Alýntý DJ VoLkAn Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
AKP ye oy verenlerin aklýndan þüphe ederim..hangi mantýkla AKP ye oy veriyorsunuz..ya adam teror orgutu liderine sayýn diyor..þehitlerden bahsederken kelle diye bahsediyor..AKP ye oyverenlerin bir çoðunun bana göre beyni yýkanmýþ durumda.bir çoðuda imam hatip den çýkma...bu iki kesime birþey diyemicem onlar zaten þartlanmýþlar AKP ye oy vermek için...ama diðer insanlar neden veriyor? yoksa ülkenin çoðunu imam hatip li ve beyni yýkanmýþ kiþiler mi oluþturuyo?:@
sevgili kardeþimiz senden ricamýz fikrine saygý istiyorsan fikirlere saygý göster sana insanlara geri deme yetkisini kim veriyor.eger senin fikirlerin dogruysa ispat et insanlara hakaret edip polomik konusu cýkarma sende gel bize fikirlerinin dogrulugunu ispat et beynimizi yýka sanki beyin camaþýr.hangi deterjanla yýkansa temiz olur acaba solmu sagmý býrakýn bunlarý artýk bizim gencligimizi böyle harcadýlar malý götüren götürdü genclerin polomige girmeden medenice tartýþarak bu konularý cözmesinden yanayýz.ben oyumu akp ye verdim ve yine verecegim.tek partili hükümet her zaman iyidir bak bir tane banka battýmý fikri ne olursa olsun tek partili hükümet her zaman iyidir.en iyi koalisyondan bile.akp nin altarnetifi yok olsaydý bir dönem onlarý dinlendirirdik.malesef vatan hizmet bekliyor.buda benim fikrim