Karþýlýklý polemik konusunda uyarmýþtým...ama dinlemediniz malesef...karþýlýklý polemik nedeniyle...yapýlan uyarýlarý dikkate almadýðýnýz için...3(üç) gün süreyle banlandýnýz...diðer polemik çýkartacak arkadaþlarda ayný cezaya uðrayacaklardýr...![]()
AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
Karþýlýklý polemik konusunda uyarmýþtým...ama dinlemediniz malesef...karþýlýklý polemik nedeniyle...yapýlan uyarýlarý dikkate almadýðýnýz için...3(üç) gün süreyle banlandýnýz...diðer polemik çýkartacak arkadaþlarda ayný cezaya uðrayacaklardýr...![]()
Sevgili arkadaþlar;
Herkesin oyuna sygým var. Yalnýz yarýn vereceðiniz oyun bedelini millet olarak vereceðiz , beþerde mahþerde verecek!!! inanç sahibi iseniz ,
Arkadaþým Yüce Türk milleti tevecüh ederek %34-35 oyla AKP yi iktidar olmasý için vekalet verdi saygýlýyýz. Demoktratik bir ülkede herþey normal !!! yalnýz örf adet ananeye göre nasýl acaba ;
vekaletin bitimine 5-6 ay kala kalkýp ekseriyet bende diye Cumhurun baþýna geçemesiniz. Ayýptýr ahlaka örfe ananeye uymaz ama eger kalkarda seçimi öne alýr dahada güçlenerek seçimden çýkarsýnýz seçilmeyede hak kazanýrsýnýz.Zaten 2-3 sene önce olsaydý Cumhurbaþkanlýk seçimi hiç kimse hiç bir þey diyemezdi. ama þimdi çok þaibeli ve meþakatli ve vatandaþa karþý en büyük saygýsýzlýktýr.
Ýnsan hürdür istediði partiye ve kiþiye oyunu verebilir ama en azýndan insanlara saygý duyan her zaman tercihimdir, tercihimizde olmalýdýr.
Partileri baþýmýza biz getiriyorsak ; siyaset týkandýðýnda , þaibeli , teammüllere uymayan durumlarda , hakeme seçmene gitmek gerekir.!!!!!!!
Seçmen bana 5 sene vekalet verdi tamam demek çok yanlýþtýr.
Azleden de vardýr ,
vekaleti yenilemek isteyende ,
vekilini deðiþtirmek isteyende vardýr.
Yangýndan mal kaçýrmak niye .
Bu gibi konularý daha iyi anlamak için sizlere tavsiyem
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. veya Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. girmeniz biraz da oradaki yazýlarý okumanýz.
Þaibesiz tek mevkimiz ola CUMHURBAÞKAN lýk makamýný zedelemeyelim o makama her zaman saygý duyalým bize makam daki ler deðil makamlarýn kutsiyeti lazým.
Ben Rahmetli B.Eceviti hiç sevmezdim ama ne kadar insanlara ve fikirlerine önem verdiðini þimdi çok iyi anlýyorum.
Bakýn Sayýn Cumhurbaþkanýmýz seçildiði vakit meclisteki tüm partiler ortak aday olarak Sayýn A.Necdet SEZER i teklif ettiler ve seçildi hiç bir gün de lehte ve alehte konuþma olmadý.
Allah vatanýmýzý ve milletimize zeval vermesin
Hakkýmýzda hayýrlýsý ne ise o olsun
Herkese saygýlar
ak parti alternatýfý yok.....
:46: Barzani denen daha önce TSK nin en düþük rütbelerinden astsubaylarýn bile önünde el pençe divan duran "kýrmýzý renkli Türkiye Cumhuriyeti pasaportu" taþýyan ve yine de kendisine ekmek veren Türkiye'ye Amerika'nýn komutlarýna uyarak havlayan köpeðe gereken cevabý vermeyen iktidarýn baþýnda babam dahi olsa oy vermem....Ben MHP liyim ama MHP ye de oy vermiycem...Çünkü benim bildiðim Baþbuð Alpaslan Türkeþ'in MHP si olsa bu olanlar karþýsýnda yeri göðü inletirdi,meydanlar dolar taþar ve Avrupa,Amerika ve bunlarýn bütün köpekleri bu kadar rahat hareket edemezdi..Maalesef þu anda MHP nin baþýnda bulunanlarda iktidardan farksýz,sanki bir gaflet uykusundalar...Kýsacasý þu anda ülkemizde maalesef oy vermeye deðecek hiç bir parti yok o yüzden ben de oy vermeyeceðim...:46:
Arkadaþlar bu adam banlamakta nereden çýktý? Açtýðýnýz bu konu hem güncel bir polemik konusu hem de polemik yapmayýn diyorsunuz. Bu ikilem niye. Polemik yapýlmasýný istemiyorsanýz böyle meþagatli konular hakkýnda anket açmazsýnýz olur biter. Banlam benim bildiðim kadarýyla yazan kiþi hakaret ederse, birilerini aþaðýlayýp küçük düþürücü hakaret edici yazýlar yazarsa olur. Madem bu polemik yaratacak konuyu açtýnýz adam banlamayýda yapmayýn. Tabi yukarýda saydýðým durumlar olmadýkça.
Saygýlar.
arkadaþlar hepimiz için hayýrlýsý neyse o olsun saygýlar dragon
Ülkeyi satmak için yapılan oylamaya demokrasi denmez. Yeryüzünde ülkesinin değerlerine söverek başa gelen başka ülke yoktur.
Yurt topraklararı ve Cumhuriyetin değerlerini yok etmeye oylamalar yetmez. Bu değerler oylamalarla yok edimezler.
"ATATÜRK’ÜN BURSA SÖYLEVİ
"Türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük yada en büyük kıpırtı ve davranış duydu mu? 'Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, 'polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir' diye düşünecek, ama hiçbir süre yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, 'demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek!' onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, İsmet Paşa'ya ve Meclis'e telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, 'ben inanç ve düşüncem gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek benim görevimdir!'
İşte benim anladığım Türk genci ve Türk gençliği!''
hiç birine oy vermezdim.babamýn mezarýný yaptýrmak için bile mezar yapým ruhsatýna 15 .ytl para alýyolar.bu devirde ölmek bile bedava deðil.Ayrýca safranbolu belediyesinide kýnýyorum.hizmet yok.çeþit çeþit vergiler çok.
ak partiyi övüp hastahaneden bahseden kardeþim parmaðýmda kopan lif için doktor benden 250 ytl býçak parasý istedi hastane ismi vermiyorum dediðin gibi allah baþýmýzdan eksik etmesinde doktorun kullanacaðý mazlemeler devlete ait doktorun kendi malý deðil yaptýðý görev için devletten maaþýný alýyor yani bir ben deðilim çoðu vatandaþlarýmýz böyle durumla karþýlaþýyor inan bana hala böyle bir zihniyetle çalýþan tabiplerimiz var ama aralarýnda insana insan gibi davranan lar çoðunlukta yinede allah hepsinden razý olsun.
ben DYP'ye verecem geçen sefer AK Partiye verdim vermez olaydým göreceksiniz.yüzde %30 - %35 lerden bahsediyorlar büyük basýnýmýz... bu millet daha önce (Anavatan,Doðruyol.CHP,MHP) gibi partilere büyük ceza verdiyse baraja takýldýlarsa bunlarýn da sonu ayný olacak %15- 20 oyu alsýnlar öpüp baþýnýn üstüne koysunlar..bence DYP-ANAP birlikte girerlerse 1.partide olurlarsa kimse þaþmasýn...........millet kýzgýnlýðýna chp,mhp,dyp'ye verecek geçen seferki gibi olacaðýný sananlar aldanýrlar geçen sefer 3'lü koalisyona kýzgýnlýktan saðcýsý solcusu Ak partiye verdi. bu sefer tam tersi olacak
son söz BU PARTÝLERÝN HEPSÝNDEN NE KÖY OLUR NE KASABA TÜM PARTÝLERÝ TOPLASAN BÝR TANE AKLI BAÞINDA PARTÝ ÇIKMAZ çaresiz kötünün iyisine verecez her seçimde olduðu gibi YAZIK ÇOK YAZIK..........
Konu þabanbillor tarafýndan (10-04-2007 Saat 00:03 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri