ya arkadaþlarým abilerim sabahtan belli takip ediyorum nerdeyse bazý insanlar bizlerin hangi partiye oy vermemiz yönünde yönlendirmeye çalýþýyorlar yok efendim hastane kuyruklarýndan kurtardýlar yok efendim refahýmýzý saðladýlar yok efendim hortumcularýn türkiyeyi hortumlamasýný engellediler ya bunlarý geçin arkadaþlar biz AÇIZZZZZ AÇ belki sizin tuzunuz kuru olabilir belki sizin yiyecek ekmeðiniz olabilir ama unutmayýnki bu millet AÇÇÇ bu millet yoksul dahada yoksullaþtý artýk bu milletin sesi çýkmaz hale geldi zaten sesini çýkarana terörist muamelesi yapýyorlar sizin oralarda hiç rastladýnmý pazar çöplüðünden çürük domates toplayan sizin orlarda gördünmü fýrýn önlerinde kuyrk oluþturup bayat ekmek toplayan emekli insanlar ha þunuda belirteyim hepsini bu hükümet yaptý demiyorum ama diðerlerinin 20 yýlda yaptýðýný bunlar 3.5 yýla sýðdýrdýlar bilmem anlata bildimmi yinede insanlar özgürdür isteyen istediðine oy verir ama ben MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN kurduðu laik TC devletinin geleceði için çocuklarýmýn geleceði için oyumu akp ye vermem veremem
Yer imleri