REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: :>> ERR: on STB->PC

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım kurukafa at. olmazsa rs 232 kablonu iç bağlantılarını aç 2-3 3-2 5-5 bağlantıları hariç diğer bağlantıları kes. ve öle dene.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

volkan kardes önerin icin tsk denemem lazim.bartinlimisin!ben devrekliyim.almanyada yasiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadas asadaki yaziyi baska bir yerde buldum yazi su sekilde:5. Kaon’u arkasında yer alan açma-kapama düğmesinden açıp çalıştırıyoruz.
    İşlemden birkaç saniye sonra Display üzerinde « -- » şeklinde bir görüntü belirecektir.

6. KUP’ yi internetten temin edeceğimiz Firmware 12.01.A5 ile birlikte ‘Enginer’ modunda hazırlıyoruz.

7. Kaon’un ön yüzündeki « Stand By » düğmesine basıyoruz. Böylelikle Firmware transferi başlamış olacaktır.

Transfer işlemi sonunda bir sorun çıkarsa « exemple... ERR : on STB -> PC » paniğe kapılmayın. Bunlar aktarılan verilerdir. Yukarıdaki işlem sırasına geri dönerek 5. Işlemden yeniden başlayabilirsiniz.

yazan panige falan kapilmayin diyor,ve devam anlatiyor.onun dedigi gibi denesek belki olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar her işin bi püf noktası vardır. siz talimatlara tam olarak uymadığınız için böle hata veriyor. ben bunu çözene kadar çok uğraşmıştım hatta gitti cihazım yazılım atamıyorum diye de çok üzülmüştüm. sorun bizde. yani kendimizi çok bilmiş olarak görüyoruz ve talimatlara tam uymadan yazılım atmaya çalışıyoruz. yazılım atmanın forumda resimli anlatımı var. onu bilgisayarına at ve harfi harfine uygula. ezberden gittiğimiz için ufak bişeyi atlıyoruz çoğu zaman.
    Technisat Digicom-1--Sunny AT-7011dz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 2,19v4 loader at ona düzelir ok

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri