Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 30/36 ÝlkÝlk ... 52021222324252627282930313233343536 SonSon
360 sonuçtan 291 ile 300 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadaslar bende mademki bu ülkede demokrasi var insanlar hürdür bizde köklü bir aþiretiz yaþadýðýmýz yerde herkese saygý duyarýz onlarda bize duyar aþiret tek ses diyor A.K.P.HERKESE SAYGI VE SEVGÝLER

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ak parti

Kullanýcý Bilgi Menüsü

şu zmana kdar özal haric diğer partiler ne yaptı bir hic onların icinde şu anda en iyisi ak partidir bunu kimse inkar edemez edenlerde olaylara at gözlüğü ile bakanlardır birde şöle bir söz vardır biz naılsak bizi yünetenlerde o şekilde olur ona buna laf atacağimiza biraz kndimizidüzeltsek olmazmı atalarımız bu günkü halimizi görse hepimizi kılıctan gecirirdi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Burda bile ki; hepsi okumuş insanlar, akp %40 oy alıyorsa ne diyebilirim ki? Herkesin oyuna saygı duyuyorum nasıl derim. Göz göre göre hırsızlık yapanları, devletin milletin malını ona buna peşkeş çekenleri, hortumladıkları paralarla gemi alanları ve Türkiye'yi tarihinde hiç olmadığı kadar, dünya önünde küçük düşürenleri görmeyip, yada görmezden gelip akpye oy veriyorlarsa, valla denecek bir şey yok. (Bütün bu iddiaları, iftiranın en büyük günahlardan olduğunun bilinciyle söylüyorum.)

Genel seçimlerde de (Allah Korusun) bu veya buna yakın bir sonuç çıkarsa; ben bu millet için milliyetçiliği bırakacağım.

Demekki millet buna layık diyeceğim. Aslında bunu geçen seçim sonuçlarını görünce de söylemiştim ama büyük konuşmuşum.

Demokrasi buysa, oyunu bir tencereye, 2kg bulgura satanlarla benim oyum birse ki öyle; Şehitlerin hatırına oy verdiğim partiden de vaz geçip, oy kullanmayacağım bir daha.

Saygılarımla,

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yukarıdaki yorumların çoğunluğuna bakıyorumda biz nerede hata yaptık diye düşünmekten kahroluyorum. Ulu önderimiz Atatürk'ün yurdu emanet ettiği gençlik ülkeyi parsel parsel vede babalar gibi satan bu iktidara yeniden oy vereceğini nerede ise övünerek yazabiliyor. Hanginizin babası simit satarak okuyup, kısa sürede zengin oldu da bir oğluna ABD.de villa diğer oğlunada milyonlarca dolarlık gemi satın alabildi ...???? 4,5 yıllık AKP. iktidarında kaç tane yeni fabrika bacasından duman tüttüğünü gördünüz ...!!! 80 yılda yapılan dış borç bu iktidar döneminde ikiye katlandı, ülke kara para cenneti oldu. Semt pazarlarında dahi, kilosu 4 - 5 milyon liraya satılan satılan domates, biber kaçınızın sofrasında var. Garip guraba edebiyatı ile iktidara geldiler ne hikmetse bu iktidar döneminde yoksulluk katlanarak arttı. yine bu iktidar döneminde hırsızlık ve gasp olayları önlenemez boyutlara ulaştı. PKK. bu iktidar döneminde yeniden hortladı, Kıçıkırık aşiret reisi Barzani bile Türkiye Cumhuriyetine efelenme cesaretini bu hükümet döneminde gösterir oldu. APO'ya sayın, Mehmetçiğe kelle diyen ABD.nin ortadoğu eş başkanı olduklarını açıkça ilan eden Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'ye oy vermeyi düşünebiliyorsanız artık söylenecek söz kalmamış. yurdumda tuz dahi kokmaya başlamış demektir. Yazıklar olsun ...!!! ATAM BİZİ AFFET SANA LAYIK GENÇLİĞİ, YURDU EMANET ETTİĞİN GENÇLİĞİ YETİŞTİREMEMİŞİZ ....!!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý HADÝGARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Yukarýdaki yorumlarýn çoðunluðuna bakýyorumda biz nerede hata yaptýk diye düþünmekten kahroluyorum. Ulu önderimiz Atatürk'ün yurdu emanet ettiði gençlik ülkeyi parsel parsel vede babalar gibi satan bu iktidara yeniden oy vereceðini nerede ise övünerek yazabiliyor. Hanginizin babasý simit satarak okuyup, kýsa sürede zengin oldu da bir oðluna ABD.de villa diðer oðlunada milyonlarca dolarlýk gemi satýn alabildi ...???? 4,5 yýllýk AKP. iktidarýnda kaç tane yeni fabrika bacasýndan duman tüttüðünü gördünüz ...!!! 80 yýlda yapýlan dýþ borç bu iktidar döneminde ikiye katlandý, ülke kara para cenneti oldu. Semt pazarlarýnda dahi, kilosu 4 - 5 milyon liraya satýlan satýlan domates, biber kaçýnýzýn sofrasýnda var. Garip guraba edebiyatý ile iktidara geldiler ne hikmetse bu iktidar döneminde yoksulluk katlanarak arttý. yine bu iktidar döneminde hýrsýzlýk ve gasp olaylarý önlenemez boyutlara ulaþtý. PKK. bu iktidar döneminde yeniden hortladý, Kýçýkýrýk aþiret reisi Barzani bile Türkiye Cumhuriyetine efelenme cesaretini bu hükümet döneminde gösterir oldu. APO'ya sayýn, Mehmetçiðe kelle diyen ABD.nin ortadoðu eþ baþkaný olduklarýný açýkça ilan eden Recep Tayyip Erdoðan ve AKP'ye oy vermeyi düþünebiliyorsanýz artýk söylenecek söz kalmamýþ. yurdumda tuz dahi kokmaya baþlamýþ demektir. Yazýklar olsun ...!!! ATAM BÝZÝ AFFET SANA LAYIK GENÇLÝÐÝ, YURDU EMANET ETTÝÐÝN GENÇLÝÐÝ YETÝÞTÝREMEMÝÞÝZ ....!!!
    :45:

saolasýn be abi aðzýna saðlýk acaba bende sorarým arkadaþlar bu hükümet zamanýnda yoldan baþka ne yapýldý (oda amerika ve diðerleri )geldiklerinde yollarý hazýr olsun diye haa bazýlarýda eski dönemlerde temelleri atýldý ve bunlara nasip oldu kaymaðýný yemek birde hep sorarým arkadaþlar bu ülke için neler yaptýlar hep hazýra kondular ve güzel TÜRKÝYE'mi talan edip peþkeh çekmektan baþka ne yaptýlar iyi düþünelim arkadaþlar.saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    AKP ye oy verenlerin aklýndan þüphe ederim..hangi mantýkla AKP ye oy veriyorsunuz..ya adam teror orgutu liderine sayýn diyor..þehitlerden bahsederken kelle diye bahsediyor..AKP ye oyverenlerin bir çoðunun bana göre beyni yýkanmýþ durumda.bir çoðuda imam hatip den çýkma...bu iki kesime birþey diyemicem onlar zaten þartlanmýþlar AKP ye oy vermek için...ama diðer insanlar neden veriyor? yoksa ülkenin çoðunu imam hatip li ve beyni yýkanmýþ kiþiler mi oluþturuyo?:@
    sevgili kardeþimiz senden ricamýz fikrine saygý istiyorsan fikirlere saygý göster sana insanlara geri deme yetkisini kim veriyor.eger senin fikirlerin dogruysa ispat et insanlara hakaret edip polomik konusu cýkarma sende gel bize fikirlerinin dogrulugunu ispat et beynimizi yýka sanki beyin camaþýr.hangi deterjanla yýkansa temiz olur acaba solmu sagmý býrakýn bunlarý artýk bizim gencligimizi böyle harcadýlar malý götüren götürdü genclerin polomige girmeden medenice tartýþarak bu konularý cözmesinden yanayýz.ben oyumu akp ye verdim ve yine verecegim.tek partili hükümet her zaman iyidir bak bir tane banka battýmý fikri ne olursa olsun tek partili hükümet her zaman iyidir.en iyi koalisyondan bile.akp nin altarnetifi yok olsaydý bir dönem onlarý dinlendirirdik.malesef vatan hizmet bekliyor.buda benim fikrim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ülkemiz çok kritik bir dönemden geçerken hergün þehit haberleriyle karalar baðlarken; ASKERLÝK YAN GELÝP YATMA YERÝ DEÐÝL diyenlere; Mehmetçiðe KELLE diye hitap eden Tayip Erdoðan'a ve mensubu olduðu partiye oy vermek bence vatan hainliði olur. ÇOK ÝYÝ DÜÞÜNMEK GEREKÝR OY KULLANIRKEN herkesin düþüncesine saygým sonsuzdur. Bu da benim düþüncelerim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herkesin fikrine saygı duyarız ama kafama takılan birşey var
    ülkeyi soyup sagona çevirmiş malının tamamına yakınına el konulmuş ve borcunun sadece yarısı ödeyebilmiş bir adamın kurdugu partiye bizim forumdan 120 oy çıkıyo hayretler içerisindeyim
    insanları kandırması çok kolay değilmi ben yaparım ben ederim deyip vaatlrde bulunarak bir taraftan meclisi yakalamak istiyor umarım korktugumuz başımıza gelmezde cem uzanda oturur oturdugu yerde
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    herkesin fikrine saygý duyarýz ama kafama takýlan birþey var
    ülkeyi soyup sagona çevirmiþ malýnýn tamamýna yakýnýna el konulmuþ ve borcunun sadece yarýsý ödeyebilmiþ bir adamýn kurdugu partiye bizim forumdan 120 oy çýkýyo hayretler içerisindeyim
    insanlarý kandýrmasý çok kolay deðilmi ben yaparým ben ederim deyip vaatlrde bulunarak bir taraftan meclisi yakalamak istiyor umarým korktugumuz baþýmýza gelmezde cem uzanda oturur oturdugu yerde
    selametle
    izmirde okurken o parti kontör döner pilav cep telefonu karþýlýðýnda oy aldý epeyce

Sayfa 30/36 ÝlkÝlk ... 52021222324252627282930313233343536 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri