REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 15/36 ÝlkÝlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon
360 sonuçtan 141 ile 150 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rose Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ülkesini satan apoya sayýn diyen iç ve dýþ siyasette ikiyüzlü münafýkça hareket eden pkk mayýnýna basarak þehit olan askerlerin ailelerine baþýn saðolsun demeyen ölen þehitlerden kelle diye bahseden türk kelimesini aðzýndan cýkarmamamak için göyret sarfedecek kadar türk olmaktan iðrenen sonrada türk bayraðý önünde vatanperver pozlar verip panolarda üçkaðatçý fotoðraflar veren anayasa mahkemesi suikastýný örtbas ettiren aczimendilerin cuma namazý çýkýþýnda cami önünde türkiye ve atatürk aleyhine hakaretflerde bulunmasýna polis ve askerlerin kolunu baðlayarak seyirci kalmasýný saðlayacak kadart laiklik ve atatürk düþmaný bu þeriatçý irancý binladin elkadý gibi teröristlerle canciher birini seçmeyin türkiyenin þerefini iki paralýk etti birdaha akp ve tayyibi seçipte türkiyeyi diðer devletlerin gözünde deðersiz þeriatçý iran gibi dünyaca bir numaralý terörist ülke ilan ettirmeyin... daha baþbakanlýðý baþaramazken cumhurbaþkanlýða soyunan bu vatan topraklarýný satan bu kiþiyi seçmeyin arkadaþlar...bu kadar baþbakan gördüm hepsi birbirinden beter ama bungibisini hiç görmedim....diðer baþbakanlar bunun yanýnda melek kalýyormuþ meðerse ....derlerya beterin beteri vardýr ....bence en beteri bu ve adamlarý....ben 2000 öncesi gelen baþbakanlara kurban olurum beeee.....hepsi bundan katkat deðerli insanlarmýþta biz kýymetlerini bilmemiþiz....o eski baþbakanlar yukarda anlattýðým kötülüklerini hiçbirini türkiyeye yapmadýlar....tek suçlarý saðcý solculuk ideolojileri sen ben parti kavgalarý oldu ne terörist apo ya sayýn diye apoyu muhatap alýp adam yerine koydular ne ülke topraklarýný sattýlar ne dünyaca meþhur teröristlerin dizinin dibinde poz verdiler ne iran gibi dünyaca terörist sayýlan ülkelerle filört ettiler...nede laiklik karþýtý olup atatürke karþý olup laiklik ve atatürke hakaret eden tarikatlarýn hakaretlerine göz yumdular...onlar bu yönlerden katkat üstünmüþ meðerse....slmlar...
    o yazan ellerin dert görmesin be gardaþ eðer þu anda baþtakinler birþeyler yapýyolar gibide görükseler de yaptýlarýnýn hepsi balon ve yaptýklarý gibi göstermeye kaltýklarýda o eskilerin ekmeklerini yiyorlar bilemiyorum ama benin ekliyeceklerimi sen eklemiþsin tekrar eline ve düþüncene saygýyla karþýlýyorum.:45: :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hey modüratör tkp yi bile koymuþsun da bu ülkenin kurtarýcýsý olacak BTP yani baðýmsýz türkiye partisini niye ankete koymadýn apo .. sayýndiyen þehitlerimize kelle diyenlere verin oyu ahirette verirsiniz cenabý allah'a ve aziz þehitlerimize hesabý

NE ÝMF NE AB TAM BAÐIMSIZ TÜRKÝYE YANÝ BTP
    Konu Özgür Erge tarafýndan (09-04-2007 Saat 01:26 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forum içersinde lütfen küfürlü konuşmayalım bir daha uyarı yapılmayacaktır arkadaşım koymayı unutmuştur hemen ekliyorum..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bundan önceki hükümet,seçimlere 4 ay vardý,dolar 2 milyon'u görecek demiþti.Üstünden üç seneden fazla zaman geçti þu anda 1400'lerde sürünüyor.Akaryakýta,elektriðe,sigaraya her hafta zam gelmiyor.Satýn aldýðýmýz herþeyin %80 ini üç sene önceki fiattan alýyoruz.Piyasa iþsizlikten kýrýlýyordu,Kepenk kapatan kapatana idi.Bu günkü istikrarý görmemezlikten gelemeyiz.Ben elimde bidon 100 mt.lik benzin kuyruklarýna çok girdim.Sanayaðýnýn,yerli sigaranýn el altýndan satýldýðý günleri unutamýyorum.Muhalefetmiþ,madem bukadar çok biliyordunuz da ozaman niye yapmadýnýz?Engel olanmý vardý?Enkaz devraldýk lafý hatýra kaldý.Ýnþaallah O günleri birdaha görmeyiz.Herkese saygýlar,sevgiler ve mutluluklar diliyorum.Kalýn saðlýcakla.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý zihni41 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bundan önceki hükümet,seçimlere 4 ay vardý,dolar 2 milyon'u görecek demiþti.Üstünden üç seneden fazla zaman geçti þu anda 1400'lerde sürünüyor.Akaryakýta,elektriðe,sigaraya her hafta zam gelmiyor.Satýn aldýðýmýz herþeyin %80 ini üç sene önceki fiattan alýyoruz.Piyasa iþsizlikten kýrýlýyordu,Kepenk kapatan kapatana idi.Bu günkü istikrarý görmemezlikten gelemeyiz.Ben elimde bidon 100 mt.lik benzin kuyruklarýna çok girdim.Sanayaðýnýn,yerli sigaranýn el altýndan satýldýðý günleri unutamýyorum.Muhalefetmiþ,madem bukadar çok biliyordunuz da ozaman niye yapmadýnýz?Engel olanmý vardý?Enkaz devraldýk lafý hatýra kaldý.Ýnþaallah O günleri birdaha görmeyiz.Herkese saygýlar,sevgiler ve mutluluklar diliyorum.Kalýn saðlýcakla.

:45:

aynen söylediðin gibi kardeþim... bizim milletimiz çok çabuk unutan bir millet...
    ne çabuk unuttular benzine her hafta otogaza her hafta zam geliyordu.elektriðe suya... Ondan sonra yollar 15000 km yapacam dedi.. yaptýmý!! yaptý... belli Km benim ilimde...bolu tüneli....

yok ya bizim miletimiz nankör...

Helal olsun baþbakanýmýza adam gibi adam... onun gibi bir kiþilik ben görmedim... Bana allah aþkýna söyleyin.. baþka kimde var onun gibi halkýna hitap eden... adam sanki konuþmalarýný kitaptan okuyor... Herhangi bir konuþmasýnda ""ee"" þöyle """ee"" böyle dediðini ben hiç duymadým... ben diðerlerini bilmem ama Recep tayyip erdoðanýn kiþiliðine hayraným. örnek aldýðým insanlarýn en baþýnda geliyor... Ben akp li deðilim... Recep tayyip erdoðanlýyým...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tayyip erdoğanı tutan kendini bilmez %20 lik kesimin yüzünden laik ve atatürkü seven ülkesine bağlı binlerce şehit kanıyla yıkanarak oluşan türkiyeyi türkiye yapan şehitlerimizi ve atamızı unutmayan %80 lik vatansever halkımız akp ve başbakanın zulmü altında eziliyor...bunun tek sorumlusu özal olacak türkiyenin yüzkarası kişidir...özaldan sonra iktidar olanlar hep ezici azınlık olarak vatandaşın başına balyoz gibi inmiştir...bence bu haksız seçim sistemi değişmeliki %20 lik çocuğlukla türkiyenin başına gelemesinler....akp yi seçen bu %20 kimdir..... tabiiki tarikatlar şeriatçılar iran ve arap ülkeleridir.....tarikat dediğinde birçok laiklik ve atatürk karşıtı kuşbeyinli insanın şeyh denen kendisine faydası olmayan salak gördüğü kişileri dini güçlerim var diye kandırarak çevresinde toplayan kendini peygamber hatta Allah gibi gören ve salak halkın buna inandığını gördükçe kendini Allah sanan kendini bilmez 3-5 dinsömürücüsü şerefsizden olauşan topluluktur.....nedendir bilmem bir kişi Allahı ve muhammedi seviyorsa Allah la arasına neden tarikatları şeyhleri korki şeyhler sanki Allahın sağ kolu Allah onlar nederse onu yapan kişilermidirde bu tarikatlara inanan halk şeyhleri Allahla arasına sokar...vay efendim ne imiş şeyh der veriyormuş verdiği dersleri yaparsan derecen yükseliyor Allaha daha yakın oluyormuşsun....Allaha daha yakın olmayı bu şeyh şarlatanları Allahla anlaşmışlardamı bu yetkiyi almışlar şerefsizler...bende Allahına bağlı imamhatip mezunu biriyiğm diğer arkadaşlarım tarikatlara girerken şeyh saçmalığına belbağlarken ta ozaman tarikatların ve şeyhlerin şarlatan olduğunu gördüm ve onlara inanıp vatanhayini bir gerici olmadım....devletine bağlı atatürke bağlı ülkesini ve vatanını seven biri oldum...cuma namazlarında ve yasin okurken hep dualarımda ülkeyi kurtaran şehitlerimize ve atatürke dua ederim....müslüman olmak için dini sömüren dinci partilere ve tarikatlara gerek yoltur...Allahı seviyorsan ve içinden ibadet etmek geliyorsa Allah la arana kimseyi sokma ben cuma günleri geceleri ramazan üç aylar kandil gecelerini dolu dolu ibadet ve dualarla geçiririm ve bunları yaparkende hiçbirşeyhten ders almaya ihtiyacım yoktur nediye elin şarlatanını Allah la arama solayımki......lafı biraz uzattım birazda konu dişı oldu kusura bakmayın burda anlatmak istediğim dini sömüren dinci görülen partiler şarlatan şeyhler ve tarikatlar tarafından seçilmiştir siz siz olun sakın akp ye oy vermeyin tayyibin cumhurbaşkanı olmasına da sıcak bakmayın yoksa bu vatanı kaybedersiniz bu ülke küçük bir iran afganistan şeriat yasaları anayasanın yerini alırda farkedince bunu çok geç olur eyvah desenizde geriye dönüş olmaz....bakın iran humeyninin eline geçtikten sonra halk bin pişman oldu ama geriye dönemediler halen dönmek istiyorlar ama nafile ...slmlar....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki akp ye ok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki akp ye ok
    AKP demeye devam ediyorsak ,halimizdende şikayet etmeye hakkımız olamaz
    eski partilerde bizlere umut vermemekte ben yeni oluşumlardan taraftarım
    AKP demek bence türkiyenin harakiri yapması demektir
    (bob)büyük ortadoğu eş başkanını desteklemek ABD nin AB nin çıkarlarını
    desteklemekle eş anlamlıdır

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý abraham Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cumhuriyete sahip çýkýn yarýn aðlamak fayda etmez hayali düþük enflasyonlara inanmayýn milli gelir yükseldi diyerek milletin cebini delenlere kanmayýn iranýn bugün geldiði noktaya bizide süreklemeye çalýþanlara dur deyin kýsaca bý memlekete bu cumhuriyete sahip çýkýn
    cok kotu býr ornek vermýssýn kardesým ýran hukumetý senýn dusundugun gýbý býr ýktýdar olsaydý suan cýkmazdaydý ok býldýgýn seyý tartýs konus býlmedýgýn konuya camur atma goz var akýlda var )))

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rose Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    tayyip erdoðaný tutan kendini bilmez %20 lik kesimin yüzünden laik ve atatürkü seven ülkesine baðlý binlerce þehit kanýyla yýkanarak oluþan türkiyeyi türkiye yapan þehitlerimizi ve atamýzý unutmayan %80 lik vatansever halkýmýz akp ve baþbakanýn zulmü altýnda eziliyor...bunun tek sorumlusu özal olacak türkiyenin yüzkarasý kiþidir...özaldan sonra iktidar olanlar hep ezici azýnlýk olarak vatandaþýn baþýna balyoz gibi inmiþtir...bence bu haksýz seçim sistemi deðiþmeliki %20 lik çocuðlukla türkiyenin baþýna gelemesinler....akp yi seçen bu %20 kimdir..... tabiiki tarikatlar þeriatçýlar iran ve arap ülkeleridir.....tarikat dediðinde birçok laiklik ve atatürk karþýtý kuþbeyinli insanýn þeyh denen kendisine faydasý olmayan salak gördüðü kiþileri dini güçlerim var diye kandýrarak çevresinde toplayan kendini peygamber hatta Allah gibi gören ve salak halkýn buna inandýðýný gördükçe kendini Allah sanan kendini bilmez 3-5 dinsömürücüsü þerefsizden olauþan topluluktur.....nedendir bilmem bir kiþi Allahý ve muhammedi seviyorsa Allah la arasýna neden tarikatlarý þeyhleri korki þeyhler sanki Allahýn sað kolu Allah onlar nederse onu yapan kiþilermidirde bu tarikatlara inanan halk þeyhleri Allahla arasýna sokar...vay efendim ne imiþ þeyh der veriyormuþ verdiði dersleri yaparsan derecen yükseliyor Allaha daha yakýn oluyormuþsun....Allaha daha yakýn olmayý bu þeyh þarlatanlarý Allahla anlaþmýþlardamý bu yetkiyi almýþlar þerefsizler...bende Allahýna baðlý imamhatip mezunu biriyiðm diðer arkadaþlarým tarikatlara girerken þeyh saçmalýðýna belbaðlarken ta ozaman tarikatlarýn ve þeyhlerin þarlatan olduðunu gördüm ve onlara inanýp vatanhayini bir gerici olmadým....devletine baðlý atatürke baðlý ülkesini ve vatanýný seven biri oldum...cuma namazlarýnda ve yasin okurken hep dualarýmda ülkeyi kurtaran þehitlerimize ve atatürke dua ederim....müslüman olmak için dini sömüren dinci partilere ve tarikatlara gerek yoltur...Allahý seviyorsan ve içinden ibadet etmek geliyorsa Allah la arana kimseyi sokma ben cuma günleri geceleri ramazan üç aylar kandil gecelerini dolu dolu ibadet ve dualarla geçiririm ve bunlarý yaparkende hiçbirþeyhten ders almaya ihtiyacým yoktur nediye elin þarlatanýný Allah la arama solayýmki......lafý biraz uzattým birazda konu diþý oldu kusura bakmayýn burda anlatmak istediðim dini sömüren dinci görülen partiler þarlatan þeyhler ve tarikatlar tarafýndan seçilmiþtir siz siz olun sakýn akp ye oy vermeyin tayyibin cumhurbaþkaný olmasýna da sýcak bakmayýn yoksa bu vataný kaybedersiniz bu ülke küçük bir iran afganistan þeriat yasalarý anayasanýn yerini alýrda farkedince bunu çok geç olur eyvah desenizde geriye dönüþ olmaz....bakýn iran humeyninin eline geçtikten sonra halk bin piþman oldu ama geriye dönemediler halen dönmek istiyorlar ama nafile ...slmlar....
    sana tavsýyem hacýsakýr kullan hepsý gecer dostum

Sayfa 15/36 ÝlkÝlk ... 5678910111213141516171819202122232425 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri