Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: DÝgÝturk Yayin BÝldÝrÝsÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart DÝgÝturk Yayin BÝldÝrÝsÝ

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

TURKCELL Süper Lig Yayýn Haklarý 2010 yýlý sezonu sonuna kadar DIGITURK’te bulunmaktadýr.

Bugün bazý gazetelerde yer alan ve kamuoyunu yanýltan “2008 yýlýnda ihaleye talip olduðunu” belirten bazý kuruluþlarýn, haberlerinin maksatlý olduðu görülmüþtür.

Kamuoyunu yanlýþ yönlendirmekle birlikte Türk Futbolunu da karýþtýrma eðilimi hissi uyandýran bu tarz haberlerden yola çýkarak, 2010 yýlý sezon sonuna kadar TURKCELL Süper Lig Yayýn Haklarý’nýn DIGITURK’te olduðunun altýný çizerek vurgularýz.

Konuyla ilgili gerekli düzeltmeler yapýlmadýðý takdirde hukuki prosedüre baþvurma hakkýný da saklý tutacaðýmýzý kamuoyuyla paylaþýrýz.

bilgilerinize sunarýz

Saygýlarýmýzla,

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kaynak gösterirmisiniz...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Adamlarda tapu gibi sözleşmer var bunden iyi bir kaynak olur mu saygılar..

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ðvanduri Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Adamlarda tapu gibi sözleþmer var bunden iyi bir kaynak olur mu saygýlar..
    Sözleþmeyi deðil bu haberin kaynaðýný soruyoruz...neresi bu haberin kaynaðý gösteriniz...tapu falan soran yok...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

TURKCELL Süper Lig Yayın Hakları 2010 yılı sezonu sonuna kadar DIGITURK’te bulunmaktadır..yönetim kurulu

dıgıtürk.ün ta kendisinden dinledim kenileri öyle diyoo yok sa DIGITURK’u tutuğum fan yok dostum bana neden kaynak sorun ki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu arkadaþýn yazdýðý haberi skaytürk haber bülteninde bende izledim.
    2010 yýlýna kadar sözleþmesi var

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ðvanduri Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    TURKCELL Süper Lig Yayýn Haklarý 2010 yýlý sezonu sonuna kadar DIGITURK’te bulunmaktadýr..yönetim kurulu

dýgýtürk.ün ta kendisinden dinledim kenileri öyle diyoo yok sa DIGITURK’u tutuðum fan yok dostum bana neden kaynak sorun ki
    Size sadece kaynak gösterirmisiniz denildi...bir þeyi tuttuðunuz falan söylenmedi ima bile edilmedi...sadece bu bilginin doðruluðu açýsýndan kaynaðý görmek istedik...d-smarcýlarda 2008 sezon sonu anlaþma bitiyor diyorlar ve gazetelerinde buna talip olduklarýný yazýyorlar...sizden bu açýklamanýn bilginin nerede olduðuna dair kaynak istendi...hepsi bu...kaynak gösterilmeyen bilgilere forumumuzda itibar edilmez...varsa kaynaðýný gösteriniz herkes bilgilensin...sevgilerimle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

desenize d-smart ın işi zor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý TARANTÝNO Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Size sadece kaynak gösterirmisiniz denildi...bir þeyi tuttuðunuz falan söylenmedi ima bile edilmedi...sadece bu bilginin doðruluðu açýsýndan kaynaðý görmek istedik...d-smarcýlarda 2008 sezon sonu anlaþma bitiyor diyorlar ve gazetelerinde buna talip olduklarýný yazýyorlar...sizden bu açýklamanýn bilginin nerede olduðuna dair kaynak istendi...hepsi bu...kaynak gösterilmeyen bilgilere forumumuzda itibar edilmez...varsa kaynaðýný gösteriniz herkes bilgilensin...sevgilerimle...
    kareþim be de D smart çýyým öyle ne yapim HAA iþin bide

butarafý var SANSUÝ zamanýnda maçlarý alacak diye bize 50 koli cýhaz verdiler.
    ama foss cýktý cýhazlar elim de kaldý kusura bakmada doðruya doðru saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

D-smart patlamadan sönecek gibi görünüyor zaten pek bir talepte yokmuş
    digiturk bütün yayın kalitesini ve ekibini oturtmuş bir firma kolay kolay ihalede vermez adamda yemez
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri