REKLAM

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Seçimi kim kazanacak?

Katýlýmcý sayýsý
1093. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AKP

429 39.25%
  • CHP

158 14.46%
  • DYP

29 2.65%
  • MHP

177 16.19%
  • SP

24 2.20%
  • ANAVATAN

8 0.73%
  • GENÇ PARTÝ

129 11.80%
  • DSP

15 1.37%
  • HYP

4 0.37%
  • DTP

8 0.73%
  • YP

0 0%
  • TKP

3 0.27%
  • SHP

0 0%
  • BBP

18 1.65%
  • ÝP

13 1.19%
  • DÝÐER PARTÝLER

8 0.73%
  • OY KULLANMAYACAGIM

67 6.13%
  • BTP

3 0.27%
Sayfa 36/36 ÝlkÝlk ... 112627282930313233343536
360 sonuçtan 351 ile 360 arasý

Konu: Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?SUPERSATFORUM GERCEKLERİ İle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý somali Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    cem uzana veririm
    hayýrlýsý olsun
    Konu Mehmet Kaynaklý tarafýndan (13-04-2007 Saat 16:35 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayene53 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Arkadaþým hangi hizmetten bahsediyorsun.
    yapýlan kavþak inþaatlarýndan mý? o kavþaklar hangi yolun üstüne yapýldý.
    özelleþtirmelerden mi?
    neler özelleþtirildi bir bak bakalým hep tüketim tesisleri þirketleri,Üretim tesislerinin TÜRKÝYE ye faydasý olan tesislerde yabancýlar neden yok bir düþün bakalým.
    PTT nin ''T'' sini geçmiþ hükümetler 30 Milyar dolara özeleþtirmek isterken senin Parti ne dedi unuttun mu? TÜRKÝYE nin bütün haberleþmesini ve sýrlarýný satýyorlar demediniz mi? ve SÝZZZZ 5 Milyar dolara satmadýnýz mý?

Özel bankalar özeleþtirilmek istenirken peþkeþ çekiyorlar deyip özelleþtirilmesini engelleyen sizin zihniyetiniz yüzünden 30 milyar dolar cývarýndaki bankalarýn borcunu bu topluma ödetmediniz mi?

Hastahanelerden bahsediyorsun. AYIIPPPPPP
    O hastahanelerin ve sosyal sigortalar kurumunun düzelmesi için mücadele eden kendi siyasi geleceðini deðilde ÜLKESÝ ni düþünen YAÞAR OKUYAN a bir özür borcun var dostum.
    OKUYAN deðil mi hastahaneleri bu hale getiren emeklilik yaþýný 58 e çýkaran ve bu halkýmýzýnda oy vermediði insan.
    oda sizin partinizin yaptýðýný yapýp oy alamazmýydý.
    228 bin kiþiyi seçim zamaný kadroya alýp oylarý alamazmýydý.

oy için yapýlan bu çalýþmalrý nasýl bu kadar görmemezlikten geliyorsunuz...

neden oy verildi ak partiye

baþörtüsü için deðilmi
    sosyal adalet için deðilmi.
    milletvekilliði dokunulmazlýklarý deðilmi
    hýrsýzlýklarýn durmasý için deðilmi

avrupa takdir ediyor ve sen övünüyorsunnn
    avrupa deðil TÜRK milletinin takdir etmesini iste arkadaþýmmmmm
    dikkat ettiyseniz ben bu formda yazýlarýmda hep anlayýþdan ve unutkanlýðýmýzdan bahsetmiþimdir.þimdi sormak istiyorum her seçimde siyasilerin oy avcýlýðý için kimleri nerelere iþe alýyorlardý:49: ve devamlý zarar edip türk halkýnýn sýrtýnda kambur hale gelen kit ler özelleþince neden kara geçti bu kadar banka açýlmasýna müsade edip devlet bankasýndan alýnan kredilerle devletten banka alýnmasýna hangi siyasi partiler müsade etti?türkiyenin dýþ borcu 20milyar dolar iken 36 milyar dolara özelleþtirilmek istenirken anayasa mahkemesinde dava açan hangi milletvekili idi (bu þahýs ayný zamanda siyasi arenadan silinince kýbrýsta denkdaþýn danýþmaný oldu)?vesaire vesa ire yaz yaz bitmez arkadaþtan ricam bu sorularýma cevap vermesidir.sevgilerimle

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart koalisyona hayýr

her seçmen mutlaka oy kullanmalý a partisi b partisi olarak deil tek baþýna iktidar olacak partiye oy verilmeli
    koalisyon hükümetleri ülkeyi geriye götürür

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya arkadaşlarım abilerim sabahtan belli takip ediyorum nerdeyse bazı insanlar bizlerin hangi partiye oy vermemiz yönünde yönlendirmeye çalışıyorlar yok efendim hastane kuyruklarından kurtardılar yok efendim refahımızı sağladılar yok efendim hortumcuların türkiyeyi hortumlamasını engellediler ya bunları geçin arkadaşlar biz AÇIZZZZZ AÇ belki sizin tuzunuz kuru olabilir belki sizin yiyecek ekmeğiniz olabilir ama unutmayınki bu millet AÇÇÇ bu millet yoksul dahada yoksullaştı artık bu milletin sesi çıkmaz hale geldi zaten sesini çıkarana terörist muamelesi yapıyorlar sizin oralarda hiç rastladınmı pazar çöplüğünden çürük domates toplayan sizin orlarda gördünmü fırın önlerinde kuyrk oluşturup bayat ekmek toplayan emekli insanlar ha şunuda belirteyim hepsini bu hükümet yaptı demiyorum ama diğerlerinin 20 yılda yaptığını bunlar 3.5 yıla sığdırdılar bilmem anlata bildimmi yinede insanlar özgürdür isteyen istediğine oy verir ama ben MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN kurduğu laik TC devletinin geleceği için çocuklarımın geleceği için oyumu akp ye vermem veremem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

son 2,30 saat
    konu kapanacak
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

A29 Türkiye türklerin dir

tabiki MHP birlik ve beraberlik için.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herşeyin hayırlısını dileyelim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý msarim Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ya arkadaþlarým abilerim sabahtan belli takip ediyorum nerdeyse bazý insanlar bizlerin hangi partiye oy vermemiz yönünde yönlendirmeye çalýþýyorlar yok efendim hastane kuyruklarýndan kurtardýlar yok efendim refahýmýzý saðladýlar yok efendim hortumcularýn türkiyeyi hortumlamasýný engellediler ya bunlarý geçin arkadaþlar biz AÇIZZZZZ AÇ belki sizin tuzunuz kuru olabilir belki sizin yiyecek ekmeðiniz olabilir ama unutmayýnki bu millet AÇÇÇ bu millet yoksul dahada yoksullaþtý artýk bu milletin sesi çýkmaz hale geldi zaten sesini çýkarana terörist muamelesi yapýyorlar sizin oralarda hiç rastladýnmý pazar çöplüðünden çürük domates toplayan sizin orlarda gördünmü fýrýn önlerinde kuyrk oluþturup bayat ekmek toplayan emekli insanlar ha þunuda belirteyim hepsini bu hükümet yaptý demiyorum ama diðerlerinin 20 yýlda yaptýðýný bunlar 3.5 yýla sýðdýrdýlar bilmem anlata bildimmi yinede insanlar özgürdür isteyen istediðine oy verir ama ben MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN kurduðu laik TC devletinin geleceði için çocuklarýmýn geleceði için oyumu akp ye vermem veremem
    alnýnda öperim seni kardeþim iþte arkadaþlar gördünüzmü gerçek TÜRKÝYE'min bizim gibilerin sesi birde bunlarý kendilerine hayatlarý toz pembe görünenler görse gerçek TÜRKÝYE çýkacak ama bir gün çýkacak biliyorum ben bu partiye verelim þu partiye verelim demiyorum ama ne olur arkadaþlar gerçekleri birazda gerçekci olarak görelim ne olur kendimizi düþünerek deðilde çevremizdeki olanlarý birde dönen olaylarý görerek düþünelim ha.saygýlar.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Son mesajımıda yazayımda tam olsun...

Sevgili arkadaşlar:Seçim zamanı gelip sandıklar önünüze konulduğunda ne olursa olsun gidip oyunuzu kullanınız...hepimize verilmiş bir haktır ve hakkınızı sonuna kadar kullanınız...

Sevgilerimle...

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet degerli sayýn üyelerimiz bu anket de sona erdi bizler forum yöneticileri olarak sizleri katýlýmlarýnýzdan dolayý kutlarýz þunu bilinki hepiniz bizim için degerlisiniz görüþleriniz ne olursa olsun buna saygý duyarýz gerek anket süresi içinde banlanan arkadaþlarýmýz oldu ama gönül isterdiki bunlarýn hiç biri olmasýn
    biz forum yönetimi olarak taraffsýz olmaya gayret ettik ve tarafsýz olarak hareket ettik bugün burdan çýkan sonuç neyse ama gerçektir ama degildir
    milletimiz için hayýrlý olsun unutmayýki hepimiz kardeþiz yaradanýmýz bir yok bir birimizden farkýmýz biz insanýz hepinizi yüce yaradanýmýzdan dolayý sevgi ve saygý ile kuçaklarýz hatamýz varsa aff ola supersatforum ailesi olarak sonuçlarýn
    vatanýmýza milletimize hayýrlara vesile olmasýný dilerim....
    hepinizi supersatforum ailesi olaraksevgi ile kucaklar saygýlar sunarým...
    Konu ertex74 tarafýndan (13-04-2007 Saat 20:26 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 36/36 ÝlkÝlk ... 112627282930313233343536

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri