn .avrupalýlar bile türkiyenin durumunu görüp takdir ederken bizler neden bakar körüz.soruyorum size .?her þey ortada .türkiyenin geleceði aydýnlýk olsun istiyorsak eðer yine ak partiye oy verip baþýmýzdan eksik etmememiz gerekir. size en basit bir örnek.hastahanelere senelerdir gidip eziyet çekenler çok iyi bilirler. ALLAH razý olsun ak parti hükümetinden bizleri çileden kurtardý .daha bu hükümet gibisini bir daha bulamazsýnýz . piþman olmamak için AK PARTÝYE oy verin.SAYGILARIMla

Telat sen dalga gewçmiþin belli. Ne akepesi ne reteesi ya. bunlara mý kaldý benim oyum. abedeye kadar yollarý var. Ha bi de borazani (barzani yani) abisi versin ona (oyunu) yada o ona versin.

Sevgi ve Saygýlarýmla....

14 Nisanda ANKARA'da Cumhuriyet Mitingine...

Sayfa 12/36 ÝlkÝlk ... 2345678910111213141516171819202122 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri