ak parti alternatýfý yok.....
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
ak parti alternatýfý yok.....
:46: Barzani denen daha önce TSK nin en düþük rütbelerinden astsubaylarýn bile önünde el pençe divan duran "kýrmýzý renkli Türkiye Cumhuriyeti pasaportu" taþýyan ve yine de kendisine ekmek veren Türkiye'ye Amerika'nýn komutlarýna uyarak havlayan köpeðe gereken cevabý vermeyen iktidarýn baþýnda babam dahi olsa oy vermem....Ben MHP liyim ama MHP ye de oy vermiycem...Çünkü benim bildiðim Baþbuð Alpaslan Türkeþ'in MHP si olsa bu olanlar karþýsýnda yeri göðü inletirdi,meydanlar dolar taþar ve Avrupa,Amerika ve bunlarýn bütün köpekleri bu kadar rahat hareket edemezdi..Maalesef þu anda MHP nin baþýnda bulunanlarda iktidardan farksýz,sanki bir gaflet uykusundalar...Kýsacasý þu anda ülkemizde maalesef oy vermeye deðecek hiç bir parti yok o yüzden ben de oy vermeyeceðim...:46:
kardeþ yemin billah olsun þu an atlayýp edirneye gelip alnýndan öpmek isterim.helal olsun.hakiki bir vatansever gibi düþünüyorsun.bende ülkücüyüm ama bende mhp ye oy atmayacaðým.çünkü onlarda maalesef amerikanýn istediði gibi davranýyorlar.üstüne üstlük iktidar ortaðý olduklarý dönemde mhp li bakanlarýn yolsuzluk iddialarýda cabasý.hatta bi ara mhp ye çok kýzan ülkücü abilerimiz doðu perinçek'in fikirlerinden dolayý isviçrede mahkum edilmesi üzerine 'bu herif hepimizden ülkücü çýktý oyumu iþçi partisine vericem' bile dediler...kýsacasý bendende kimseye oy yok...belki çok kafam kýzarsa doðu perinçek'e veririm gýcýklýk olsun diye...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri