REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/16 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
158 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Kesinti Hakkında!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kolay gelsin iyi calışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için çok teşekkürler serkan. kolay gelsin , başarılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

özlettirmeyin özlüyoruz sizleri işallah bidaha olmaz başarılarınızın devamını diliyor herkese kolay gelsin saygılar sevgiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Foruma giriş yapılamama probleminin düzelmesine memnun oldum emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.Ayrıca tüm üyelere selamlar
    Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Sayfa Kaçması Sorunu Bu Yayına Girişinizle Düzeldi!

4veya 5 gün önce servere üye olalıdan beri Pc üzerinde sabit tutamadığımı devamlı en alt sayfaya kaçtığını bununda sadece sizin forumda olduğunu yazmıştım .Bir arkadaş kendinde böyle problem olmadığını söyleyerek sorunu anlamak araştırmak yerine en azında dikkate almak yerine yok saymıştı.Siz 3 günlük aradan sonra yayındasınız ama benim sorunda düzelmiş olarak! sayfalar kendiliğiğinden sürekli en alta inmiyor. Acaba bu nedendi dersiniz?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bes5uc3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4veya 5 gün önce servere üye olalıdan beri Pc üzerinde sabit tutamadığımı devamlı en alt sayfaya kaçtığını bununda sadece sizin forumda olduğunu yazmıştım .Bir arkadaş kendinde böyle problem olmadığını söyleyerek sorunu anlamak araştırmak yerine en azında dikkate almak yerine yok saymıştı.Siz 3 günlük aradan sonra yayındasınız ama benim sorunda düzelmiş olarak! sayfalar kendiliğiğinden sürekli en alta inmiyor. Acaba bu nedendi dersiniz?
    Bu dediğiniz olay bazı forumlarda benimde başıma geliyor...fazlada önemseyip araştırmadım sebebini...bu konu hakkında araştırma yapılıp en kısa zamanda size bilgi verilecektir...kolay gelsin...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tskler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

korkuttunuz patron yaw. neyse normale döndük ya.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler hayırlı olsun hepimize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun hepimize daha güzel günlere inşallah hep beraber

Sayfa 5/16 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri