REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 24/36 ÝlkÝlk ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... SonSon
360 sonuçtan 231 ile 240 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

AKP ye oy verenlerin aklından şüphe ederim..hangi mantıkla AKP ye oy veriyorsunuz..ya adam teror orgutu liderine sayın diyor..şehitlerden bahsederken kelle diye bahsediyor..AKP ye oyverenlerin bir çoğunun bana göre beyni yıkanmış durumda.bir çoğuda imam hatip den çıkma...bu iki kesime birşey diyemicem onlar zaten şartlanmışlar AKP ye oy vermek için...ama diğer insanlar neden veriyor? yoksa ülkenin çoğunu imam hatip li ve beyni yıkanmış kişiler mi oluşturuyo?:@

Kullanýcý Bilgi Menüsü

:45: bence ak bundan iyisi yok saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wetin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    akp nin bana yaptýðý birþeyi söylermisin?:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bundan sonra siyasi konular açılmasın bari ya Ne bu herkes birbirinine girmiş gibi siyaset zor ya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili arkadaþlar bana kalýrsa karar vermeden önce herþeyi enine boyuna düþünüp öyle karar vermeliyiz.biliyorsunuzki Türk'ün Türkten baþka dostu yok Türkiye sýnýrlarý içerisinde yaþýyorsak hepimiz bir bütün olmamýz gerekiyor.Ani çýkýþ yapmak,ani kararlar vermek hüsrana sebebiyet verecektir.Zaten bize dost görünen bütün dünya ülkeleri anýnda karþýmýza dikilip kuyruk acýlarýyla hakkýmýzda ne yapabileceklerse yapmaya çalýþacaklardýr.Çok etkili yavaþ fakat etkin kararlýlýkla bütün olumsuz davranýþlarý bertaraf etmek için güçlü devlet adamlarýna ve güçlü devlete ihtiyaç var.bunun altýný çizelim.günlük menfaatler için hükümetimizi yerden yere vurmayalým.Bize uzun vadede gerçekten hatýrý sayýlýr bir devlet olmamýzý saðlayacak yönetim gerek.Bu da tek partinin hükümet olmasýndan geçer diye düþünüyorum.bazý þeylerin gerçekleþmesi için sanki ak partinin devam etmesi Türkiye için daha yararlý olacaðý görüþündeyim.sevgi ve saygýlarmla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wetin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    imzanla çeliþmiyormusun usta?:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart birlik

Birliði ve bütünlüðü, saygýyý ve sevgiyi, halklarýn kardeþlýðini ve birliðini kim savunuyorsa allah onu getýrsýn baþa. kým içimýzde kýný ve nefretý körüklüyorsa allah onunda cezasýný versýn.
    Sizlere tavsýyem denenmiþleri bir daha denemeyýn.
    Bu lýþteyi yapan arkadaþ bile ayrýcalýk yapmýþ, ya yapmazdýn yada yaptýn mý tam lýþte yapardýn seçýme girecek tüm partilerýn listesini verecektýn.Geçen seçimlerde %6 oy alan partýler yok listede %1 bile almayan partiler var. neden bu ayrýcalýk.
    Konu askar47 tarafýndan (10-04-2007 Saat 10:31 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende ak partiye oyumu veririm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet serkan kardeş bencede çok iyi olur bundan sonra inşallah bu formda böyle konular açılmaz ve burası onların yeri değil bence yine son kararı form yöneticileri verecektir saygılar

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar bu adam banlamakta nereden çýktý? Açtýðýnýz bu konu hem güncel bir polemik konusu hem de polemik yapmayýn diyorsunuz. Bu ikilem niye. Polemik yapýlmasýný istemiyorsanýz böyle meþagatli konular hakkýnda anket açmazsýnýz olur biter. Banlam benim bildiðim kadarýyla yazan kiþi hakaret ederse, birilerini aþaðýlayýp küçük düþürücü hakaret edici yazýlar yazarsa olur. Madem bu polemik yaratacak konuyu açtýnýz adam banlamayýda yapmayýn. Tabi yukarýda saydýðým durumlar olmadýkça.
    Saygýlar.
    Sevgili arkadaþým...sürekli uyarýlara raðmen karþýndaki insanlar iplemez gibi hareket ederse bu kaçýnýlmazdýr...uyardým kaç defa...geçici olarak konuyu bile kapattým...uyarýlara raðmen kiþisel tartýþmaya polemiðe girilirse yine ayný banlamalarý yapacaðým...yazacaksa herkes kendi fikrini yazsýn ona buna saldýrýr biçimde kavga çýkartma amacýyla yazýlan yazýlara ve kiþilere gerekli müdahale edilmesi þarttýr...yoksa burasý mahalle kahvesine döner...üyelerin bir birleriyle kavga etmesini önlemek içindir ve müsaade edemeyiz...yazacaklarsa konuyla ilgili fikirlerini düþüncelerini yazsýnlar buna bir þey demedik demiyeceðizde...ama kiþisel polemiklere müsaade yok...bu þekilde yazýlar yazmaya ýsrarla uyarmamýza raðmen devam edenler olursa onlarda ayný iþleme tabii tutulacaktýr...siyaset bölümü açalýmmý diye bu konuyu ben ortaya attým...az biraz destek gelseydi o bölümüde açacaktým...zaten kargaþa çýkartan 5-6 kiþi onlarada nasýl tartýþýlmasý gerektiðini zamanla öðretebilirdik umudu var içimde...bilmiyorum bakalým hayýrlýsý...sevgilerimle...

Sayfa 24/36 ÝlkÝlk ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri