Alýntý emmi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Arkadaþlar bu adam banlamakta nereden çýktý? Açtýðýnýz bu konu hem güncel bir polemik konusu hem de polemik yapmayýn diyorsunuz. Bu ikilem niye. Polemik yapýlmasýný istemiyorsanýz böyle meþagatli konular hakkýnda anket açmazsýnýz olur biter. Banlam benim bildiðim kadarýyla yazan kiþi hakaret ederse, birilerini aþaðýlayýp küçük düþürücü hakaret edici yazýlar yazarsa olur. Madem bu polemik yaratacak konuyu açtýnýz adam banlamayýda yapmayýn. Tabi yukarýda saydýðým durumlar olmadýkça.
Saygýlar.
Sevgili arkadaþým...sürekli uyarýlara raðmen karþýndaki insanlar iplemez gibi hareket ederse bu kaçýnýlmazdýr...uyardým kaç defa...geçici olarak konuyu bile kapattým...uyarýlara raðmen kiþisel tartýþmaya polemiðe girilirse yine ayný banlamalarý yapacaðým...yazacaksa herkes kendi fikrini yazsýn ona buna saldýrýr biçimde kavga çýkartma amacýyla yazýlan yazýlara ve kiþilere gerekli müdahale edilmesi þarttýr...yoksa burasý mahalle kahvesine döner...üyelerin bir birleriyle kavga etmesini önlemek içindir ve müsaade edemeyiz...yazacaklarsa konuyla ilgili fikirlerini düþüncelerini yazsýnlar buna bir þey demedik demiyeceðizde...ama kiþisel polemiklere müsaade yok...bu þekilde yazýlar yazmaya ýsrarla uyarmamýza raðmen devam edenler olursa onlarda ayný iþleme tabii tutulacaktýr...siyaset bölümü açalýmmý diye bu konuyu ben ortaya attým...az biraz destek gelseydi o bölümüde açacaktým...zaten kargaþa çýkartan 5-6 kiþi onlarada nasýl tartýþýlmasý gerektiðini zamanla öðretebilirdik umudu var içimde...bilmiyorum bakalým hayýrlýsý...sevgilerimle...