REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 20/36 ÝlkÝlk ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... SonSon
360 sonuçtan 191 ile 200 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

AKP iktidara geldiðinden bu güne kadar türkiye cumhuriyetine ve türk halkýna kaybetirdiklerini saymaya kalkarsak kitaplara sýðmaz komþu ülkelerde avrupa ülkelerinde amerika dahil hiçbir itibarimýz onurumuz gururumuz kalmadý þamar oðlanýna döndük müsade almadan hiç birþey yapamýyoruz sömürge gibiyiz þahsým adýna mhp vereceðim oyumu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kocaman koltuklarýn içinde küçücük görünen ve kendi gölgesinden korkan bürokrat ve siyasetçiler ülke çýkarlarýný koruyamazlar.Ben bir þey hatýrlatayaým sayýn baþbabakan pnarhisar cezaevinde söylediði þiirden dolayý yargýlanmýþtý ve cezasýný çekerken günün birinde ABD nin istanbul baþkonsolosu niçin geldi ziyeret etti,sebebi neydi ortada AKP falan yokyu o zaman bu gün yaþadýklarýmýza bakýnca bizim bu vataný yönetenlerin küresel sermaye esiri olsa olsa uþak olan cettinin kemiklerini sýzlatan bir nesil olabilir.Þöyle bir düþünün george soros var para simsarý neden bu adam bazý ülkelerde rejimleri devirebilecek güce ulaþmýþ.Çok çalýþmýþ diyenler olabilir ben onlara sadece gülerim.Birde BOP var tabi iþin aslý orda saklý zaten neyse benim güzel Vataným seni koruyacak ve Milletimizi daima muzaffer eyleyen komutanlarýn kemikleri sýzlamasýn bize kendi vatanýmýzý yönetebilmek nasip etsin ve basiretli idareciler gelsin benim temennim bunlar.Aranýzda yazdýklarýma kýzanlar olabilir olsun ben bütün yorumlarý okudum ama kýzmadý sadece gülümsedim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili arkadaslar tabiki herkesin içinde bir parti sempazanlýðý var ama lütfen kendi tuttuðumuz partiyi överken karsý görüþlü insanlarada saygý duyalým mademki burada demokrasi var herkes özgürdür vede bundan önceki secimmeydanlarýnda atýp tutanlar cevabý aldý unutmayalým türk milleti artýk 1950 kafalarý deðiþti onun için kýrýcý olmayalým herkese saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaşlar şunu anlamak lazım işin şakası yok ülke elden gidiyor.Türkiye Cumhuriyeti şimdiye kadar hiç bir zaman bu kadar onursuz gurursuz bir şekilde yönetilmemişti.Tamam sorunlarımız vardı ama bir ağırlığımızda vardı.Ülkemiz parça parça satılıyor,teröristler iyice azıttılar barzani bile posta koyuyor.Lütfen sağlıklı düşünelim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben saadet partisini düþünüyorum. amerika ve israile karþý tutumunu biliyorum. asgara ücrete karþý tarihin en büyük zammýný yaptýðýnýda. ayrýca barzani köpeðine karþýda sert tavýr alacaðý kanaatindeyim. öyle kuru kuruya medya söyledi saadet partisi gelince diye laiklik elden gitmiyor. refah huzur bereket geliyor bereket. herkes 1997 yýlýnda nasýl yaþadýðýný düþünsün

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ak parti kardeþ

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Karşılıklı polimiğe girmeyiniz...bu tür karşılıklı polemiğe girmeye müsaade etmeyeceğimizi ve bu tür polemik ve kavgaya sebebiyet veren mesajlar silinecektir...herkes hür iradesi ve forum kurallarınca öngerilen çerçeve içinde mesajlarını yazsınlar...müdahale etmek zorunda bırakmayınız...medeni insanlar gibi konuyu devam ettirelim...yoksa yine konu kapanma tehlikesine girecektir...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ak partiye vereccem oyum kesin alicek 8 oy))))

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne mutlu turkum diyene
    atam izindeyiz
    oyum chp ye:45:

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bazý arkadaþlar oy kullanmayacaðým diyor.kullanmadýðýn her oy baþka birine yarar.Hayýrlý olan kazansýn.

Sayfa 20/36 ÝlkÝlk ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri