tayyip erdoğanı tutan kendini bilmez %20 lik kesimin yüzünden laik ve atatürkü seven ülkesine bağlı binlerce şehit kanıyla yıkanarak oluşan türkiyeyi türkiye yapan şehitlerimizi ve atamızı unutmayan %80 lik vatansever halkımız akp ve başbakanın zulmü altında eziliyor...bunun tek sorumlusu özal olacak türkiyenin yüzkarası kişidir...özaldan sonra iktidar olanlar hep ezici azınlık olarak vatandaşın başına balyoz gibi inmiştir...bence bu haksız seçim sistemi değişmeliki %20 lik çocuğlukla türkiyenin başına gelemesinler....akp yi seçen bu %20 kimdir..... tabiiki tarikatlar şeriatçılar iran ve arap ülkeleridir.....tarikat dediğinde birçok laiklik ve atatürk karşıtı kuşbeyinli insanın şeyh denen kendisine faydası olmayan salak gördüğü kişileri dini güçlerim var diye kandırarak çevresinde toplayan kendini peygamber hatta Allah gibi gören ve salak halkın buna inandığını gördükçe kendini Allah sanan kendini bilmez 3-5 dinsömürücüsü şerefsizden olauşan topluluktur.....nedendir bilmem bir kişi Allahı ve muhammedi seviyorsa Allah la arasına neden tarikatları şeyhleri korki şeyhler sanki Allahın sağ kolu Allah onlar nederse onu yapan kişilermidirde bu tarikatlara inanan halk şeyhleri Allahla arasına sokar...vay efendim ne imiş şeyh der veriyormuş verdiği dersleri yaparsan derecen yükseliyor Allaha daha yakın oluyormuşsun....Allaha daha yakın olmayı bu şeyh şarlatanları Allahla anlaşmışlardamı bu yetkiyi almışlar şerefsizler...bende Allahına bağlı imamhatip mezunu biriyiğm diğer arkadaşlarım tarikatlara girerken şeyh saçmalığına belbağlarken ta ozaman tarikatların ve şeyhlerin şarlatan olduğunu gördüm ve onlara inanıp vatanhayini bir gerici olmadım....devletine bağlı atatürke bağlı ülkesini ve vatanını seven biri oldum...cuma namazlarında ve yasin okurken hep dualarımda ülkeyi kurtaran şehitlerimize ve atatürke dua ederim....müslüman olmak için dini sömüren dinci partilere ve tarikatlara gerek yoltur...Allahı seviyorsan ve içinden ibadet etmek geliyorsa Allah la arana kimseyi sokma ben cuma günleri geceleri ramazan üç aylar kandil gecelerini dolu dolu ibadet ve dualarla geçiririm ve bunları yaparkende hiçbirşeyhten ders almaya ihtiyacım yoktur nediye elin şarlatanını Allah la arama solayımki......lafı biraz uzattım birazda konu dişı oldu kusura bakmayın burda anlatmak istediğim dini sömüren dinci görülen partiler şarlatan şeyhler ve tarikatlar tarafından seçilmiştir siz siz olun sakın akp ye oy vermeyin tayyibin cumhurbaşkanı olmasına da sıcak bakmayın yoksa bu vatanı kaybedersiniz bu ülke küçük bir iran afganistan şeriat yasaları anayasanın yerini alırda farkedince bunu çok geç olur eyvah desenizde geriye dönüş olmaz....bakın iran humeyninin eline geçtikten sonra halk bin pişman oldu ama geriye dönemediler halen dönmek istiyorlar ama nafile ...slmlar....