REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 29/36 ÝlkÝlk ... 4192021222324252627282930313233343536 SonSon
360 sonuçtan 281 ile 290 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

selam insanlarýn bukadar sýkýntýlý olduðu bir dönem hatýrlamýyorum.ben bazý düþünceleri paylaþmýyorum,onun için diyorum ki bunlar gitsin gelen yenilerini bir görelim deðiþiklik iyidir.saðlýcakla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kavlak74 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim oyum ak partiye arkadaþlar insanlar layýk olduðu düzende yönetilmeye mahkumdurlar bizde elhamdülüllah müslümanca yönetilmek hakkýmýz deyilmi
    cok dogru soyluyorsun layik oldugumuz duzende yonetiliyoruz zaten bize hersey mustehak allah-u teala sonumuzu hayir etsin insallah sehitlerimizin kemiklerini sizlatan ve tum mal varliklarini iblislerin yonettigi amerikaya kaciran bu insanlardan bu millet allahin izniyle bir gun kurtulacaktir amin
    muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur
    kahrolsun barzani ve yaziklar olsun barzaniye cevap vermeleri icin amerikalilardan icazet bekleyenler allah buyuk gun gelecek bunlarin hesaplari teker teker sorulacaktir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Jericho Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    :46: Barzani denen daha önce TSK nin en düþük rütbelerinden astsubaylarýn bile önünde el pençe divan duran "kýrmýzý renkli Türkiye Cumhuriyeti pasaportu" taþýyan ve yine de kendisine ekmek veren Türkiye'ye Amerika'nýn komutlarýna uyarak havlayan köpeðe gereken cevabý vermeyen iktidarýn baþýnda babam dahi olsa oy vermem....Ben MHP liyim ama MHP ye de oy vermiycem...Çünkü benim bildiðim Baþbuð Alpaslan Türkeþ'in MHP si olsa bu olanlar karþýsýnda yeri göðü inletirdi,meydanlar dolar taþar ve Avrupa,Amerika ve bunlarýn bütün köpekleri bu kadar rahat hareket edemezdi..Maalesef þu anda MHP nin baþýnda bulunanlarda iktidardan farksýz,sanki bir gaflet uykusundalar...Kýsacasý þu anda ülkemizde maalesef oy vermeye deðecek hiç bir parti yok o yüzden ben de oy vermeyeceðim...:46:
    kardeþ yemin billah olsun þu an atlayýp edirneye gelip alnýndan öpmek isterim.helal olsun.hakiki bir vatansever gibi düþünüyorsun.bende ülkücüyüm ama bende mhp ye oy atmayacaðým.çünkü onlarda maalesef amerikanýn istediði gibi davranýyorlar.üstüne üstlük iktidar ortaðý olduklarý dönemde mhp li bakanlarýn yolsuzluk iddialarýda cabasý.hatta bi ara mhp ye çok kýzan ülkücü abilerimiz doðu perinçek'in fikirlerinden dolayý isviçrede mahkum edilmesi üzerine 'bu herif hepimizden ülkücü çýktý oyumu iþçi partisine vericem' bile dediler...kýsacasý bendende kimseye oy yok...belki çok kafam kýzarsa doðu perinçek'e veririm gýcýklýk olsun diye...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý turkmaya Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bir önceki kullandýðým oydan dolayý bin piþmaným bir daha piþman olmamak için geçersiz oy kullanmayý düþünüyorum bence herkesde öyle yapmalý þu siyasileri þok edecek bir ders vermek lazým fakat buda var bir kesim vatandaþýmýz varki türkiyede 20 milyonu buluyor oy kapmak için bu vatandaþlarýmýza vaatlerde bulunuluyor bu kesimin çoðumluðundan oy aldýmý baþbakanlýðý götürüyor tabiki ikna edici olmasý lazým. Oy kullanacak vatandaþlardan ricam mührü basmadan çok iyi düþünsünler duygularýyla deðil mantýklarýyla oy versinler büyüklerimizin geçmiþte kullandýðý rey in cezasýný bizler çekiyoruz bizim kullanacaðýmýz reylerin cezasýný biz ve henüz dünyaya gelmeyen insanlar çekecek bu listedeki hiç bir siyasiden ümitli deðilim öyle bir lider olmalýki dýþarýdan oynanan bizans oyunlarýnýn üstesinden gelecek cennet Türkiye'mizde herkesin refah içinde yaþayamasýný saðlayaçak biri olmalý
    o dediðin insanda ancak kýyamete yakýn bir zamanda gelir kardeþim çünkü bizim ülkede koltuk sevdasý ve milletini düþünmeyen siyasiler olduðu süreçte öyle biþey olmasýný beklemeyiniz Yüce Allah Ýnsana akýl vermiþ fikir vermiþ düþünüp tutsunlar diye ama bizim millet maalesef(hepsi için deðil) öyle yapamýyor ilk önce milletçe kendimize çeki düzen vermek zorundayýz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar oy vermiyecem diyorsunuz , sonrada birileri başa geçince kaç kişinin oyuynan geldin sen kimsin diyorsunuz.sen % bilmem kaçları temsil ediyorsun diye laf konuşuyorsunuz.bence oy verme yaşı gelmiş herkesin oyunu kullanması gerekir.yok ben vermem,boş atarım felan gibi şeylerle türkiyenin geleceğiynen oynamayın lütfen.pişman olmamak için mutlaka oyunuzu kullanın .kullanırkende daha önceki hükümetlerin vede şimdiki hükümetin türkiyeye ne kazandırıp ne kaybettirdiğini iyi düşünmelisiniz.bence hepiniz herşeyi apaçık görüyorsunuz vede inkar ediyorsunuz.arkadaşlar herşey ortada.ben herzamanki gibi AK Parti diyorum başka alternatifi yok bu işin.
    HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNARIM.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben yeþil ýþýk yakacam..baþka varmý arkadaþlar.ülkemizi düþtüðü bataktan kim çýkardý..? rahmetli sn turgut özal beyefendiyede atan çok oldu ama þu elimizdeki teknolojik geliþmeler onun zamanýnda ülkemize girmeye baþladý.radyodan baþka biþey bilmeyen bizlere telsiz kanunundaki deðiþiklik ile cep telefonlarýnýn yolunu açmýþtý.ama bugün hala küfredenler var yazýk..ve ..hayret..!þimdi kabus dolu günler bitti. ver yansýn ediliyo yine yazýk..ve hayret..!ben politika bilmem ama 53 yaþýna kadar çok politikacý gördüm.ölenlere rahmet,kalanlara saðlýklý günler dilerim.hepsi bizim ülkemizin insanlarýdýr.ülkemize sahip çýkacaklarýndan adým gibi eminim.yönetim görüþleri ayrýdýr,onada biþey diyemem yeri burasý deðil sandýktýr..herkese sevgi ve saygýlarýmla ..bir kiraz aðacý düþünün .birde kirazlarý toplanmýþ sepete doldurulmuþ kirazlarý bakýn sepete hiç biri ayný boy ve özellikte deðildir,çürük vardýr ,çalýk vardýr,ama kökü aynýdýr..saygýlarýmla..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

SÝZLER (ÝNSANLAR) LAYIK OLDUÐUNUZ YÖNETÝMLE ÝDARE EDÝLÝRSÝNÝZ (YÖNETÝLÝRSÝNÝZ) HADÝS-Ý ÞERÝF
    þahsen ben ya Kominist Partiye ya da TÝP 'e yani Doðu Perinçek'e vercem. baksana kýrk yýllýk solcu oldu milliyetçi öperim ellerinden, ne çýkýþlarý var aman yarabbim... allah herkesi özellikle de D.perincek'i çok korusun. o küçük bedende mangal gibim yürek var.... yanýndayýz Eðin'lim....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gamber Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    SÝZLER (ÝNSANLAR) LAYIK OLDUÐUNUZ YÖNETÝMLE ÝDARE EDÝLÝRSÝNÝZ (YÖNETÝLÝRSÝNÝZ) HADÝS-Ý ÞERÝF
    þahsen ben ya Kominist Partiye ya da TÝP 'e yani Doðu Perinçek'e vercem. baksana kýrk yýllýk solcu oldu milliyetçi öperim ellerinden, ne çýkýþlarý var aman yarabbim... allah herkesi özellikle de D.perincek'i çok korusun. o küçük bedende mangal gibim yürek var.... yanýndayýz Eðin'lim....
    deðerli arkadaþým ..bir hadisi þerifle baþlamýþtýn ama ..hadisi þerife uygun bitirmeni beklerdik..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29

Alýntý serefguler Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cok dogru soyluyorsun layik oldugumuz duzende yonetiliyoruz zaten bize hersey mustehak allah-u teala sonumuzu hayir etsin insallah sehitlerimizin kemiklerini sizlatan ve tum mal varliklarini iblislerin yonettigi amerikaya kaciran bu insanlardan bu millet allahin izniyle bir gun kurtulacaktir amin
    muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur
    kahrolsun barzani ve yaziklar olsun barzaniye cevap vermeleri icin amerikalilardan icazet bekleyenler allah buyuk gun gelecek bunlarin hesaplari teker teker sorulacaktir
    þehitlerinden bahsederken kelle diyen adamýn partisi,,,teror örgütü elebaþýna ise sn.. diye hitap eden adama nasýl oy verebiliyorsunuz?

kýrmýzý renkle düzenlediðim yeri editle..þehitlerimiz sizin aðzýnýza ve sn.baþbakanýn aðzýna yakýþmýyor bu tür laflar:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý gamber Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþým diðerlerinide korusun, hepsi bizim büyüðümüz..
    Konu akcayhalil tarafýndan (12-04-2007 Saat 10:41 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 29/36 ÝlkÝlk ... 4192021222324252627282930313233343536 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri