REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
40 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: SUNNY VE KAON KULLANICILARI LÜTFEN OKUSUN Arkadaşlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn SUNNY VE KAON KULLANICILARI LÜTFEN OKUSUN Arkadaşlar

Arkadaşlar konuyu açmamın sebebş bir sorumluluk görevi aslında neden dersiniz bundan 3 hafta önce snopy tarafından acılmış bir konu vardı buyuk gun yarın diye gun bitti hafta bitti,haftalar bitti hala bir ses cıkmadı gerek msn den veya diger arkadaşlarımız snopy bu konuyu sordugumuzda surekli ya cevap alamamakta yada ugrasıyorum demekle cevap almışlardır.

Az önce kendisine ben yine sordum yine cevap yok.Ben diger konudada demiştim eger yapılan seyler boşa vaad vermekse bunun hal çözümüne bakarız diye.

Snopy arkadaşımızı yaklaşık 3 haftadır bekledik ama kendisi ne kendi konusuna nede bizlere cevap yazma geregi duydu bugunden itibaren kendi dedigi yazılımlar yapana dek forumdaki supersat team görevi alınmıştır..

Tum herkesten snopy adına özür diliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

helal olsun.
    en azından verdiği sözü tutmayı öğrenirler yada tutamayacakları sözü vermezler.
    emeğe saygımız sonsuz ama boş vaatlerle kandırılmadan.

saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy konustum goreve devam etmeyecekmıs

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanlar verdikleri sözü tutmalıdırlar dimi yinede siz daha iyi bilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten dİger forumdan atılmıştı hıc bir zaman sözunu tutmadıkı tutsun. kusura bakmasın ama yakısmadı ona, daha oncede tepkımı gostermıstım. ama onyargılı olmak istemem. hizmet olarak belkı az degıl ama sankı yazılımı koreden degılde benden gelıyor baskasının emegını kendısı gıbı gostermesı cok yanlıs hiç kusura bakmasın benim amacım onu rencıde etmek degıldir ama dostta acı soyler oyle degılmı? dostlarım.

SAYGILAR.
    Konu cihat43 tarafından (08-04-2007 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sonpynın herzaman yaptığı iş bu buyuk bomba yok yeni yazılım vs diye milleti kandırıyor bencede gorevinin alınması doğru bi karar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ban gore kendısıne muhakkak sorulmalıydı cunku kendısı sunny hakkında calısmalarıyla forumlara cok katkısı olan bır arkadas benım dusuncem muhakkak onemlı bır mazeretı vardır saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bencede doğru karar sayın@ SERKAN YILMAZ dogru karar vermiştir. yalancının mumu yatsıya kadardır. bu forumda yalanla bır yere varamaz kimse sonrada sonu boyle olur. bu forumda oyun oynamıyoruz adam gibi hizmet beklıyoruz. oyle degımı?dostlar yanlıs mı konustum allah ıcın.

saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bir açıklama yapayım ben msj yazdgın günü acil ameliyat olmam gerekti bu nedenle bilgisayar başında fazla kalamıyorum ameliyat oldum sebebi ise bu en fazla 1-2 saat kalabiliyorum buda yazılımlarla ugraşmamı engelliyor uzun bir çaba sonucu sunny 1030dcıskylerde tps auto ve ***viewxxx dahıl ama diger modellere uygulayacagım zamana ihtiyacım var beni bekleyen , bana msj yollayan tüm arkadaşlardan özürdiliyorum ve herkese başarılar yolun açık olsun supersatforum diyorum hoşçakalın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bir açıklama yapayım ben msj yazdgın günü acil ameliyat olmam gerekti bu nedenle bilgisayar başında fazla kalamıyorum ameliyat oldum sebebi ise bu en fazla 1-2 saat kalabiliyorum buda yazılımlarla ugraşmamı engelliyor uzun bir çaba sonucu sunny 1030dcıskylerde tps auto ve ***viewxxx dahıl ama diger modellere uygulayacagım zamana ihtiyacım var beni bekleyen , bana msj yollayan tüm arkadaşlardan özürdiliyorum ve herkese başarılar yolun açık olsun supersatforum diyorum hoşçakalın...
    Snopy yazılımları ben yapıyorum diye bir laf söylemiş. Yazılımlar koreden geliyor. Bir depoya yükleniyor. Yazılımları oradan alıyor ve ben yaptım diyor. Artık yatsı geçti. Sabah olmakta. Gene de teşekkür edrim. Yazılımları o depodan alıp süpersat forumda verdiği için.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri