tayyip erdoðaný tutan kendini bilmez %20 lik kesimin yüzünden laik ve atatürkü seven ülkesine baðlý binlerce þehit kanýyla yýkanarak oluþan türkiyeyi türkiye yapan þehitlerimizi ve atamýzý unutmayan %80 lik vatansever halkýmýz akp ve baþbakanýn zulmü altýnda eziliyor...bunun tek sorumlusu özal olacak türkiyenin yüzkarasý kiþidir...özaldan sonra iktidar olanlar hep ezici azýnlýk olarak vatandaþýn baþýna balyoz gibi inmiþtir...bence bu haksýz seçim sistemi deðiþmeliki %20 lik çocuðlukla türkiyenin baþýna gelemesinler....akp yi seçen bu %20 kimdir..... tabiiki tarikatlar þeriatçýlar iran ve arap ülkeleridir.....tarikat dediðinde birçok laiklik ve atatürk karþýtý kuþbeyinli insanýn þeyh denen kendisine faydasý olmayan salak gördüðü kiþileri dini güçlerim var diye kandýrarak çevresinde toplayan kendini peygamber hatta Allah gibi gören ve salak halkýn buna inandýðýný gördükçe kendini Allah sanan kendini bilmez 3-5 dinsömürücüsü þerefsizden olauþan topluluktur.....nedendir bilmem bir kiþi Allahý ve muhammedi seviyorsa Allah la arasýna neden tarikatlarý þeyhleri korki þeyhler sanki Allahýn sað kolu Allah onlar nederse onu yapan kiþilermidirde bu tarikatlara inanan halk þeyhleri Allahla arasýna sokar...vay efendim ne imiþ þeyh der veriyormuþ verdiði dersleri yaparsan derecen yükseliyor Allaha daha yakýn oluyormuþsun....Allaha daha yakýn olmayý bu þeyh þarlatanlarý Allahla anlaþmýþlardamý bu yetkiyi almýþlar þerefsizler...bende Allahýna baðlý imamhatip mezunu biriyiðm diðer arkadaþlarým tarikatlara girerken þeyh saçmalýðýna belbaðlarken ta ozaman tarikatlarýn ve þeyhlerin þarlatan olduðunu gördüm ve onlara inanýp vatanhayini bir gerici olmadým....devletine baðlý atatürke baðlý ülkesini ve vatanýný seven biri oldum...cuma namazlarýnda ve yasin okurken hep dualarýmda ülkeyi kurtaran þehitlerimize ve atatürke dua ederim....müslüman olmak için dini sömüren dinci partilere ve tarikatlara gerek yoltur...Allahý seviyorsan ve içinden ibadet etmek geliyorsa Allah la arana kimseyi sokma ben cuma günleri geceleri ramazan üç aylar kandil gecelerini dolu dolu ibadet ve dualarla geçiririm ve bunlarý yaparkende hiçbirþeyhten ders almaya ihtiyacým yoktur nediye elin þarlatanýný Allah la arama solayýmki......lafý biraz uzattým birazda konu diþý oldu kusura bakmayýn burda anlatmak istediðim dini sömüren dinci görülen partiler þarlatan þeyhler ve tarikatlar tarafýndan seçilmiþtir siz siz olun sakýn akp ye oy vermeyin tayyibin cumhurbaþkaný olmasýna da sýcak bakmayýn yoksa bu vataný kaybedersiniz bu ülke küçük bir iran afganistan þeriat yasalarý anayasanýn yerini alýrda farkedince bunu çok geç olur eyvah desenizde geriye dönüþ olmaz....bakýn iran humeyninin eline geçtikten sonra halk bin piþman oldu ama geriye dönemediler halen dönmek istiyorlar ama nafile ...slmlar....
Yer imleri