Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Ne yaptýn Ýliç....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Ne yaptýn Ýliç....

41'de hakem Fýrat Aydýnus'ýn önünde Die'ye dirsek atarak kýrmýzý kart gören Sýrp futbolcu, yenilgide pay sahibi oldu

GALATASARAY, Erciyes karþýsýnda kötü bir futbol ortaya koyarken Sasa Ýliç, gördüðü kýrmýzý kart ile yenilgiyi hazýrlayan isimlerin baþýnda geldi. 41. dakikada karþýlaþmanýn hakemi Fýrat Aydýnus'un önünde Die'ye dirsek atan Sýrp futbolcu, kýrmýzý kart görerek takýmýný 10 kiþi býraktý. Hakemin bu kararýna uzun süre itiraz eden Ýliç, yaptýðý bu hareketle Erciyesli futbolcularýn tepkisini çekti. Sýrp oyuncu, deplasmandaki G.Birliði maçýnda forma giyemeyecek.

ÝLK KIRMIZI KARTI
    Die'ye attýðý dirsek nedeniyle Ýliç'in 2 maç ceza alabileceði de ifade ediliyor. Ligin ikinci yarýsýnda büyük düþüþ yaþayan sarý-kýrmýzýlý futbolcu, geçen sezonki performansýný mumla aratýyordu. Futbolundaki düþüþ nedeniyle milli takýmýnda da kesik yiyen ve kadroya çaðrýlmayan Ýliç, idmanlardaki isteksizliðiyle de dikkat çekiyordu. Sýrp oyuncu, Erciyes önünde bu sezonki ilk kýrmýzý kartýný gördü.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ney yapacak hagı gıttı sıra onla hasan sasta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

canım belki adam memleketini özlemiştir nasıl izin alacak kırmızı kart göreyimde gideyim demiştir adamlarda ruh diye bişey kalmamış zaten bu oyunuyla galatasaray şampiyon falan olmayı düşünüyorsa olmasın ne buya mahalle takımı gibi yazık aldıkları paraya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adnan polat, İliç'in yaptığı hareketi "Takımı Satmak" olarak nitelendirdi...Bakalım ne olacak...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

galatasaray ne zaman bu aşiret ağası yönetim şeklinden kurtulursa ozaman başarılı olur takımı sırtlaması gerekneler futbolun f sini oynamıyor geriye kalanlarda zaten paf takım oyuncusu yarının oyucuları süperligi kaldrıacak durumda değiller henüz yönetim bizi uyutmaya çalışıyor kardeşim iyi takım iyi futbolculardan oluşur erciyesle dört maç yaptık birini bile alamadılar benim bildiğim insan galatasaray forması giydimi onun anlamını bilerek oynar yine bize hüsran ve yine hüsran var allah biz galatasaraylılara yardım etsin

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iliçe 50.000 euro ceza kesti takımı

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2

yalancý baþkan gitmeli GS yakasýndan düþ sabýr kalmadý git git git rezil etin kulübi git artýk yeter

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý temel50 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yalancý baþkan gitmeli GS yakasýndan düþ sabýr kalmadý git git git rezil etin kulübi git artýk yeter
    Bu kadar bana desen ben bile giderdim bee...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri