Kenan doğulu sizce Shake it up Şekerimle Eurovisionda başarılı olabilirmi?
Kenan doğulu sizce Shake it up Şekerimle Eurovisionda başarılı olabilirmi?
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Benim tahminim beşinci falan olabilir...
Sondan birinci olur...
sondan bir iyi bi tahmin olur
tv de paraçasının tammetni yayınlandı geçenlerde şarkıcıda türkiyeye gelmiş valla katıla bilirse iyi![]()
1. yada souncu olasak ne olacakki?türkçe parça olmadıktan sonra.biz türküz; türkçe şarkımızyokmu yada sözyazarları bestekarlar ne güne duruyor.sonuncuda olsak sonuçta türkçe sözler olacaktı. çetin alp'in opera şarkısı sonuncuydu ama sonuçta türkçe bir parçaydı.öz türkçemize dönmemiz gerekir kanaatindeyim.kolaygelsin
FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ
valla ben pek tutmadım bu parçayı kenan doğulu gibi iyi bir yorumcudan ve sahne performansı iyi olan birinden daha sağlam bir parça bekliyordum ama inşallah iyi bir derece alır belli de olmaz
en azından gecen senekı felaket şarkıdan iyidir...
ewet @eraybal sana katılıyorum
Bence birincilik bir yana Türkiye adına hiç bir şey ifade edilmiyor.Tanımayan birine seyrettirsen İngiliz birinin İngilizce şarkısı der.Biz buraya kendimize ait birşeyler yansıtmayacaksak niye katılıyoruz demezler mi ŞEKERİM.Bırakın İngilizce şarkıları İngilizler söylesin.Buraya Türkiye'yi herşeyi ile anlatan bir eser çıksın bence birincilik o.Onların verdiği birincilik beni ilgilendirmiyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri