REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 25/36 ÝlkÝlk ... 151617181920212223242526272829303132333435 ... SonSon
360 sonuçtan 241 ile 250 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence açılmaya dewam etsin etsinki sadece bu konulara mesaj yazmak için kaçkişinin daha üye olacagı görülsün aynı konuya kim kaç isimle yazıyor belirlensin
    ZAMAN ÝNSANLARI DEÐÝL ARMUTLARI OLGUNLAÞTIRIR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

akp parti..........

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki CHP her zamanki gibi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý drvet06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sevgili Dostum,

Tepki olsun diye oy kullanýlýr mý?Zaten akp yi baþýmýza bela eden de vural savaþ, yekta güngör özden ve dönemin bazý siyaset ve bürokratlarý deðilmiydi.

Birileri yazdý onlar oynadý. Tayyibi önce þair ettiler, sonra hapsettiler, mazlum ettiler, kahraman ettiler, baþbakan ettiler.

Bütün bunlarý kim yaptýysa onlara sormak lazým, seçimi kim kazanýr diye.

Ayrýca miting bu gün deðildi, haftaya.

14 Nisan'da Cumhuriyetini, devletini, milletini seven her kesi mitinge katýlmaya çaðýrýyorum. Hangi partili olursa olsun.

Gerçi bizim millet þimdi bu mitinge de tepki olsun diye Tayyibi mazlum görür ya neyse.

Yukarýda arkadaþýn biri Hadis-i Þerif ten alýntý yapmýþ "layýk olduðunuz þekilde yönetilirsiniz" diye.

Saygýlarýmla,
    dostum eklenebilecek bir virgül bir nokta bulamadým.benide ifade ettin saðol.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yeryüzünde her ulus yaptýklarýna katlandýðý “Yöneticilerinin sorumluluklarýna ortak” sayýlýr.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

"Ulusal egemenliğimizin çok küçük parçacığını dahi vermeye yeltenenlerin kafalarını koparacağınızdan kuşkum yoktur."
    (1923, Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri c.2, s. 71-72)

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende AKP diyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim oyum ak partiye arkadaþlar insanlar layýk olduðu düzende yönetilmeye mahkumdurlar bizde elhamdülüllah müslümanca yönetilmek hakkýmýz deyilmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence hepsi aynı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý emekli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ak partiyi övüp hastahaneden bahseden kardeþim parmaðýmda kopan lif için doktor benden 250 ytl býçak parasý istedi hastane ismi vermiyorum dediðin gibi allah baþýmýzdan eksik etmesinde doktorun kullanacaðý mazlemeler devlete ait doktorun kendi malý deðil yaptýðý görev için devletten maaþýný alýyor yani bir ben deðilim çoðu vatandaþlarýmýz böyle durumla karþýlaþýyor inan bana hala böyle bir zihniyetle çalýþan tabiplerimiz var ama aralarýnda insana insan gibi davranan lar çoðunlukta yinede allah hepsinden razý olsun.

kardeþim sende kabahat .artýk doktorlar býçak parasý isteyemiyor sen hiç genel basýný okumuyon. saðlýk bakanlýðýnýn þikayet hatlarý var artýk.artýk doktorlar muayenehanesine gidersen sadece muayene ücreti istiyor fazla isteyemez merak etme. :45: :45:
    hiç bu zamana kadar hastahaneler böyle rahat olmamýþtý merak etme sen dahada iyi olacak inþallah..saygýlarýmla....yinede inadýna ..akp:45: :45: :45:

Sayfa 25/36 ÝlkÝlk ... 151617181920212223242526272829303132333435 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri