AKP
CHP
DYP
MHP
SP
ANAVATAN
GENÇ PARTÝ
DSP
HYP
DTP
YP
TKP
SHP
BBP
ÝP
DÝÐER PARTÝLER
OY KULLANMAYACAGIM
BTP
dikkat ettiyseniz ben bu formda yazýlarýmda hep anlayýþdan ve unutkanlýðýmýzdan bahsetmiþimdir.þimdi sormak istiyorum her seçimde siyasilerin oy avcýlýðý için kimleri nerelere iþe alýyorlardý:49: ve devamlý zarar edip türk halkýnýn sýrtýnda kambur hale gelen kit ler özelleþince neden kara geçtibu kadar banka açýlmasýna müsade edip devlet bankasýndan alýnan kredilerle devletten banka alýnmasýna hangi siyasi partiler müsade etti?türkiyenin dýþ borcu 20milyar dolar iken 36 milyar dolara özelleþtirilmek istenirken anayasa mahkemesinde dava açan hangi milletvekili idi (bu þahýs ayný zamanda siyasi arenadan silinince kýbrýsta denkdaþýn danýþmaný oldu)?vesaire vesa ire yaz yaz bitmez arkadaþtan ricam bu sorularýma cevap vermesidir.sevgilerimle
![]()
her seçmen mutlaka oy kullanmalý a partisi b partisi olarak deil tek baþýna iktidar olacak partiye oy verilmeli
koalisyon hükümetleri ülkeyi geriye götürür
ya arkadaşlarım abilerim sabahtan belli takip ediyorum nerdeyse bazı insanlar bizlerin hangi partiye oy vermemiz yönünde yönlendirmeye çalışıyorlar yok efendim hastane kuyruklarından kurtardılar yok efendim refahımızı sağladılar yok efendim hortumcuların türkiyeyi hortumlamasını engellediler ya bunları geçin arkadaşlar biz AÇIZZZZZ AÇ belki sizin tuzunuz kuru olabilir belki sizin yiyecek ekmeğiniz olabilir ama unutmayınki bu millet AÇÇÇ bu millet yoksul dahada yoksullaştı artık bu milletin sesi çıkmaz hale geldi zaten sesini çıkarana terörist muamelesi yapıyorlar sizin oralarda hiç rastladınmı pazar çöplüğünden çürük domates toplayan sizin orlarda gördünmü fırın önlerinde kuyrk oluşturup bayat ekmek toplayan emekli insanlar ha şunuda belirteyim hepsini bu hükümet yaptı demiyorum ama diğerlerinin 20 yılda yaptığını bunlar 3.5 yıla sığdırdılar bilmem anlata bildimmi yinede insanlar özgürdür isteyen istediğine oy verir ama ben MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN kurduğu laik TC devletinin geleceği için çocuklarımın geleceği için oyumu akp ye vermem veremem
son 2,30 saat
konu kapanacak
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
tabiki MHP birlik ve beraberlik için.
herşeyin hayırlısını dileyelim
alnýnda öperim seni kardeþim iþte arkadaþlar gördünüzmü gerçek TÜRKÝYE'min bizim gibilerin sesi birde bunlarý kendilerine hayatlarý toz pembe görünenler görse gerçek TÜRKÝYE çýkacak ama bir gün çýkacak biliyorum ben bu partiye verelim þu partiye verelim demiyorum ama ne olur arkadaþlar gerçekleri birazda gerçekci olarak görelim ne olur kendimizi düþünerek deðilde çevremizdeki olanlarý birde dönen olaylarý görerek düþünelim ha.saygýlar.
Son mesajımıda yazayımda tam olsun...
Sevgili arkadaşlar:Seçim zamanı gelip sandıklar önünüze konulduğunda ne olursa olsun gidip oyunuzu kullanınız...hepimize verilmiş bir haktır ve hakkınızı sonuna kadar kullanınız...
Sevgilerimle...
evet degerli sayýn üyelerimiz bu anket de sona erdi bizler forum yöneticileri olarak sizleri katýlýmlarýnýzdan dolayý kutlarýz þunu bilinki hepiniz bizim için degerlisiniz görüþleriniz ne olursa olsun buna saygý duyarýz gerek anket süresi içinde banlanan arkadaþlarýmýz oldu ama gönül isterdiki bunlarýn hiç biri olmasýn
biz forum yönetimi olarak taraffsýz olmaya gayret ettik ve tarafsýz olarak hareket ettik bugün burdan çýkan sonuç neyse ama gerçektir ama degildir
milletimiz için hayýrlý olsun unutmayýki hepimiz kardeþiz yaradanýmýz bir yok bir birimizden farkýmýz biz insanýz hepinizi yüce yaradanýmýzdan dolayý sevgi ve saygý ile kuçaklarýz hatamýz varsa aff ola supersatforum ailesi olarak sonuçlarýn
vatanýmýza milletimize hayýrlara vesile olmasýný dilerim....
hepinizi supersatforum ailesi olaraksevgi ile kucaklar saygýlar sunarým...
Konu ertex74 tarafýndan (13-04-2007 Saat 20:26 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri