selam insanlarýn bukadar sýkýntýlý olduðu bir dönem hatýrlamýyorum.ben bazý düþünceleri paylaþmýyorum,onun için diyorum ki bunlar gitsin gelen yenilerini bir görelim deðiþiklik iyidir.saðlýcakla.
AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
selam insanlarýn bukadar sýkýntýlý olduðu bir dönem hatýrlamýyorum.ben bazý düþünceleri paylaþmýyorum,onun için diyorum ki bunlar gitsin gelen yenilerini bir görelim deðiþiklik iyidir.saðlýcakla.
cok dogru soyluyorsun layik oldugumuz duzende yonetiliyoruz zaten bize hersey mustehak allah-u teala sonumuzu hayir etsin insallah sehitlerimizin kemiklerini sizlatan ve tum mal varliklarini iblislerin yonettigi amerikaya kaciran bu insanlardan bu millet allahin izniyle bir gun kurtulacaktir amin
muhtac oldugun kudret damarlarindaki asil kanda mevcuttur
kahrolsun barzani ve yaziklar olsun barzaniye cevap vermeleri icin amerikalilardan icazet bekleyenler allah buyuk gun gelecek bunlarin hesaplari teker teker sorulacaktir
kardeþ yemin billah olsun þu an atlayýp edirneye gelip alnýndan öpmek isterim.helal olsun.hakiki bir vatansever gibi düþünüyorsun.bende ülkücüyüm ama bende mhp ye oy atmayacaðým.çünkü onlarda maalesef amerikanýn istediði gibi davranýyorlar.üstüne üstlük iktidar ortaðý olduklarý dönemde mhp li bakanlarýn yolsuzluk iddialarýda cabasý.hatta bi ara mhp ye çok kýzan ülkücü abilerimiz doðu perinçek'in fikirlerinden dolayý isviçrede mahkum edilmesi üzerine 'bu herif hepimizden ülkücü çýktý oyumu iþçi partisine vericem' bile dediler...kýsacasý bendende kimseye oy yok...belki çok kafam kýzarsa doðu perinçek'e veririm gýcýklýk olsun diye...
o dediðin insanda ancak kýyamete yakýn bir zamanda gelir kardeþim çünkü bizim ülkede koltuk sevdasý ve milletini düþünmeyen siyasiler olduðu süreçte öyle biþey olmasýný beklemeyiniz Yüce Allah Ýnsana akýl vermiþ fikir vermiþ düþünüp tutsunlar diye ama bizim millet maalesef(hepsi için deðil) öyle yapamýyor ilk önce milletçe kendimize çeki düzen vermek zorundayýz.
arkadaşlar oy vermiyecem diyorsunuz , sonrada birileri başa geçince kaç kişinin oyuynan geldin sen kimsin diyorsunuz.sen % bilmem kaçları temsil ediyorsun diye laf konuşuyorsunuz.bence oy verme yaşı gelmiş herkesin oyunu kullanması gerekir.yok ben vermem,boş atarım felan gibi şeylerle türkiyenin geleceğiynen oynamayın lütfen.pişman olmamak için mutlaka oyunuzu kullanın .kullanırkende daha önceki hükümetlerin vede şimdiki hükümetin türkiyeye ne kazandırıp ne kaybettirdiğini iyi düşünmelisiniz.bence hepiniz herşeyi apaçık görüyorsunuz vede inkar ediyorsunuz.arkadaşlar herşey ortada.ben herzamanki gibi AK Parti diyorum başka alternatifi yok bu işin.
HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNARIM.
ben yeþil ýþýk yakacam..baþka varmý arkadaþlar.ülkemizi düþtüðü bataktan kim çýkardý..? rahmetli sn turgut özal beyefendiyede atan çok oldu ama þu elimizdeki teknolojik geliþmeler onun zamanýnda ülkemize girmeye baþladý.radyodan baþka biþey bilmeyen bizlere telsiz kanunundaki deðiþiklik ile cep telefonlarýnýn yolunu açmýþtý.ama bugün hala küfredenler var yazýk..ve ..hayret..!þimdi kabus dolu günler bitti. ver yansýn ediliyo yine yazýk..ve hayret..!ben politika bilmem ama 53 yaþýna kadar çok politikacý gördüm.ölenlere rahmet,kalanlara saðlýklý günler dilerim.hepsi bizim ülkemizin insanlarýdýr.ülkemize sahip çýkacaklarýndan adým gibi eminim.yönetim görüþleri ayrýdýr,onada biþey diyemem yeri burasý deðil sandýktýr..herkese sevgi ve saygýlarýmla ..bir kiraz aðacý düþünün .birde kirazlarý toplanmýþ sepete doldurulmuþ kirazlarý bakýn sepete hiç biri ayný boy ve özellikte deðildir,çürük vardýr ,çalýk vardýr,ama kökü aynýdýr..saygýlarýmla..
SÝZLER (ÝNSANLAR) LAYIK OLDUÐUNUZ YÖNETÝMLE ÝDARE EDÝLÝRSÝNÝZ (YÖNETÝLÝRSÝNÝZ) HADÝS-Ý ÞERÝF
þahsen ben ya Kominist Partiye ya da TÝP 'e yani Doðu Perinçek'e vercem. baksana kýrk yýllýk solcu oldu milliyetçi öperim ellerinden, ne çýkýþlarý var aman yarabbim... allah herkesi özellikle de D.perincek'i çok korusun. o küçük bedende mangal gibim yürek var.... yanýndayýz Eðin'lim....
þehitlerinden bahsederken kelle diyen adamýn partisi,,,teror örgütü elebaþýna ise sn.. diye hitap eden adama nasýl oy verebiliyorsunuz?
kýrmýzý renkle düzenlediðim yeri editle..þehitlerimiz sizin aðzýnýza ve sn.baþbakanýn aðzýna yakýþmýyor bu tür laflar:45:
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri