REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 35/36 ÝlkÝlk ... 10252627282930313233343536 SonSon
360 sonuçtan 341 ile 350 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Selçuklu73 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sevgili hocam, yazdýklarýnýzýn hepsine katýlýyorum ama "herkes bir birinin düþünce ve görüþüne saygý duymalýdýr..." cümlenizi kabul etmem mümkün deðil. Yanlýþ ve hatta tehlikeli bulduðum bir düþünceye nasýl saygý duymam beklenebilir ki! benden.... Amaþunu demek istiyorsanýz. Doðru veya yanlýþ herkes bu ülkede belirli bir uslup içersinde fikirlerini özgürce söyleyebilmeli ve ifade ettiði fikir ve düþünceleri için asla hiç bir kötü söze ve muameleye muhatap kalmamalý. iþte o zaman size katýlabilirim. Nasýl baþkalarýnýn benim fikirlerime katýlmasa bile çirkin tepki vermeden dinlemesini istiyorsam bende baþkalarýnýn fikirlerine katýlmasam dahi dinleyip çirkin bir tepki vermeden tartýþabilmeliyim. Ama taktir edersiniz ki hiç bir kimse inanmadýðý bir fikre saygý duyamaz. Saygý ve sevgilerimle...
    Bir birinin düþünce ve görüþüne saygý duymak...o fikir ve görüþe katýlýp desteklediðiniz anlamýný taþýmaz...yanlýþ ve tehlikeli olduðuna kim ve kimler nasýl karar verecek...benim için yararlý faydalý bir düþünce sizin için çok zararlý olabilir...onun kýstasýný belirlemek imkansýz gibi bir þeydir...nasýlki geçmiþte bazý sað ve sol görüþlü düþünceler bir birinin tam zýttý düþüncede olduklarýný düþündüklerinden bir birlerine girmiþler ve ülkemize büyük zararlar acýlar yaþatmýþlardýr...bir birlerinin fikirlerine saygý duymuþ olsalarda bütün bunlar yaþanmazdý...hepsinin köken amacýda savunduklarýda fikirlerinin ülkeye en iyi hizmet ve yarar getirecek düþünce olduðunu düþünmeleriydi...gördük yarar ve faydayý...on yýl geriye attý ülkemizi...saygý duymayý bilselerdi hiç birisi yaþanmazdý...sevgilerimle...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ipekelektronik Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim mesajýmý editleyen arkadaþým.benim mesajýmda kýþkýrtýcý mesaj varsa diðerlerinide okudunmu..
    Hiç bir yöneticiye yaptýðý bir þeyden dolayý sorup sorgulayamazsýnýz...öyle gerek görülmüþtür öyle yapýlmýþtýr...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hepimiz Türkiye Cumhuriyetinde yaþýyoruz herkesin görüþ açýsý farklý olabilir...herkesin düþünceside farklý olabilir...bunlarý hazmedip herkes bir birinin düþünce ve görüþüne saygý duymalýdýr...tartýþmayý...tartýþýrken fikir geliþtirmeyi...tartýþmalarý iyi deðerlendirip...kendimize ve ülkemize faydalý yararlý þeyler ortaya çýkarmayý bir gün baþaracaðýz ümidi vardýr hep içimde...ümitler bitmez...biterse bizlerde biteriz...sevgilerimle...
    düþünce ve aklýnla bin yaþa :45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar benim için önemli olan TÜRK milletinin geleceði ve gururudur.

þimdi buda ne demek demeyin.
    Türk milleti olarak bizlerin atalarý nasýl yaþamýþsa bende öyle yaþamak istiyorum ve bunu da saðlamak için ATAlarýmýzýn mücadelesi gibi bizlerinde mücadele etmemiz gerektiðine inanýyorum.
    Þimdiki gençliðimizi ve toplumumuzu bir ekonomik kýsýr döngü içinde tutup istediði gibi yönetiyorlar maalesef.

Geçmiþ hükümetleri ve siyasileri bu toplum neden arenadan sildi,hepinizin bildiði gibi ekonomik dar boðaz deðilmi.
    Ama geriye dönüp bir baktýðýmýz zaman geçmiþ siyasiler ve hükümetler ne kadar yurt içi hýrsýzlýklar yapmýþsada(sanki þimdikiler yapmýyor.) Ülkemizin geleceðini ve atalarýmýzýn bize miras býraktýðý bu haklý gururumuzu bu kadar küçük düþürmemiþlerdi.

KIBRIS daki seçim arefesini hatýrlarsýnýz gençler TÜRK bayraðýný yere atýp AB bayraklarý ile dolaþýyorlardý.Neden çünkü lüx yaþam için AB ülkelerine gidecekler ve onlarda buyurun hiç çalýþmadan biz size bakacaðýz diyeceklerini sanýyorlardý.

KÝM nederse desin ekmek için vatanýný satan namusunuda satar.

ÖNEMLÝ BÝR ANEKTOD
    BARZANÝ nin ve TALABANÝ nin TÜRKÝYEDEKÝ seçimlerle ilgili açýklamasýný duymayanlarýnýza duyurayým.
    AK PARTÝ ve Tayyib ERDOÐAN ýn hükümette kalmasýný istiyoruz diye.
    siz bundan ne anlam çýkarýyorsunuz.
    benim çýkardýðým anlam AK partinin hükümette kalmasý onlarýn menfatine olduðudur. yanýlýyorsam yorum yazýn ltf.

hiç kimse o parti bu parti diye yada geçmiþ hükümetler þunu yaptý bunu yaptý demesin ÇÜNNNKKKKÜÜÜÜÜ onlarý zaten onun için silmedikmi siyasi arenadan.onlarý falan savunduðum yok.
    AAAMMMMMMAAAAA bu yeni hükümetin de doðrularý bana hiç sarmýyor.
    Konu Mehmet Kaynaklý tarafýndan (13-04-2007 Saat 14:22 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayene53 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Arkadaþlar benim için önemli olan TÜRK milletinin geleceði ve gururudur.

þimdi buda ne demek demeyin.
    Türk milleti olarak bizlerin atalarý nasýl yaþamýþsa bende öyle yaþamak istiyorum ve bunu da saðlamak için ATAlarýmýzýn mücadelesi gibi bizlerinde mücadele etmemiz gerektiðine inanýyorum.
    Þimdiki gençliðimizi ve toplumumuzu bir ekonomik kýsýr döngü içinde tutup istediði gibi yönetiyorlar maalesef.

Geçmiþ hükümetleri ve siyasileri bu toplum neden arenadan sildi,hepinizin bildiði gibi ekonomik dar boðaz deðilmi.
    Ama geriye dönüp bir baktýðýmýz zaman geçmiþ siyasiler ve hükümetler ne kadar yurt içi hýrsýzlýklar yapmýþsada(sanki þimdikiler yapmýyor.) Ülkemizin geleceðini ve atalarýmýzýn bize miras býraktýðý bu haklý gururumuzu bu kadar küçük düþürmemiþlerdi.

KIBRIS daki seçim arefesini hatýrlarsýnýz gençler TÜRK bayraðýný yere atýp AB bayraklarý ile dolaþýyorlardý.Neden çünkü lüx yaþam için AB ülkelerine gidecekler ve onlarda buyurun hiç çalýþmadan biz size bakacaðýz diyeceklerini sanýyorlardý.

KÝM nederse desin ekmek için vatanýný satan namusunuda satar.

ÖNEMLÝ BÝR ANEKTOD
    BARZANÝ nin ve TALABANÝ nin TÜRKÝYEDEKÝ seçimlerle ilgili açýklamasýný duymayanlarýnýza duyurayým.
    AK PARTÝ ve Tayyib ERDOÐAN ýn hükümette kalmasýný istiyoruz diye.
    siz bundan ne anlam çýkarýyorsunuz.
    benim çýkardýðým anlam AK partinin hükümette kalmasý onlarýn menfatine olduðudur. yanýlýyorsam yorum yazýn ltf.

hiç kimse o parti bu parti diye yada geçmiþ hükümetler þunu yaptý bunu yaptý demesin ÇÜNNNKKKKÜÜÜÜÜ onlarý zaten onun için silmedikmi siyasi arenadan.onlarý falan savunduðum yok.
    AAAMMMMMMAAAAA bu yeni hükümetin de doðrularý bana hiç sarmýyor.

konuyu aðzýnda geveleyip geveleyip türk kürt ayrýmcýlýðýna getirme türk kürt kardeþ olduðu için orda dört tane kürt vardýr

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar size bir sorum olacak;

eğer AK PARTİ hükümette olmasaydı AMERİKA IRAK a vurabilirmydi.
    Vurduğu zamanda BÜTÜN ak Parti üyeleri sokaklara çıkıp Müslüman kardeşimize vuruyorlar ve Türkiyenin sesi neden çıkmıyor diye sokağa düşmezlermiydi.

Önce bütün sınırlarımızı açıp Amerikan conilerini yurda sokup (havaalanları inşa ettirmek tankların iskenderundan yürümesi gibi) SADDAM ın cumhuriyet ordularını MUSUL VE KERKÜK e kaydırmasını sağlayıp sonrada güneyden yürüyerek girmelerini sağlayan bu AK PARTİ değil mi.
    Amerika ilk savaşta neden bu kadar kayıp verip geri çekildi.
    şimdi bu kadar rahat BAĞDAT a girdi.
    Çünkü Zırhlı birlikler yok du karşısında;

Bırakın bu yalandan Müslüman görüntüyü
    MÜSLÜMAN DOSDOĞRU olmalı

ŞİMDİ Sayın başbakanımız diyorki
    eski hükümetler yaptı sesiniz çıkmadıda şimdi neden sesiniz çıkıyor diye

Eskiler öyle yaptığı için silindi
    şimdi sen de aynısını yaparsan!!!!!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu gün başımıza ne geldiyse sapla samanı karıştırmamızdan ayırt edememizden geldi 3-5 çapulcu vatan hainleri için herkesi aynı gözle görüyoruz ..

ben türklügümle ne kadar gurur duyarsam duyuyorsam kürt kardeşlerimle de
    gurur duyuyorum hepimiz kardeşiz herşeyden önce istiklal harbinde bu ülkeye canlarımızı kanlarımızı verdik nedirki paylaşılamayan aynı bayrak altında yaşıyorsak varmı insan olarak birbirimizden üstünlügümüz hepimiz o yüce yaratıcının eseriyiz..

saygılrımla...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

No

Alýntý telat Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar ben türkiyemizin baþýna geçen çok iktidar gördüm hiç biri ak partinin bu türkiyeye yaptýðý kadar hizmet yapmadý . gözünüzü iyi açýn .avrupalýlar bile türkiyenin durumunu görüp takdir ederken bizler neden bakar körüz.soruyorum size .?her þey ortada .türkiyenin geleceði aydýnlýk olsun istiyorsak eðer yine ak partiye oy verip baþýmýzdan eksik etmememiz gerekir. size en basit bir örnek.hastahanelere senelerdir gidip eziyet çekenler çok iyi bilirler. ALLAH razý olsun ak parti hükümetinden bizleri çileden kurtardý .daha bu hükümet gibisini bir daha bulamazsýnýz . piþman olmamak için AK PARTÝYE oy verin.SAYGILARIMla
    Arkadaþým hangi hizmetten bahsediyorsun.
    yapýlan kavþak inþaatlarýndan mý? o kavþaklar hangi yolun üstüne yapýldý.
    özelleþtirmelerden mi?
    neler özelleþtirildi bir bak bakalým hep tüketim tesisleri þirketleri,Üretim tesislerinin TÜRKÝYE ye faydasý olan tesislerde yabancýlar neden yok bir düþün bakalým.
    PTT nin ''T'' sini geçmiþ hükümetler 30 Milyar dolara özeleþtirmek isterken senin Parti ne dedi unuttun mu? TÜRKÝYE nin bütün haberleþmesini ve sýrlarýný satýyorlar demediniz mi? ve SÝZZZZ 5 Milyar dolara satmadýnýz mý?

Özel bankalar özeleþtirilmek istenirken peþkeþ çekiyorlar deyip özelleþtirilmesini engelleyen sizin zihniyetiniz yüzünden 30 milyar dolar cývarýndaki bankalarýn borcunu bu topluma ödetmediniz mi?

Hastahanelerden bahsediyorsun. AYIIPPPPPP
    O hastahanelerin ve sosyal sigortalar kurumunun düzelmesi için mücadele eden kendi siyasi geleceðini deðilde ÜLKESÝ ni düþünen YAÞAR OKUYAN a bir özür borcun var dostum.
    OKUYAN deðil mi hastahaneleri bu hale getiren emeklilik yaþýný 58 e çýkaran ve bu halkýmýzýnda oy vermediði insan.
    oda sizin partinizin yaptýðýný yapýp oy alamazmýydý.
    228 bin kiþiyi seçim zamaný kadroya alýp oylarý alamazmýydý.

oy için yapýlan bu çalýþmalrý nasýl bu kadar görmemezlikten geliyorsunuz...

neden oy verildi ak partiye

baþörtüsü için deðilmi
    sosyal adalet için deðilmi.
    milletvekilliði dokunulmazlýklarý deðilmi
    hýrsýzlýklarýn durmasý için deðilmi

avrupa takdir ediyor ve sen övünüyorsunnn
    avrupa deðil TÜRK milletinin takdir etmesini iste arkadaþýmmmmm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ertex74 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu gün baþýmýza ne geldiyse sapla samaný karýþtýrmamýzdan ayýrt edememizden geldi 3-5 çapulcu vatan hainleri için herkesi ayný gözle görüyoruz ..

ben türklügümle ne kadar gurur duyarsam duyuyorsam kürt kardeþlerimle de
    gurur duyuyorum hepimiz kardeþiz herþeyden önce istiklal harbinde bu ülkeye canlarýmýzý kanlarýmýzý verdik nedirki paylaþýlamayan ayný bayrak altýnda yaþýyorsak varmý insan olarak birbirimizden üstünlügümüz hepimiz o yüce yaratýcýnýn eseriyiz..

saygýlrýmla...
    türkiyemiz ayakta olmasýnýn en büyük örneði sizin gibi düþüncelerdir saygý ve sevgilerimle abi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cem uzana veririm

Sayfa 35/36 ÝlkÝlk ... 10252627282930313233343536 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri