Alýntý rose Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
ülkesini satan apoya sayýn diyen iç ve dýþ siyasette ikiyüzlü münafýkça hareket eden pkk mayýnýna basarak þehit olan askerlerin ailelerine baþýn saðolsun demeyen ölen þehitlerden kelle diye bahseden türk kelimesini aðzýndan cýkarmamamak için göyret sarfedecek kadar türk olmaktan iðrenen sonrada türk bayraðý önünde vatanperver pozlar verip panolarda üçkaðatçý fotoðraflar veren anayasa mahkemesi suikastýný örtbas ettiren aczimendilerin cuma namazý çýkýþýnda cami önünde türkiye ve atatürk aleyhine hakaretflerde bulunmasýna polis ve askerlerin kolunu baðlayarak seyirci kalmasýný saðlayacak kadart laiklik ve atatürk düþmaný bu þeriatçý irancý binladin elkadý gibi teröristlerle canciher birini seçmeyin türkiyenin þerefini iki paralýk etti birdaha akp ve tayyibi seçipte türkiyeyi diðer devletlerin gözünde deðersiz þeriatçý iran gibi dünyaca bir numaralý terörist ülke ilan ettirmeyin... daha baþbakanlýðý baþaramazken cumhurbaþkanlýða soyunan bu vatan topraklarýný satan bu kiþiyi seçmeyin arkadaþlar...bu kadar baþbakan gördüm hepsi birbirinden beter ama bungibisini hiç görmedim....diðer baþbakanlar bunun yanýnda melek kalýyormuþ meðerse ....derlerya beterin beteri vardýr ....bence en beteri bu ve adamlarý....ben 2000 öncesi gelen baþbakanlara kurban olurum beeee.....hepsi bundan katkat deðerli insanlarmýþta biz kýymetlerini bilmemiþiz....o eski baþbakanlar yukarda anlattýðým kötülüklerini hiçbirini türkiyeye yapmadýlar....tek suçlarý saðcý solculuk ideolojileri sen ben parti kavgalarý oldu ne terörist apo ya sayýn diye apoyu muhatap alýp adam yerine koydular ne ülke topraklarýný sattýlar ne dünyaca meþhur teröristlerin dizinin dibinde poz verdiler ne iran gibi dünyaca terörist sayýlan ülkelerle filört ettiler...nede laiklik karþýtý olup atatürke karþý olup laiklik ve atatürke hakaret eden tarikatlarýn hakaretlerine göz yumdular...onlar bu yönlerden katkat üstünmüþ meðerse....slmlar...
o yazan ellerin dert görmesin be gardaþ eðer þu anda baþtakinler birþeyler yapýyolar gibide görükseler de yaptýlarýnýn hepsi balon ve yaptýklarý gibi göstermeye kaltýklarýda o eskilerin ekmeklerini yiyorlar bilemiyorum ama benin ekliyeceklerimi sen eklemiþsin tekrar eline ve düþüncene saygýyla karþýlýyorum.:45: :45: