REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 33/36 ÝlkÝlk ... 82324252627282930313233343536 SonSon
360 sonuçtan 321 ile 330 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sevgili zorlu arkadasým billah sana gülmeden edemiyorum yav bu ülke patakonya degil lütfen burasý türkiye cumhuriyeti sen bile bir basbakana nasýl hakaret ettiðinin farkýndamýsýn demekki onlar buülkeyi yönetemiyormuda bu gün döviz fiyatlarýna bir bak yav arkadaslar bu ülke necektiyse kalisyonlardan cekti türkiye güclü ve dirayetli bir ülkedir onun için herzaman tek partili iktidari seciyorum üçlü kalusyon hükümetini bir hatýrlayýn birinin aksam basý agýrýyor sabah döviz taban yapýyor biri yok efendim ben bukararý gözden gecirmedim kýriz cýkýyor onun için bu ülke için tek partili hükümet lazým ha illada akp demiyorum a b c hangisi olursa olsun ama tek partili iktidar olsun herkese saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý draculu45 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    sevgili zorlu arkadasým billah sana gülmeden edemiyorum yav bu ülke patakonya degil lütfen burasý türkiye cumhuriyeti sen bile bir basbakana nasýl hakaret ettiðinin farkýndamýsýn demekki onlar buülkeyi yönetemiyormuda bu gün döviz fiyatlarýna bir bak yav arkadaslar bu ülke necektiyse kalisyonlardan cekti türkiye güclü ve dirayetli bir ülkedir onun için herzaman tek partili iktidari seciyorum üçlü kalusyon hükümetini bir hatýrlayýn birinin aksam basý agýrýyor sabah döviz taban yapýyor biri yok efendim ben bukararý gözden gecirmedim kýriz cýkýyor onun için bu ülke için tek partili hükümet lazým ha illada akp demiyorum a b c hangisi olursa olsun ama tek partili iktidar olsun herkese saygýlar
    sayýn arkadaþým bana dolarý göstermene gerek yok çünkü dolar dünyanýn her yerinde ayný bir TÜRKÝYE de deðil anlýyacaðýn ama bak bakalým hangi hükümet zamanýnda topraklarýmýz talan edildi veya kamu kuruluþlarý kimlere peþkeh çekildi haa ben de sana katýlýyorum tek partili olsun ama bunlar olmasýn be kardeþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Hukumette Asla Ak Parti Olmamali. Sehitlerimizin Ve Ataturk'umuzun Mirasin Yiyip Bitirdiler. Cumhuriyet Bizimdir. Asla Mkimse Alamz. Yoksa Iran' A Mi Benzemek Istiyorsunuz. Cumhuriyete Sahip Çikalim. Bu Vatan Bizim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ANKET 13-04-2007 19:58 tarihinde kapanacaktır

Oy vermeyen arkadaşlarımzın oy vermesini bekliyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ak partiye devam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben akp ye verecem
    baþbakanýmýz erdoðan olana dek benim oyum onun dur ama baþbakanýmýz
    sy erdoðan cümhurbaþkaný olursa
    akp yýkýlýr ve duruma baðlý eyer sayýn cumhurbaþkaný erdoðan gibi yuruturlerse benim oyum yine onlarýndýr ama onun gibi yürütmeseler ben oyumu vermem bakacam kim iyiyse ona verecem
    ben oyumu partiye kullanmam
    ben oyumu adama kullanýrým
    iyi çalýþan ve türkiye yi düþunen kim olursaoyum onun dur ve sizlerede tafsiye ediyorum beni ve devletimi düþünen oyumu alýr
    partiye bakmam asla
    çalýþan hak eder inþallah
    herkestende bunu bekliyorum çalýþan ve türk milletini düþünen
    türk milletide onu duþünsün ve oyunu ona versin diyorum

saygýlarýmla türkiye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý coolfr Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bu Hukumette Asla Ak Parti Olmamali. Sehitlerimizin Ve Ataturk'umuzun Mirasin Yiyip Bitirdiler. Cumhuriyet Bizimdir. Asla Mkimse Alamz. Yoksa Iran' A Mi Benzemek Istiyorsunuz. Cumhuriyete Sahip Çikalim. Bu Vatan Bizim
    geçen senelerde biz diyer partileride gorduk kardeþ bankalrý soyanlarýda gorduk
    ama akp ne yaptý hepsinin teke tek altlarýný boþalttý görmediniz mi ...???????

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herkes istediği partiye oy verebiir.düşüncelere saygı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

oyunu kullanmayanlar bu gün songün lütfen oyunuzu kullanınız..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tabiki akp

Sayfa 33/36 ÝlkÝlk ... 82324252627282930313233343536 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri